Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, LambisElef είπε

Εγώ έχω μείνει στο 1201, αλλά με αυτά που διαβάζω ψήνομαι άγρια να το flashάρω :P Θα προσπαθήσω να περιμένω άλλες 1-2 μέρες να δούμε περισσότερες εντυπώσεις.

Πάντως η ASUS το αφαίρεσαι από τη σελίδα της για κάποιο λόγο, πανικός γίνεται.

Δεν εχει ανεβει ακομα στη σελιδα της μητρικης, το ανεβασε ανθρωπος στης asus σε ξενο forum ,απο εκει το πηρα ,λογικα θα αναιβει σημερα η αυριο στη σελιδα της μητρικης

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Δεν εχει ανεβει ακομα στη σελιδα της μητρικης, το ανεβασε ανθρωπος στης asus σε ξενο forum ,απο εκει το πηρα ,λογικα θα αναιβει σημερα η αυριο στη σελιδα της μητρικης

ααα μάλιστα, κομπλέ... Νόμιζα ήταν το modded.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, LambisElef είπε

ααα μάλιστα, κομπλέ... Νόμιζα ήταν το modded.

οχι το official ειναι ,το κακο για εμενα ειναι οτι δεν μπορω  να δουλεψω τις μνημες στα 3333mhz με αυτο το bios ,στο προηγουμενο ηταν κομπλε ,αλλα απο οτι διαβασα βοηθησε καποιους με hynix να δουλεψουν στα 3200 σωστα.

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

οχι το official ειναι ,το κακο για εμενα ειναι οτι δεν μπορω  να δουλεψω τις μνημες στα 3333mhz με αυτο το bios ,στο προηγουμενο ηταν κομπλε ,αλλα απο οτι διαβασα βοηθησε καποιους με hynix να δουλεψουν στα 3200 σωστα.

εγώ διάβασα και για samsung b-die στο reddit, το δικό μου ακριβώς set είχε κάποιος και το έτρεχε στα 3200 σταθερά. Θα δείξει στις επόμενες μέρες υποθέτω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LambisElef είπε

εγώ διάβασα και για samsung b-die στο reddit, το δικό μου ακριβώς set είχε κάποιος και το έτρεχε στα 3200 σταθερά. Θα δείξει στις επόμενες μέρες υποθέτω.

Οι b dies επαιζαν και με τα προηγουμενα ,εμενα δεν ειχαν θεμα του λαχιστον.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Οι b dies επαιζαν και με τα προηγουμενα ,εμενα δεν ειχαν θεμα του λαχιστον.

Εμένα για κάποιο λόγο αρνιέται πισματικά να τρέξει πάνω από 3066, παρόλο που έδωσα μέχρι και 1.1v soc, 1.4-1.45v στις RAM, δοκίμασα διάφορα timmings. Ίσως φταίει ο memory controller του cpu, ίσως φταίνε και οι RAM. Τώρα με 0.9v soc, 1.35v 3066MHz παράπονο δεν έχω. Φυσικά θα δοκιμάσω και τη νέα έκδοση. Με afudos φαντάζομαι θα γίνεται και downgrade.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, LambisElef είπε

Εμένα για κάποιο λόγο αρνιέται πισματικά να τρέξει πάνω από 3066, παρόλο που έδωσα μέχρι και 1.1v soc, 1.4-1.45v στις RAM, δοκίμασα διάφορα timmings. Ίσως φταίει ο memory controller του cpu, ίσως φταίνε και οι RAM. Τώρα με 0.9v soc, 1.35v 3066MHz παράπονο δεν έχω. Φυσικά θα δοκιμάσω και τη νέα έκδοση. Με afudos φαντάζομαι θα γίνεται και downgrade.

Ειχα το ιδιο κιτ με εσενα πριν ,και εμενα μεχρι 3066 παραπανω με τπτ. Με afudos ναι περνας οποιο θες δεν εχει θεμα. Δοκιμασε το να δουμε αν οντως ισχυει. Αν το εφτιαξαν και αυτο θα ειναι κομπλε.

Ακυρο νομιζα οτι ειχες hynix

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ειχα το ιδιο κιτ με εσενα πριν ,και εμενα μεχρι 3066 παραπανω με τπτ. Με afudos ναι περνας οποιο θες δεν εχει θεμα. Δοκιμασε το να δουμε αν οντως ισχυει. Αν το εφτιαξαν και αυτο θα ειναι κομπλε.

με έψησες, κάποια στιγμή σήμερα που θα βρω χρόνο θα το flashάρω και θα σας πω εντυπώσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανέβηκε μόλις και επίσημα στην σελίδα της ASUS. 

@akoinonitos, στο overclockers.co.uk είδες ποστ του reous που το έγραφε; 

edit: άκυρο, το βρήκα εδώ: http://www.overclock.net/forum/11-amd-motherboards/1626011-my-experience-asus-prime-x370-pro-684.html

Επεξ/σία από kogos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 1/20/2018 at 1:10 PM, haris013 said:

Καλησπέρα παιδιά, νέος κάτοχος ab350 gaming k4 και ryzen 1600. Μόλις ήρθε η mobo και θέλω να ρωτήσω, να κάνω bios update στο τελευταίο firmware 4.30 ή να περιμένω;

Το pc δεν έχει ακόμα λειτουργικό, μόλις το έστεισα. Μνήμες έχω τις aegis 8gb 3000mhz (single stick), με το 4.30 θα πιάσουν 3κ συχνότητα;

Ναι να κάνεις. 

Οι μνήμες παίζουν και στα 3200 αν θες απροβλημάτιστα. 

Έχω τα ίδια πράγματα. 

Βάλε την 4.60 αφού πρώτα βάλεις την 3.40

Screenshot_2.png.6f440058b7d2b1aa22f0dbb694449d99.png

Επεξ/σία από UsualSuspect__
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε

Ναι να κάνεις. 

Οι μνήμες παίζουν και στα 3200 αν θες απροβλημάτιστα. 

Έχω τα ίδια πράγματα. 

Βάλε την 4.60 αφού πρώτα βάλεις την 3.40

Screenshot_2.png.6f440058b7d2b1aa22f0dbb694449d99.png

τώρα είμαι 4.30, πρέπει να γυρίσω σε 3.40 και μετά 4.60 ή μπορώ από 4.30 να πάω 4.60?

Δημοσ.

Aνεβηκε και στην σελιδα της asus

3803 bios for asus prime x370 pro

2 ώρες πριν, kogos είπε

Ανέβηκε μόλις και επίσημα στην σελίδα της ASUS. 

@akoinonitos, στο overclockers.co.uk είδες ποστ του reous που το έγραφε; 

edit: άκυρο, το βρήκα εδώ: http://www.overclock.net/forum/11-amd-motherboards/1626011-my-experience-asus-prime-x370-pro-684.html

Ναι απο εκει το ειδα

• Like 2
Δημοσ.

Καμία λύση για να ενεργοποιήσουμε το rapid mode που έχουν οι samsung ssd μέσω του samsung magician σε ryzen έχει κανείς? Από ότι είδα σε intel λειτουργεί, ενώ με το τελευταίο magician δεν λειτουργεί σε ό,τι ryzen κι αν το έβαλα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...