jason97 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 στα diesel υπάρχει πρόβλημα στους κινητήρες η μόνο στην βενζίνη?
jason97 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 σε όλα τα group vag η μόνο καθαρά στα vw εγώ που θέλω για audi επηρεάζει είτε είναι πετρελαίου η βενζίνης με κινητήρες tsi fsi?
doctorkostis Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 σε όλα τα group vag η μόνο καθαρά στα vw εγώ που θέλω για audi επηρεάζει είτε είναι πετρελαίου η βενζίνης με κινητήρες tsi fsi? Το ντωσει μπενάλτι ; 5
jason97 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 συμφέρει να πάρει κάποιος πετρέλαιο η βενζίνη τη κόστος έχουν?
Tenshi Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 συμφέρει να πάρει κάποιος πετρέλαιο η βενζίνη τη κόστος έχουν? Αυτό το μήνυμα είναι κρυφό γιατί έχετε επιλέξει να αγνοείτε μηνύματα από τον jason97. Να γίνει εμφάνιση παρολαυτά; 1
aOUaS88 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 συμφέρει να πάρει κάποιος πετρέλαιο η βενζίνη τη κόστος έχουν? σε ποιον πλανητη εισαι??δν εχουβ βενζιναδικα στην γειτονια σου να δεις τιμες?? ΓΤΦ...μπορω αν θες να σου πουλησω μια πατεντα που την ξερω εγω κ κανα 2 ατομα ακομα,που τι κανεις..μπορεις κ μετατρεπεις το νερο σε αμολυβδη βενζινη με κατι αλχημιες.. ... ΑΕΡΙΟ ΜΟΝΟ... Αα κ μια 5η επιλογη..μπορεις να κανεις μετατροπη σε μαζουτ...αυτο συμφερει αρκετα.. κ μια 6η επιλογη ειναι αυτη εδω στο βιντεο..https://www.youtube.com/watch?v=J88cg5wSX5o οποιος δν το εχει δει το βιντεο αξιζει να το δεις..
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Επειδη βλεπω ψαχνεστε για golf,οτι κινητηρες WW ειναι αμεσου ψεκασμου(FSI λεγεται νομιζω) ειναι ζορικοι με υγραεριο αμα θελεις να βαλεις μετα.Ο πατερας μου ειχε Skoda Octavia 5,μοντελο 2005 με FSI 1.6 κινητηρα.Το 2012-13 πριν το δωσει επειδη δεν μπορουσε να το κινησει λογω της βενζινης γιατι εκαιγε πολυ προσπαθησε να βαλει υγραεριο αλλα τον ειπαν δυσκολα τα πραγματα για το αμαξι σου λογω κινητηρα.
jason97 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 αναλογία κιλών με κυβικά, άλογα ροπές πως είναι?
haris013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 αναλογία κιλών με κυβικά, άλογα ροπές πως είναι? Καλώς ήρθατε στο αυτόματο support του Volkswagen Group. Για ερωτήσεις σχετικά με πληροφορίες των χαρακτηριστικών στα αυτοκίνητα του ομίλου, πιέστε το πλήκτρο "παράθεση" και πληκτρολογήστε τον αριθμό "3" αμέσως μετά την διακεκομμένη γραμμή. ------------------------------------------------- 3
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 ένας γνωστοςυ θέλει και μου είπε να ψάξω Μπράβο να του πεις από μένα, αν μη τι άλλο ο γνωστός σου ξέρει να επιλέγει τους πιο κατάλληλους ανθρώπους. 2
Haha22 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Το θέμα είναι οτι τα στάνταρ του golf είναι περισσότερα απο το a3 (πχ. Διζωνικός κλιματισμός Vw golf: standard, Audi A3:extra) εκτός και αν ενδιαφέρεσαι για πιο πλούσιες εκδόσεις οπως highline,Gti,Ambition,S3 κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα