masterone Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Άμα επιλέξεις Germany Warehouse έρχεται σε 1-4 μέρες . Αυτό που έχεις τώρα είναι CN και έρχεται σε 20 μέρες . Αυτο εννοω απο το germany warehouse απλα μ κανει πολυ εντυπωση η τιμη ειναι πολυ χαμηλη σε συγκριση με αλλα καταστηματα και εφοσον αφορα και ευρωπαικη αποθηκη
arma1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Πολλοι πηραν το Χ829 που δεν εχει 20 μπαντα και με σεταρισμα αλλης ρομ εχει κανονικα ,ισχυει κατι τετοιο; εγω ξερω πως αυτο ειναι θεμα hardware και οχι software, τι ισχυει τελικα;
chios Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το χ829 δεν έχει 800αρα ούτε μπορεί να έχει, είναι hardware το θέμα. 1
saruman123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κανονικά δεν έχει . Αλλά διάβασα ότι αν την sim τη βάλεις στην 2ερη θύρα πιάνει κανονικα(εκτός Wind). Άλλη λένε άμα βάλεις του 820 εχεις....... Εγώ ακόμα να το πάω να την κάνω Nano sim και δεν ξέρω .....
arma1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ως τωρα και εγω ηξερα οτι δεν γινετε ,μεχρι που ανακαλυφθηκε το x829 το οποιο κανει θαυματα , αναιρει οσα γνωριζα μεχρι σημερα ,τεσπα ,δεν ενδιαφερομαι για την αγορα του απλα με εκανε μεγαλη εντυπωση γι αυτο και ρωτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα