Προς το περιεχόμενο

Πόσο παλιό είναι το αυτοκίνητο σας;

Θεkλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 χρονών, το έχω απο day one με τα πρώτα μου προσωπικά βγαλμένα χρήματα! :-)

Στο παρελθόν είχα μπεί σε σκέψεις να το αλλάξω με καινούργιο αλλά το συναισθηματικό δέσιμο με απέτρεψε... τελικά θα μείνει μέχρι να σταματήσει απο μόνο του να τσουλάει. :wub:

Το προσέχω βέβαια, αναλώσιμα στην ώρα τους αυστηρά και ξεχνάω, που λέει ο λόγος, στα φανάρια οτι ο κινητήρας δουλεύει.

Ακούω ακόμα κομπλιμέντα για την κατάστασή του! :-)

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάρακες όλοι σας.

Έκλεισε τα 30 (χρόνια και όχι μήνες) το περασμένο φθινόπωρο.

Πέστε κάτω και παίρνετε

(sorry από τις κυρίες του φόρουμ για την στρατιωτική ορολογία :P )

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Saab 9-3 Aero 210PS. YS3F μοντελο με πρωτη αδεια 2005. 170.000 χιλιομετρα 12 ετων πλεον και δοξα τον θεο δεν εχει μπει ποτε συνεργειο.

Edit: Εχω βαλει μεμβρανες και στα εμπρος φαναρια και εχει δειξει αρκετα.! Οι φωτο ειναι πιο παλιες. Επισης χαρακτους δισκους μπρος πισω και δαγκανες βαψιμο στο χρωμα μωβ της D2.

post-273346-0-74584900-1492246509_thumb.jpg

post-273346-0-28528400-1492247720_thumb.jpg

Επεξ/σία από kaklikos
  • Like 7

• Moderators

Saab 9-3 Aero 210PS. YS3F μοντελο με πρωτη αδεια 2005. 170.000 χιλιομετρα 12 ετων πλεον και δοξα τον θεο δεν εχει μπει ποτε συνεργειο.

Edit: Εχω βαλει μεμβρανες και στα εμπρος φαναρια και εχει δειξει αρκετα.! Οι φωτο ειναι πιο παλιες. Επισης χαρακτους δισκους μπρος πισω και δαγκανες βαψιμο στο χρωμα μωβ της D2.

Ωραίο αλλά έχουμε άλλο τοπικ για φωτογραφίες.

• Like 1

Α να τις διαγραψω ? Δεν το ηξερα αυτο.

Όχι, απλά να τις βάλεις κι εκεί! :D

http://www.insomnia.gr/topic/541519-photos-of-your-car/page-105?hl=%2Bphotos+%2Byour+%2Bcar&do=findComment&comment=55498612

Πολύ ωραίο το saab σου!

• Moderators

Α να τις διαγραψω ? Δεν το ηξερα αυτο.

Εννοείται όχι.

Απλά εκείνο είναι το "αυθεντικό" thread για φωτό. :-)

Ακομα αμαξι δεν εχω,αλλα επειδη εχουμε αυτοκινητα στην οικογενεια,ο πατερας μου κλεινει 3 χρονια και πλησιαζει 4ο με το Aveo του.Chevrolet Aveo του 13 με diesel 1.3,μια χαρα εως τωρα με 90.000χλμ.Ανετο εσωτερικο,γρηγορο για τα κυβικα του και οικονομια απιστευτη.

Εγω το εχω 17 χρονια.

Το μεγαλύτερο προβλημα ειναι οτι δε ξερω τι χρειάζεται για service.

Εχω ζητήσει ελεγχο σε 5 συνεργεία μεγάλα κ μικρα το τελευταιο χρονο και ολοι μου λένε 'δεν εχει τιποτα ολα καλά'

Παρότι τους λέω τρέμει οταν φρενάρεις και εχει ζεσταθεί σε μεγάλη, παρότι δεν έχουν αλλαχτεί αμορτισέρ ποτε, παρότι ο συμπλέκτης ειναι σκληρός και κάνει κρακ καπως αν το πατήσεις μεχρι τέρμα.

Δε ξερω τι διάολο φταίει ίσως βαριούνται να ασχοληθούν. Τους λέω το προβλημα και λενε '΄δεν εχει τιποτα θες να χαλάσεις τα λεφτα σου;'

Εγω το εχω 17 χρονια.

Το μεγαλύτερο προβλημα ειναι οτι δε ξερω τι χρειάζεται για service.

Εχω ζητήσει ελεγχο σε 5 συνεργεία μεγάλα κ μικρα το τελευταιο χρονο και ολοι μου λένε 'δεν εχει τιποτα ολα καλά'

Παρότι τους λέω τρέμει οταν φρενάρεις και εχει ζεσταθεί σε μεγάλη, παρότι δεν έχουν αλλαχτεί αμορτισέρ ποτε, παρότι ο συμπλέκτης ειναι σκληρός και κάνει κρακ καπως αν το πατήσεις μεχρι τέρμα.

Δε ξερω τι διάολο φταίει ίσως βαριούνται να ασχοληθούν. Τους λέω το προβλημα και λενε '΄δεν εχει τιποτα θες να χαλάσεις τα λεφτα σου;'

Θα έλεγα πως φταίει το ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως έχεις αυτοκίνητο 17 ετών.

Και το δικό μου 17 ετών είναι(MY2000).

12 χρονώνε να πούμε. Του λείπουν πάρα πολλές σύγχρονες ανέσεις, σκέφτομαι να προβώ σύντομα σε αλλαγή, γιατί εκτός από τις ανέσεις θέλω χώρους που το τωρινό δεν διαθέτει!

Πλεον έχω κλείσει 14 το είχα αγοράσει καινούργιο.

Honda Accord 1600cc , κοντεύω τις 400.000χλμ και εδω και 1 χρόνο εχω τοποθετήσει υγραέριο έχοντας κάνει 55.000χλμ σε 1 χρόνο.

Συνεργείο έχει μπεί για τα προβλεπόμενα Service και αλλάγη 4αδας αμορτισέρ

• Like 1

Θα έλεγα πως φταίει το ότι δεν έχεις συνειδητοποιήσει πως έχεις αυτοκίνητο 17 ετών.

Αυτό τι σχέση έχει όμως με τις απαντήσεις που του έχουν δώσει και τα πέντε (5) συνεργεία;

Δηλαδή το ότι κουβαλάει 17 χρόνια στην πλάτη του συνεπάγεται αυτόματα ότι δε φτιάχνεται ο συμπλέκτης που κάνει κρακ και ότι δε γίνεται να αλλαχτούν τα αμορτισέρ;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό τι σχέση έχει όμως με τις απαντήσεις που του έχουν δώσει και τα πέντε (5) συνεργεία;

Δηλαδή το ότι κουβαλάει 17 χρόνια στην πλάτη του συνεπάγεται αυτόματα ότι δε φτιάχνεται ο συμπλέκτης που κάνει κρακ και ότι δε γίνεται να αλλαχτούν τα αμορτισέρ;

Οι απαντήσεις και των πέντε (5) συνεργείων ήταν αυτές που με έκαναν να φτάσω στο συμπέρασμα ότι ο φίλος έχει υπερβολικές απαιτήσεις από ένα αυτοκίνητο 17 ετών.

Σαφώς και τα πάντα μπορούν να φτιαχτούν, αλλά μερικές φορές δεν αξίζει τον κόπο. Και το δικό μου τυγχάνει να κάνει ένα μικρό κρακ μερικές φορές όταν πατάω βαθιά τον συμπλέκτη, αλλά είναι τόσο λίγος ο θόρυβος και τόσο ακριβή η επισκευή του που απλά δεν πρόκειται να το φτιάξω. Επίσης ο συμπλέκτης λογικό είναι να σκληραίνει με τη χρήση, δεν ανοίγεις δουλειές μόνο και μόνο επειδή δεν είναι τόσο μαλακός όσο όταν ήταν καινούργιο το αυτοκίνητο. Όσο για τα αμορτισέρ δεν τα αλλάζεις απλά και μόνο επειδή "δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ", τα αλλάζεις όταν σπάσουν ή όταν έχει πέσει πάρα πολύ η απόσβεση τους.

Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...