Προς το περιεχόμενο

Πόσο παλιό είναι το αυτοκίνητο σας;

Θεkλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aπο τα πιο προσφατα καρα, build date 2008 το πηρα το 2015, 

το εδωσα το 2016 και  πηρα αλλο  με build date 2013, το οποιο το κραταω μεχρι το 2018 που θα ανακοινωθει (ελπιζω) το brand new next car....  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Peugeot 207 Rallye 1.6T του 2008 με 50.000 χιλιομετρα. Δεν εχει βγαλει το παραμικρο αλλα ηταν πολυ προσεγμενο απο τον προηγουμενο και συνεχιζω και εγω την σχολαστικη συντηρηση. Πολυ βολικο και στην καθημερινη του οδηγηση και σου κανει και τα χατιρια αν το ζητησεις. Το μονο αρνητικο η καταναλωση η οποια σε μικτο κυκλο 60% πολη 40% εξω ειναι στα 9Lt/100km αλλα δεν μπορω να παραπονεθω γιατι τα ηξερα πριν το παρω!

Επεξ/σία από Liapisftw

Το καθημερινο πλεον HRV το πηρα το 2014 και ειναι μοντελο του 2001 οποτε 16 χρονων και 217000 χιλιομετρα ως τωρα.

θα με συντροφευει για πολλα χρονια ευελπιστω ακομα.

Το προηγουμενο καθημερινο και πλεον μονο για βολτες εκλεισε πριν 3 μηνες τα 45 του χρονια.

δεν εχω παραπονο απο κανενα απο τα 2.

(τα ενδιαμεσα αυτοκινητα που τα ειχα 1-2 χρονια κατα καιρους δεν τα υπολογιζω πλεον).

• Like 3

Mercedes CLA με 48.000χλμ τον Ιούλιο κλείνουμε 3ετία αν και δεν τον βλέπω θα πάει μάλλον για αλλαγή ή στην γυναίκα

Αudi A1 2ετίας με λιγότερο από 20000χλμ

Την Mercedes αν την κρατήσεις 20 χρόνια θα ακούγεται σαν χαλασμένο πλυντήριο.

25 αρης εγω , 25 ετων και το celicaki ,με 310.000km :-D

Αυτό είναι εργαλείο... Σαν να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο.

• Like 2

Astra G, 2000, άριστα συντηρημένο (δεν έχουν θολώσει ποτε τα μπροστινά φανάρια :) ) με, χοντρικά, 84000 χιλιόμετρα :P.... Ειναι σε φάση ανακατασκευής :)

25 αρης εγω , 25 ετων και το celicaki ,με 310.000km  :-D

Πολύ ωραίο, τα βουλιαγματα φτιάξε, κρίμα ειναι :) Αλλά τόσα χιλιόμετρα να κανεις, θα αντέξει :)

• Like 1

Πολύ ωραίο, τα βουλιαγματα φτιάξε, κρίμα ειναι :) Αλλά τόσα χιλιόμετρα να κανεις, θα αντέξει :)

αυτη η μερια που εβγαλα φωτο ειναι η καλη. Απο την αλλη ειναι καπως. Τον επομενο χρονο με το καλο θα γινει ολικο βαψιμο.  :-)  :ph34r:

• Like 2

αυτη η μερια που εβγαλα φωτο ειναι η καλη. Απο την αλλη ειναι καπως. Τον επομενο χρονο με το καλο θα γινει ολικο βαψιμο.  :-)  :ph34r:

Χαχαχα! Φαντάζομαι την άλλη! :)

Αν βρεις και το καπό από το αγωνιστικό, είσαι ετοιμος :) (δε θα πω για τη μηχανή :P )

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...