kosmasdel Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 . Και να προσέχεις εσυ μπορεί ο άλλος να πέσει πάνω σου...άρα θες τανκ. Γι' αυτό είπα "όλων" 1
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Γι' αυτό είπα "όλων" Δεν μπορείς να φανταστείς τι βλέπω 10 ώρες στους δρόμους... Ούτε σε ταινία ούτε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δηλαδή όσο τρέχεις τι; δεν το κατάλαβα Αυτό. Οι δυνάμεις που αναπτύσσονται αυξάνονται κατά πολύ. Άρα εσύ μπορείς να θεωρείς ότι "τι 60 τι 80, αφού πάω πολύ άνετα με 80 σ' αυτόν τον δρόμο με αυτό το αυτοκίνητο", αλλά αυτά τα 80 να είναι αρκετά για να χάσεις το πόδι σου σε μια σύγκρουση. Ενώ με παλαιότερο αυτοκίνητο και 60 πιθανόν να την είχες σκαπουλάρει στην ίδια σύγκρουση.
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μικρε πάλι δεν είμαι σίγουρος, φωτεινό παράδειγμα ο παντελιδης. Μεγάλε αυτό λέω και εγώ, ενώ δεν είσαι σίγουρος ότι τα νέα αυτοκίνητα δεν είναι ασφαλή, γράφεις: Εννοείται ότι τα καινούρια είναι πιο ασφαλή Να το κοιτάξεις αυτό, μην το αφήσεις. --- 1998 corolla και δεν έχει αερόσακο; Accent 1995 και έχει. Βασικά η συγκεκριμένη Corolla δεν είναι του 1998, η E100 είναι, η οποία έβγαινε από το 1991 ως το 1995. Το Accent πάλι είναι νεώτερο μοντέλο, πρωτοκυκλοφόρησε το 1994. Όσο για την ΕΕ, ο αερόσακος οδηγού έγινε υποχρεωτικός κάπου το 1999-2000. 1
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Μεγάλε αυτό λέω και εγώ, ενώ δεν είσαι σίγουρος ότι τα νέα αυτοκίνητα δεν είναι ασφαλή, γράφεις: Να το κοιτάξεις αυτό, μην το αφήσεις. --- Βασικά η συγκεκριμένη Corolla δεν είναι του 1998, η E100 είναι, η οποία έβγαινε από το 1991 ως το 1995. Το Accent πάλι είναι νεώτερο μοντέλο, πρωτοκυκλοφόρησε το 1994. Όσο για την ΕΕ, ο αερόσακος οδηγού έγινε υποχρεωτικός κάπου το 1999-2000. Ε ναι Ρε στο βίντεο είναι εντελώς άδειο το κορολα, εγώ επιμένω ακόμα και εδώ τύχη θες.
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καμία ελπίδα! Κάτσε αμουστακο παιδί εσύ ούτε καν επαγγελματικό δίπλωμα δεν μπορείς να βγάλεις, όταν βγάλεις και οδηγήσεις 25 χρόνια όπως εγώ μιλάμε.
Ψιτ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 οδηγώ ένα ford fiesta του 2011 που το πήρα καινούριο, αλλά του έχω κάνει 130.000 χιλιόμετρα σε 5.5 χρόνια και με έχουν τρακάρει 2 φορές. Έχει βγάλει κανα δυο μαλακοζημιές, τη γνωστή με τις ταχυτητες στο αυτόματο κιβώτιο και το aircondition του δεν είναι το πιο αξιόπιστο (ίσως φταίω κι εγώ για αυτό)...
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 οδηγώ ένα ford fiesta του 2011 που το πήρα καινούριο, αλλά του έχω κάνει 130.000 χιλιόμετρα σε 5.5 χρόνια και με έχουν τρακάρει 2 φορές. Έχει βγάλει κανα δυο μαλακοζημιές, τη γνωστή με τις ταχυτητες στο αυτόματο κιβώτιο και το aircondition του δεν είναι το πιο αξιόπιστο (ίσως φταίω κι εγώ για αυτό)... Μια χαρά μοντέλο το έχει φίλος, κ αυτός τρεις φορές το τράκαρε το έχει γ@μησει Σκυλί όμως και ας ταξίδι δεν καιει τίποτα.
Ψιτ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Α ναι, κάνει γύρω 600+ χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο. Όσο για τα τρακαρίσματα, και τις δύο φορές ήταν σχεδόν από πίσω. Την πρώτη σε πάγο σε εθνική οδό, η από πίσω στη διπλανή λωρίδα δε σταμάτησε ποτέ και με βρήκε στο μπροστινό φτερό (τράκαρε 16 αυτοκίνητα συνολικά) και το δεύτερο, σε ένα φανάρι που ένα suv με έσπρωξε σε μία κολώνα και η ζημια ήταν στο ψαλίδι (καβάλησα το πεζοδρόμιο) και ο πίσω προφυλακτήρας.
NickTG Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Κάτσε αμουστακο παιδί εσύ ούτε καν επαγγελματικό δίπλωμα δεν μπορείς να βγάλεις, όταν βγάλεις και οδηγήσεις 25 χρόνια όπως εγώ μιλάμε. Επιχείρημα όχι αστεία! 5
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Επιχείρημα όχι αστεία! Ενώ το "καμία ελπίδα" είναι η επιτομή της τεκμηρίωσης. Με την ευκαιρία, έχετε παρατηρήσει ότι τα "πρωτότυπα" που έλεγαν παλιά οι μεγαλύτεροι και γελούσαμε όπως "δεν είμαστε λαός", "στο εξωτερικό να δεις......." έχουν αντικατασταθεί και εκσυγχρονιστεί με τα "καμία ελπίδα" "μνημόνια forever" με τα οποία συνοψίζουν τις απόψεις τους θεωρώντας ότι έχουν ρίξει την ατάκα της χρονιάς πολλοί στα φόρουμ (κι εδώ) 1
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Επιχείρημα όχι αστεία! Άλλη περίπτωση εσύ... Έχω φάει στην μάπα σαν κ εσένα εδώ μέσα 10 χρόνια πολλούς, δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι άλλο να βλέπεις τσόντα και άλλο να μ@μ@ς. Ενώ το "καμία ελπίδα" είναι η επιτομή της τεκμηρίωσης. Με την ευκαιρία, έχετε παρατηρήσει ότι τα "πρωτότυπα" που έλεγαν παλιά οι μεγαλύτεροι και γελούσαμε όπως "δεν είμαστε λαός", "στο εξωτερικό να δεις......." έχουν αντικατασταθεί και εκσυγχρονιστεί με τα "καμία ελπίδα" "μνημόνια forever" με τα οποία συνοψίζουν τις απόψεις τους θεωρώντας ότι έχουν ρίξει την ατάκα της χρονιάς πολλοί στα φόρουμ (κι εδώ) Φίλε μου τους τρώω στην μάπα 10 χρόνια, εγώ ξέρω ότι έχω 25 χρόνια εμπειρία στην οδήγηση επαγγελματικά.. 18 ετών οδηγούσα στο στρατό τα πάντα...ο μόνος που μπορεί να μου πάει κόντρα είναι οδηγός πυρηνικών..
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Ενώ το "καμία ελπίδα" είναι η επιτομή της τεκμηρίωσης. Με την ευκαιρία, έχετε παρατηρήσει ότι τα "πρωτότυπα" που έλεγαν παλιά οι μεγαλύτεροι και γελούσαμε όπως "δεν είμαστε λαός", "στο εξωτερικό να δεις......." έχουν αντικατασταθεί και εκσυγχρονιστεί με τα "καμία ελπίδα" "μνημόνια forever" με τα οποία συνοψίζουν τις απόψεις τους θεωρώντας ότι έχουν ρίξει την ατάκα της χρονιάς πολλοί στα φόρουμ (κι εδώ) Τα επιχειρήματα είναι πιο πάνω, αν έμπαινες στον κόπο να τα διαβάσεις θα καταλάβαινες ότι το "καμιά ελπίδα" ήταν διαπίστωση και όχι τσιτάτο.
haris_216 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Τα επιχειρήματα είναι πιο πάνω, αν έμπαινες στον κόπο να τα διαβάσεις θα καταλάβαινες ότι το "καμιά ελπίδα" ήταν διαπίστωση και όχι τσιτάτο. Τα διάβασα (δεν συνηθίζω να απαντώ σε κάτι που διάβασα αποσπασματικά, αφού είναι εύκολο να γίνεις ρόμπα έτσι) Δεν παύω όμως να θεωρώ τη "διαπίστωσή" σου, τουλάχιστον έτσι όπως την εκφράζεις, σαν τσιτάτο (και μάλιστα πομπώδες). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα