zio10 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο, μόνο από ευρωπαϊκές αποθήκες πλέον εκτός αν πρόκειται για φτηνοπράγματα. 1
pankostas Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Εχω με NL post περασα τελωνειο. Κ μαλιστα πανω απο 1 μηνα κολλημενο. Συνολο 2 μηνες αναμονη και 60 ευρω. Σε αυτή την περίπτωση δεν έρχεται από Ευρωπαϊκο κράτος? Άρα χωρίς τελωνείο?
mindtrapper Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Όχι, απλά είναι διερχόμενο από ευρωπαϊκό κράτος. Περνάει τελωνείο κανονικά. Έχουν και κάτι κίτρινα αυτοκόλλητα που βάζουν πάνω και λένε ακριβώς αυτό.
epir21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Συγγνώμη για το off topic, αλλα τι ακριβώς ειναι η τριγωνική αποστολή; Αυτο που κανει και το gearbest μέσω ολλανδιας ή κατι αλλο;
stelios18120 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Από Κίνα να πάει σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα και μετά Ελλάδα ώστε να γλυτώσεις τελωνεία,δασμούς κτλπ
zio10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Από Κίνα να πάει σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα και μετά Ελλάδα ώστε να γλυτώσεις τελωνεία,δασμούς κτλπ Που διαφέρει όμως σε σχέση με nl post κλπ αφού με αυτά δεν είναι σίγουρο ότι γλιτώνεις το τελωνείο;
Exploticon Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 λενε για το chronopost που εχει και το vickmall το eu express οτι εχω παρει δεν εχει παει τελωνειο ποτε και ηρθαν με κουριερ την acs
GeorgeAl92 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Ας βάλουμε στην εξίσωση ότι επειδή όλο και περισσότεροι Έλληνες άρχισαν να αγοράζουν από την Κίνα smartphones πολλοί ιδιοκτήτες μικρών καταστημάτων, πχ από το skroutz, ξεκίνησαν φήμες ότι όλα περνάνε πλέον από το τελωνείο. Υ.Γ. Τελευταίους 5 μήνες έχω κάνει περίπου 30 αγορές από Κίνα για εμένα και φίλους. Πολλά από αυτά ήταν προϊόντα μεγάλης αξίας όπως 2 tablets και 3 κινητά από διαφορετικά μαγαζιά της Κίνας, ούτε ένα δεν πέρασε τελωνείο οπότε στατιστικά μιλώντας και μόνο δεν γίνεται να περνάει το 90% από τελωνείο και παρακαλώ να σκέφτεστε πριν γράψετε ανακρίβειες. Υ.Γ.2. Αν θέλουν να αγοράζουμε από Ελλάδα να μειώσουν τις τιμές έτσι και αλλιώς είτε μέσω alibaba είτε παράνομα τα φέρνουν τα κινητά οι "μικροί" 5
Machima22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Χριστος ανεστη σε ολους. Ρε παιδια ολα τα δεματα απο κινα με nl post δεν στέλνονται? Gearbest - Vickmall - aliexpress - Bangood και ολα αυτα τα site με nl post νομιζω στελνουν..... Η κανω καποιο λαθος? Tα γραφω ολα αυτα γιατι η Ολανδια ειναι στην Ευρωπαικη ενωση οποτε δεν πρεπει να περνανε τελωνειο οτι και να ειναι αυτο.
stelios18120 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Όχι δεν τα στέλνουν όλα με nl post Εμένα προσωπικά δέματα από Κίνα μου έχουν έρθει απο τα vanuatu post,laos post,vietnam post και διάφορα άλλα από την άλλη πλευρά του πλανήτη.
UsualSuspect__ Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μας έχουν κάνει και έχουμε χεστεί πάνω μας με το κωλο τελωνείο.
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τριγωνικη αποστολή κάνει το vickmall και δεν πληρώνεις τελωνειο αλλα κοστίζει 20-25 ευρω. Οι αποστολές με nl post και αλλες αποστολές μεσω ευρωπαικων ταχυδρομειων δεν υπαγονται σε αυτή τη μέθοδο και έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τελωνειο οπως και οι αμιγως αποστολες μεσω κινεζικων και λοιπων ασιατικών ταχυδρομειων, ems, singapore post, thailand post κτλ. Δεν εχω πολυκαταλαβει τι ακριβως κανει στις τριγωνικες του το vickmall αλλα απο οσο εχω διαβασει στα διαφορα φορουμ, παρακαμπτει το τελωνειο.
leo066 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 3 ευρώ κοστίζει πλέον,οχι 20 Τριγωνικη αποστολή κάνει το vickmall και δεν πληρώνεις τελωνειο αλλα κοστίζει 20-25 ευρω. Οι αποστολές με nl post και αλλες αποστολές μεσω ευρωπαικων ταχυδρομειων δεν υπαγονται σε αυτή τη μέθοδο και έχουν τις ίδιες πιθανότητες για τελωνειο οπως και οι αμιγως αποστολες μεσω κινεζικων και λοιπων ασιατικών ταχυδρομειων, ems, singapore post, thailand post κτλ. Δεν εχω πολυκαταλαβει τι ακριβως κανει στις τριγωνικες του το vickmall αλλα απο οσο εχω διαβασει στα διαφορα φορουμ, παρακαμπτει το τελωνειο. 1
Palp Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Τριγωνική αποστολή είναι όταν το τιμολόγιο στέλνεται από ένα σημείο και το προϊόν από ένα δεύτερο στον παραλήπτη (σημείο τιμολόγησης - σημείο αποστολής - παραλήπτης: τρίγωνο). Έτσι αγοράζετε από την Κίνα και τιμολογήστε από Κίνα αλλά το προϊόν στέλνεται από άλλη χώρα. Αν αυτή η χώρα αποστολής είναι εντός EU τότε δεν περνάει τελωνείο καθώς το προϊον έχει ήδη εκτελωνιστεί. Τα κινέζικα καταστήματα είναι πιθανό να έχουν είτε μία ευρωπαϊκή αποθήκη με στοκ ή κάνουν συγκεντρωτικές αποστολές κάθε π.χ εβδομάδα/μήνα σε μία ευρωπαική χώρα και μετά διανέμουν τις παραγγελίες στους πελάτες τους από εκεί. Και στις δύο περιπτώσεις το κατάστημα πληρώνει δασμούς που έχουν συνυπολογιστή στην αρχική τιμή του προϊόντος.
Machima22 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δηλαδη με 3 euro καθαρισες. Προτιμαμε vickmall?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα