Προς το περιεχόμενο

Leeco Le max 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι χρήση ;

Εγώ σε νορμάλ(τηλέφωνο​,internet,sms,άντε και λίγο παιχνίδι)κρατάει 1μερα και κάτι ψιλά .

Άμα βάλεις την india 19s αυτή έχει 7-8 ώρες sot.

7...Τι? Σοβαρά τώρα? Με τι ρυθμίσεις? Εμπιστεύομαι Google rom telegram και crisbal (τωρινή 23.37s) και είμαι εκεί στις 5μιση ωρες με 1% και fusion balanced profile. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα από την εξοικονόμηση μπαταρίας να δω βεβαια

------

Αλλά ναι παιδιά, θέλει να είσαι αποφασισμένος ότι θα το πάρεις και θα φλασαρεις πράγμα. Χοντρικά πληρώνεις μόνο hardware, μη τα θέλουμε και όλα. Τα υπόλοιπα, για να δουλεύει καλά, θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις εσύ...

Δημοσ.

ακουω πολυ καλα λογια και για το redmi note 4x snapdragon και ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο le eco.

θελω να πουλησω το iphone 6 μου και να παρω ενα value for money.τι λετε?

που κολλάει το xiaomi είναι άλλη κατηγορία 

Δημοσ.

Παιδιά παρακαλώ δώστε τα φώτα σας διότι παρέλαβα χτές το le max 2 x829 σε ασημί χρώμα και δεν έχω ακόμα ψαχτεί καθόλου.

Είμαι κάπως noob-άς στο σκάλισμα των smartphones και δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω και ποια rom να επιλέξω.

H rom με την οποία έρχεται το x829 εκτός του ότι έχει κάποια άχρηστα προγράμματα έχει θέμα και με την μετάφραση στα ελληνικά.

Την μπαταρία όντως την τρώει για πλάκα, μια μέρα max χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν με χαλάει πολύ αλλά θέλω να το βελτιώσω. :)

Δημοσ.

παιδια η διαφορα του χ829 με το χ820 ποια ειναι ?

Το Χ829 δεν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα(Β20)ενώ το Χ820 την έχει,αυτό μόνο .

Παιδιά παρακαλώ δώστε τα φώτα σας διότι παρέλαβα χτές το le max 2 x829 σε ασημί χρώμα και δεν έχω ακόμα ψαχτεί καθόλου.

Είμαι κάπως noob-άς στο σκάλισμα των smartphones και δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω και ποια rom να επιλέξω.

H rom με την οποία έρχεται το x829 εκτός του ότι έχει κάποια άχρηστα προγράμματα έχει θέμα και με την μετάφραση στα ελληνικά.

Την μπαταρία όντως την τρώει για πλάκα, μια μέρα max χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Δεν με χαλάει πολύ αλλά θέλω να το βελτιώσω. :)

Ποια rom έχεις ;

7...Τι? Σοβαρά τώρα? Με τι ρυθμίσεις? Εμπιστεύομαι Google rom telegram και crisbal (τωρινή 23.37s) και είμαι εκεί στις 5μιση ωρες με 1% και fusion balanced profile. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα από την εξοικονόμηση μπαταρίας να δω βεβαια

------

Αλλά ναι παιδιά, θέλει να είσαι αποφασισμένος ότι θα το πάρεις και θα φλασαρεις πράγμα. Χοντρικά πληρώνεις μόνο hardware, μη τα θέλουμε και όλα. Τα υπόλοιπα, για να δουλεύει καλά, θα πρέπει να τα τακτοποιήσεις εσύ...

Τι να σου πω δεν ξέρω και γω το διάβασα .

Έχεις δοκιμάσει και του Ιταλού;

Και τα Xiaomi άμα τα πάρεις από έξω και αυτά "σκάλισμα " θέλουν .

Δημοσ.

Ποια rom έχε.ις ;

ΕUI version 5.8.016S (Stable)

Γύρισα το μενού στα αγγλικά πλέον. Μισά ελληνικά και μισά αγγλικά μου την είχε δώσει καλύτερα είναι έτσι.

Δημοσ.

ΕUI version 5.8.016S (Stable)

Γύρισα το μενού στα αγγλικά πλέον. Μισά ελληνικά και μισά αγγλικά μου την είχε δώσει καλύτερα είναι έτσι.

Και γω αυτή εχω.

Καλύτερα άλλαξε την γιατί αυτή είναι που βάζουν τα Κινεζομαγαζα και δεν έχει ούτε updete.

Εγώ θα την κρατήσω γιατί δεν έχω υπολογιστή για να ασχοληθώ

Αν μου τη βιδωσει κάποια στιγμή θα το δώσω να μου περάσουν μια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακουω πολυ καλα λογια και για το redmi note 4x snapdragon και ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο le eco.

θελω να πουλησω το iphone 6 μου και να παρω ενα value for money.τι λετε?

Και τα 2 εξαιρετικά κινητά. Το xiaomi note 4 άμα το πάρεις global θα έχεις και headphone jack και sd υποδοχή. Μπορείς και από Ελλάδα, αν θες εγγύηση. Απλά έχει 5,5' και κατώτερη απόδοση αλλά τρομερό τηλέφωνο παρ'αυτα στη τιμή του.

.

Έχεις δοκιμάσει και του Ιταλού;

Και τα Xiaomi άμα τα πάρεις από έξω και αυτά "σκάλισμα " θέλουν .

Όχι δεν θέλω να παίζω με πόσες Ρομ. Το ήξερα για indian, αλλά θα προτιμούσα developer που έχω άμεση επικοινωνία και support. Την στήσανε τη Ρομ από την αρχή και με τα updates καλύπτουν bugs. Θα δούμε. Πετάει πάντως το τηλέφωνο, πως και δεν άλλαξες ως τώρα Ρομ? Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Απαιτούνται πάντως το τηλέφωνο, πως και δεν άλλαξες ως τώρα Ρομ?

Προς το παρών κάνω ελαφριά χρήση και δεύτερων απάντησα από πάνω το λόγο.

Πάντως αρκετά καλά πάει και με αυτην(δες στατιστικά ποιο πάνω )

Δημοσ.

Το Χ829 δεν υποστηρίζει την 800αρα μπάντα(Β20)ενώ το Χ820 την έχει,αυτό μόνο .

Αυτό τι σημαίνει στην πράξη;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό τι σημαίνει στην πράξη;

Αν εισαι Wind δεν θα πιανεις 4g εκει που πιανουν οι αλλοι, οχι παντου αλλα σε αρκετες περιοχες. Ειναι φθηνος εξοπλισμος της 20αρας μπαντας και γιαυτον τον λογο τον εχει χρησιμοποιησει η wind αρκετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει να έχει από 7~11 ώρες SOT!!! Κατεβάζει αυτό το apk >> ATK PROFILES NEW v. 1.2.2 https://mega.nz/#!BZ1HDTQB!HvbUp9H6Dk9uuvp3LOPa4wCRhvKHE-vLJctmk0xThigτο εγκαθιστά του δίνει δικαιώματα και επιλέγει το 1ο προφίλ performance - burnout με 7+ωρες SOT και επιδόσεις ή το battery extreme για 10+ ώρες SOT.

Προσοχή δουλεύει μόνο όσοι έχουν επεξεργαστεί SN 820

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα είναι από τα παιδιά του Myphone.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...