Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα σου πω την αληθεια θα προτιμουσα αυτην 

Mερικα αποτελεσματα σεχτικα με διαφορες asus prime x370 pro και asus prime x470 pro οσο αναφορα τις ram ,θα τα χαρακτηριζα πολυ ενδιαφεροντα οσο αναφορα το θεμα με το αν τα Περισσοτερα mhz σε ram ηταν θεμα Imc η μητρικων στους ryzen 1xxx.

Oπως θα δειτε και οι δυο επεξεργαστες χτυπησαν τα 3533Mhz stable με σφιχτα timings στην x470, ωστοσο θεωρω οτι περιοριστικος παραγοντας συνεχιζει να ειναι η μητρικη στην CH7 πιστευω ο 2700x θα μπορουσε να χτυπησει και 3600 ,μικρη βεβαια η διαφορα.

Επισης ο 2700x χρειαστηκε αρκετα λιγοτερο ρευμα στην x470

pro.png.9bd9b49d6fef4ec4de7e775e8ce14ae1.png

https://www.hardwareluxx.de/community/f219/asus-prime-x370-pro-am4-1156996-297.html#post26277779

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 22/4/2018 στις 11:58 ΠΜ, leros2004 είπε

προφανώς σου είναι  άχρηστο για να μην ξέρεις ο ίδιος την διαφορά..

Επειδή όμως δεν ξέρω την διαφορά για αυτό ρώτησα για να μάθω.αν γνωρίζετε θα ήθελα σάς παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε.ευχαριστω πολύ.παντα η βοήθεια σάς είναι πολύτιμη.

Δημοσ.
Στις 22/4/2018 στις 11:58 ΠΜ, leros2004 είπε

προφανώς σου είναι  άχρηστο για να μην ξέρεις ο ίδιος την διαφορά..

Θα ήθελα να μάθω όμως.αν θέλατε να μου πείτε η βοήθεια σάς θα ήταν μεγάλη.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να κάνω update το bios σε μία asus strix x370 που έχει ακόμα το αρχικό bios(την έχω από Ιανουάριο οπότε δεν έχει το καινούργιο update για τους ryzen 2).

Εάν βάλω τον 2600x που θέλω να πάρω στην μητρική χωρίς να κάνω τα update, θα μπορεί να μπει στο bios ή δεν θα διαβάζει καν το cpu;

Υπάρχει τρόπος να κάνω εγώ το update χωρίς κάποιον ryzen 1(μέσω κάποιου usb πχ.);

Γνωρίζει κάποιος κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να μπορεί να το κάνει για μένα; (έχω κάνει παραγγελιά τον επεξεργαστή από το πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν μπορούν και την μητρική την είχα πάρει από το γερμανικό amazon)

Εάν όχι μήπως υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει αυτήν την εξυπηρέτηση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Τι θες να πεις ακριβως γιατι δεν σε πιανω...

zen+, θα παίζουν με 3200 hynix m-die? Αυτές που έχουν cas 16 είναι m-die ενώ αυτές με 14 είναι το samsung b-die. Για 3200MHz μιλάμε πάντα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pogchamp είπε

zen+, θα παίζουν με 3200 hynix m-die? Αυτές που έχουν cas 16 είναι m-die ενώ αυτές με 14 είναι το samsung b-die. Για 3200MHz μιλάμε πάντα.

Παιζουν και παιζουν και στα 3333mhz ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...