Προς το περιεχόμενο

Πόσο παλιό είναι το αυτοκίνητο σας;

Θεkλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 207
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

VW golf 1989, 128.000 km, με αλλαγή κινητήρα (και άλλα πολλά κουσούρια) .

Nissan primera p10, 1991, 550.000

Nissan Xtrail T30, 2005, 22.000

Nissan quasqai 2007, 80.000

Το golf αυτό το είχα κ εγώ... Περίπτωση μεγάλη.

Τα υπόλοιπα που έχεις είναι εργαλεία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το golf αυτό το είχα κ εγώ... Περίπτωση μεγάλη.

Τα υπόλοιπα που έχεις είναι εργαλεία.

Πονεμένη ιστορία η golfo!

Όσο για τα άλλα thank you sir! :-D  :-D  :-D  :-D

οδηγώ ένα ford fiesta του 2011 που το πήρα καινούριο, αλλά του έχω κάνει 130.000 χιλιόμετρα σε 5.5 χρόνια και με έχουν τρακάρει 2 φορές. 

Έχει βγάλει κανα δυο μαλακοζημιές, τη γνωστή με τις ταχυτητες στο αυτόματο κιβώτιο και το aircondition του δεν είναι το πιο αξιόπιστο (ίσως φταίω κι εγώ για αυτό)... 

Γενικά, πριν φτάσεις στο προορισμό σου, πρέπει να κλείνεις το a/c, και να βάζεις περίπου ή στο φουλ τον αέρα. Κάνει καλό στον μηχανισμό, αλλά και στο φίλτρο να μη μουχλιάσει.

• Like 1

Δεν ξέρω τι περιορισμούς έχεις με αυτές τις πινακίδες.

Κάποιος μου είπε πως κυκλοφορείς μόνο Σ/Κ.

Πρέπει να ρωτήσω στην ΕΛΠΑ...

Άλλη μια βολική παρανόηση (ή παραπληροφόρηση) ορισμένων.

ΔΕΝ κυκλοφορείς νόμιμα το σ/κ.

Νόμιμα κυκλοφορείς μόνο σε μέρες που γίνονται (συνήθως Κυριακές) κάποια events/rally τα οποία οργανώνονται από επίσημη οργάνωση/σύλλογο και στα οποία όμως συμμετέχεις.

Επίσης μπορεί να κυκλοφορεί για δοκιμές που απαιτούνται για επισκευή/συντήρηση οι οποίες βέβαια πρέπει να τεκμηριώνονται.

Δηλαδή δεν μπορεί να σε σταματήσουν τα μεσάνυχτα στην παραλιακή ή Κυριακή στη Βυτίνα με όλη την οικογένεια και τις φωτογραφικές κι εσύ να λες "κάνω δοκιμή γιατί κάτι μου κάνει η κρεμαγιέρα" ;)

"Τα παλαιά αυτοκίνητα (μηχανοκίνητα οχήματα ιστορικού ενδιαφέροντος − αντίκες) μπορούν να καθορίζονται και να χαρακτηρίζονται από: (α) το νομικό πρόσωπο που εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (Δ.Ο.Α.− F.I.A.), (β) το νομικό πρόσωπο που εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα τη Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας (Δ.Ο.Μ.−F.I.M.), (γ) το νομικό πρόσωπο που εκπροσωπεί επίσημα στην Ελλάδα τη Διεθνή Ομοσπονδία Παλαιού Αυτοκινήτου (Δ.Ο.Π.Α.− F.I.V.Α.) και (δ) την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.). Ο καθορισμός και ο χαρακτηρισμός αυτός θα πραγματοποιείται βάσει των διεθνών κανονισμών της Δ.Ο.Α., της Δ.Ο.Π.Α. και της Δ.Ο.Μ. Τα παλαιά αυτοκίνητα αυτά, δύνανται να κυκλοφορούν στις εκδηλώσεις που οργανώνονται ή εγκρίνονται από τα προαναφερόμενα νομικά πρόσωπα επί οδών ή άλλων δημοσίων και ιδιωτικών χώρων, καθώς και για τις αναγκαίες προς επισκευή και συντήρηση αυτών δοκιμές, βάσει πιστοποιητικού καταχωρήσεως, που θα εκδίδεται από τα νομικά πρόσωπα αυτά. Επίσης, δύνανται να κυκλοφορούν για τους αγώνες που πραγματοποιούνται σύμφωνα με το άρθρο 49 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ν. 2696/1999)."

• Like 3

Ακυρο δεν θα πεις τιποτα.εαν το εχεις για καθημερινο τοτε μην βγαλεις πινακιδες.

η βγαλε εαν θελεις αλλα κρατα και του υπουργειου για να το κυκλοφορεις.(εννοειται πληρωνοντας τελη ασφαλεια και κτεο).

• Like 1

Ακόμα χειρότεροι αυτοί οι περιορισμοί.

Οπότε άκυρο...

Αν είχες στο μυαλό σου βολτούλες χωρίς τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια ή κτέο εννοείται πως δεν "βολεύει" η νομοθεσία.

Από την άλλη πλευρά βέβαια το "ιστορικό όχημα" το οποίο θέλεις το κράτος να το αντιμετωπίσει διαφορετικά (πχ να κατανοήσει ότι λόγω παλαιότητας είναι κουλό να σου ζητάει να περάσεις κτέο) πρέπει κι εσύ να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά και να μην το έχεις για να πας το Σάββατο στο Lidl και να φορτώσεις προσφορές.

Απαίτηση για σεβασμό στην ιστορία από το κράτος προϋποθέτει να κάνεις το ίδιο κι εσύ.

• Like 1

Αν είχες στο μυαλό σου βολτούλες χωρίς τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια ή κτέο εννοείται πως δεν "βολεύει" η νομοθεσία.

Από την άλλη πλευρά βέβαια το "ιστορικό όχημα" το οποίο θέλεις το κράτος να το αντιμετωπίσει διαφορετικά (πχ να κατανοήσει ότι λόγω παλαιότητας είναι κουλό να σου ζητάει να περάσεις κτέο) πρέπει κι εσύ να το αντιμετωπίσεις διαφορετικά και να μην το έχεις για να πας το Σάββατο στο Lidl και να φορτώσεις προσφορές.

Απαίτηση για σεβασμό στην ιστορία από το κράτος προϋποθέτει να κάνεις το ίδιο κι εσύ.

μια που όλα τα θέματα αλλάζουν, boycottage/ sabotage στα lidl/ aldi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...