Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα διάβασα (δεν συνηθίζω να απαντώ σε κάτι που διάβασα αποσπασματικά, αφού είναι εύκολο να γίνεις ρόμπα έτσι)

Δεν παύω όμως να θεωρώ τη "διαπίστωσή" σου, τουλάχιστον έτσι όπως την εκφράζεις, σαν τσιτάτο (και μάλιστα πομπώδες).

Είτε δεν τα διάβασες, είτε τα διάβασες και τα αγνόησες, το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.

Είτε δεν τα διάβασες, είτε τα διάβασες και τα αγνόησες, το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Καμία ελπίδα

I know :P

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο αυτοκίνητο

Ειναι τιμιο, ειδικα για εντος πολης μετακινησεις. Το πηρα απο τον παππου μου με 17.000 , μεχρι 4η ειχε μπει στο αμαξι, δεν ειχε βγει ποτε εκτος πολης :P 

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη περίπτωση εσύ... Έχω φάει στην μάπα σαν κ εσένα εδώ μέσα 10 χρόνια πολλούς, δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο να βλέπεις τσόντα και άλλο να μ@μ@ς.

Φίλε μου τους τρώω στην μάπα 10 χρόνια, εγώ ξέρω ότι έχω 25 χρόνια εμπειρία στην οδήγηση επαγγελματικά.. 18 ετών οδηγούσα στο στρατό τα πάντα...ο μόνος που μπορεί να μου πάει κόντρα είναι οδηγός πυρηνικών..

Έτσι!

Τι να λέμε τώρα! Το πράμα μιλάει μόνο του!

Δημοσ.

Έτσι!

Τι να λέμε τώρα! Το πράμα μιλάει μόνο του!

εσενα και μιλαει και χορευει και οτι θες κανει..

Το χεις λεμε !

Δημοσ.

Μετά από 25 χρόνια στην οδήγηση επαγγελματικά δεν μιλάει τίποτα.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!!!!!

Κόψε τις τρίχες

Δημοσ.

Κόψε τις τρίχες

Το αίσθημα μετά από την ανάγνωση των 25 χρόνων ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉΣ οδήγησης παραμένει!

Δημοσ.

Ρε σεις, ας επικεντρωθούμε στο θέμα!

Έχουμε έναν εξυπνάκια εδώ μέσα όπως βλέπεις που μας χαλάει το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...