Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Offtopic, αλλα κοιτάξτε και eglobalcentral. Έχουν αγοράσει αρκετοί με 100% αποφυγή τελωνείου και καλές τιμούλες.

Εγώ την πάτησα με το mi5 μου από geekbuying και έφαγα 36€ καπελάκι και 2 μήνες αναμονή, ενώ φίλος μου παρήγγειλε το ίδιο κινητό με ίδια τιμή και το είχε ένα μήνα πριν στα χέρια του και σφραγισμένο.

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιοι ειναι οι αρκετοι οταν πρωτη φορα αναφέρετε το μαγαζι εδω?

το οτι ηταν θεμα τυχης δεν το κοιταμε ε?

αν δεν εχει τριγωνικη αποστολη οι πιθανοτητες ειναι ιδες...

αν και με postnl εχεις γενικα πολυ χαμηλες.

• Like 1
Δημοσ.

δεν κλειδωνει το θεμα λεω εγω? οσο και να κανει το 3T δεν εχει εργοστασιακη εγγυηση.

Εαν παιζει θεμα με την εγγυηση του κινητου του θεματος ας κλειδωνει το θεμα να τελειωνει οπως σωστα αναφερθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις 6 μήνες εγγύηση γιατί σε προστατεύει το paypal. Τα κινεζομάγαζα δίνουν 1 χρόνο warranty (όχι guaranty), αν βγάλεις άκρη μετά το 6μηνο. Εγώ ένα πρόβλημα που έιχα εντός εξαμήνου τους ανάγκασα μέσω paypal να μου δώσουν τα λεφτά πίσω με dispute. Όσοι θέλουν εγγύηση ας μην γκρινιάζουν, απλά ας πάρουν από Ελλάδα με το καπέλο, απλά ας σιγουρέψουν ότι όντως θα έχει γραπτή εγγύηση, γιατί από μικρά μαγαζιά που απλά κάνουν παραεισαγωγές είναι σαν να αγοράζουν από κίνα. Για τελωνείο με τριγωνική συναλλαγή ή μέσω Ευρωπαικής αποθήκης είναι ελάχιστος ο κίνδυνος. Ξαναλέω ο καθένας επιλέγει ότι θεωρεί καλύτερο.

Δημοσ.

ουτε απο ελλαδα ουτε απο κινα ουτε απο πουθενα περα απο το official one plus store... απο εκει εχεις full καλυψη.

Δημοσ.

Όσοι θέλουν εγγύηση ας μην γκρινιάζουν, απλά ας πάρουν από Ελλάδα με το καπέλο, απλά ας σιγουρέψουν ότι όντως θα έχει γραπτή εγγύηση, γιατί από μικρά μαγαζιά που απλά κάνουν παραεισαγωγές είναι σαν να αγοράζουν από κίνα. Για τελωνείο με τριγωνική συναλλαγή ή μέσω Ευρωπαικής αποθήκης είναι ελάχιστος ο κίνδυνος. Ξαναλέω ο καθένας επιλέγει ότι θεωρεί καλύτερο.

Η επισημη τιμη(με δωρεαν μεταφορικα)απο Oneplus για Ελλαδα ειναι τα 439ευρω.

https://www.skroutz.gr/s/10338475/OnePlus-3T-64GB.html

Στην Ελλαδα ζητανε καποια μαγαζια 110ευρω χωρις λογο.

Απο Ελλαδα αν το παρεις και παθει κατι η μονη διαφορα ειναι οτι αντι να το στειλεις το κινητο πισω στην oneplus το πας στο μαγαζι που το πηρες(αν ειναι κοντα σου)και το στελνει αυτο στην Oneplus.

Βεβαια αν εισαι απο Αθηνα πχ και το παρεις απο μαγαζι που ειναι εκτος Αθηνας,τοτε παλι θα πρεπει να μπλεξεις με αποστολες ουτως ή αλλως αρα και παλι δεν αξιζει.

Για να μην σχολιασω καν το γεγονος οτι ενα καταστημα χρεωνει παραπανω το χρωμα οταν στην Oneplus ειναι δωρεαν οποιο χρωμα θες

https://oneplus.net/gr/oneplus-3t

Με λιγα λογια ψαχνουν για κοροιδα οι κυριοι.

• Like 5
Δημοσ.

Fulgore δεν ξερω λεπτομερειες αλλα αν καποια εταιρεια εχει service στην ελλαδα οπως πχ huawei δεν περιμενεις να παει κινα. Επιπλεον ισως καποιο μεγαλο μαγαζι να προσφερει service με δικους του τεχνικους. Αλλα αν ειναι να δωσεις 140ευρω παραπανω για αυτο δεν αξιζει. Καποια αλλα κινητα γυρω στα 200 που εθχα δει ειχαν καμια 20 ευρω διαφορα. Εκει ισως αξιζει αν δε θελεις να μπλεκεις και αν οντως εχει αντιπροσωπεια εδω. Αλλιως κινα και στο κατω κατω σκεφτεσαι οτι θα δωσεις αυτα τα 140 ΑΝ χαλασει για να το φτιαξεις, γιατι να τα δωσεις απτην αρχη

Δημοσ.

ποιοι ειναι οι αρκετοι οταν πρωτη φορα αναφέρετε το μαγαζι εδω?

το οτι ηταν θεμα τυχης δεν το κοιταμε ε?

αν δεν εχει τριγωνικη αποστολη οι πιθανοτητες ειναι ιδες...

αν και με postnl εχεις γενικα πολυ χαμηλες.

Εντάξει, δεν είναι όλος ο κόσμος το insomnia!

Το μαγαζί στέλνει από Αγγλία με dpd και έρχονται στην πόρτα σου με acs.

Δημοσ.

Εντάξει, δεν είναι όλος ο κόσμος το insomnia!

Το μαγαζί στέλνει από Αγγλία με dpd και έρχονται στην πόρτα σου με acs.

Αν ακόμα μιλάς για το ίδιο μαγαζί, να πω και εγώ την εμπειρία μου ότι σε 1 λεπτό που περιηγήθηκα στη σελίδα τους πριν απογοητευτώ και κλεισω την καρτελα, ότι μου πεταξε 6 φορές pop-up να εισάγω το email μου το οποιο εκλεισα αλλες τόσες. Οι τσιγγάνοι που σου πουλάνε γυαλιά στο δρόμο είναι λιγότεροι πιεστικοί και επίσης αν τους πεις δε θέλω 2η φορά φευγουν...

Το LG K10 Κ430 το έχει 130+ ευρω ενω στην ελλαδα εχει 110 εδω και 2 μήνες. Επίσης στο σημειο που επιλέγεις λειτουργικό συστημα κινητου γράφει ANDRIOD...

• Like 5
Δημοσ.

Αν ακόμα μιλάς για το ίδιο μαγαζί, να πω και εγώ την εμπειρία μου ότι σε 1 λεπτό που περιηγήθηκα στη σελίδα τους πριν απογοητευτώ και κλεισω την καρτελα, ότι μου πεταξε 6 φορές pop-up να εισάγω το email μου το οποιο εκλεισα αλλες τόσες. Οι τσιγγάνοι που σου πουλάνε γυαλιά στο δρόμο είναι λιγότεροι πιεστικοί και επίσης αν τους πεις δε θέλω 2η φορά φευγουν...

Το LG K10 Κ430 το έχει 130+ ευρω ενω στην ελλαδα εχει 110 εδω και 2 μήνες. Επίσης στο σημειο που επιλέγεις λειτουργικό συστημα κινητου γράφει ANDRIOD...

Τι να σου πω, εμένα με έπεισαν οι εμπειρίες άλλων και δεν με ένοιαξε τόσο το site. Αν και δεν θέλω τώρα να πάρω κι άλλο κινητό, φτηνότερο mi5 χωρίς τελωνείο δεν βρίσκω πουθενά.

Δεν κερδίζω κάτι και το γράφω εδώ, όπως το προτείνω στους φίλους μου έτσι κι εδώ να βοηθήσω θέλω.

Επίσης το LG K10 που κοιτάς στο skroutz είναι το παλιό με 1.5Gb ram. Το καινούριο που έχει το eglobal είναι με 2Gb, το οποίο στην Ελλάδα ξεκινάει από Link.png Site: 155.99€ ...

Δημοσ.

Τι να σου πω, εμένα με έπεισαν οι εμπειρίες άλλων και δεν με ένοιαξε τόσο το site

Με εγγυηση ομως γνωριζεις τι παιζει με το συγκεκριμενο που προτεινεις?

Προφανως και αγοραζει ο καθενας απο οπου θελει αλλα οταν προτεινουμε σε αλλους εν μερη τους παιρνουμε στο λαιμο μας αν οι προτασεις δεν ειναι 100% σιγουρες(οπως και για τα σκρουτζομαγαζα που δεν ειναι ολα τα ιδια).

Offtopic, αλλα κοιτάξτε και eglobalcentral. Έχουν αγοράσει αρκετοί με 100% αποφυγή τελωνείου και καλές τιμούλες.

Εγώ την πάτησα με το mi5 μου από geekbuying και έφαγα 36€ καπελάκι και 2 μήνες αναμονή, ενώ φίλος μου παρήγγειλε το ίδιο κινητό με ίδια τιμή και το είχε ένα μήνα πριν στα χέρια του και σφραγισμένο.

Τελος το θεμα αφορα το Oneplus3t. Το συγκεκριμενο site(που απο οτι καταλαβα δεν εψαξες και πολυ,ουτε γνωριζεις τι παιζει στο θεμα εγγυησεων)εχει το κινητο του θεματος σε ιδια τιμη με αυτη απο το επισημο site κατι που επρεπε να αναφερεις(γιατι αλλιως ειναι στην ουσια σαν να κανεις τσαμπα διαφημιση),χωρις να γνωριζουμε ουτε τι παιζει με εγγυησεις/μεταφορικα/τελωνεια κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...