Προς το περιεχόμενο

Leeco Le max 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ'οτι διαβαζω για τα λεφτα του κινηταρα.....οποιος το παιρνει τα καλυτερα λεει.σιγουρα θα βρεθουν κ εδω παιδια να σου πουβ λεπτομεριες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες 4G θα δεις το Χ820

Εμένα επειδή δεν με πολύ​ ενδιέφερε λόγο που έχω Cosmote πήρα το Χ829 (4GB/64 Αμερικάνικο)αν και πολύ λένε ότι πιάνει.

Το θέμα του 4G είναι τις Wind.

Αυτές είναι η διαφορές τους.

Εγώ άμα θέλω 4G το μόνο που έχω να κάνω είναι να περάσω την rom του Χ820.

Οποίο πάντως και να πάρεις τι δουλειά σου θα την κάνεις

http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_04_2017/post-330623-0-56225200-1491568124.jpg

http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_04_2017/post-330623-0-49995100-1491566675.jpg

http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_04_2017/post-330623-0-46701300-1491566336.jpg

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Απίστευτη συσκευή

Τώρα που θα πουλήσω το letv x800 μου πάω καρφί για το συγκεκριμένο,απλά γ να μην ανοίγω καινούργιο τοπικ θα ρωτήσω εδώ

Έχω wind και θέλω 4g εννοείται να πιάνει,οπότε να πάρω το χ820 η το χ829 και ν περάσω Ρομ του 820;; Τι συμφέρει καλύτερα;

Δημοσ.

παιδια εγω που δεν θελω να ασχοληθω καθολου με ρομ και τετοια αξιζει να το παρω?

Και αν ναι απο που προτινετε?Στο λινκ που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ το βρισκεις λεει με κατω απο 200

Δημοσ.

Τα λινκ όλα είναι από κινέζικα site που σημαίνει αν το φέρεις απ έξω παίζει και ο κίνδυνος τελωνείου και τότε θα δώσεις έξτρα €€€

Κοίτα από αγγελίες μέσα στο φόρουμ ή αν το έχει κανένα ελληνικό καταστημα με σαφώς ανεβασμένη τιμή

Δημοσ.

Απίστευτη συσκευή

Τώρα που θα πουλήσω το letv x800 μου πάω καρφί για το συγκεκριμένο,απλά γ να μην ανοίγω καινούργιο τοπικ θα ρωτήσω εδώ

Έχω wind και θέλω 4g εννοείται να πιάνει,οπότε να πάρω το χ820 η το χ829 και ν περάσω Ρομ του 820;; Τι συμφέρει καλύτερα;

Πάρε το Χ820 κατευθείαν.

Τώρα αν θες να ασχοληθείς και να πειραματιστεί​ς πάρε το Χ829 εξάλλου δεν αλλάζει κάτι τα ίδια είναι δεν θα έχεις κανένα θέμα με rom .

Διάλεξε και πάρε ανάλογα τι θες εσύ

παιδια εγω που δεν θελω να ασχοληθω καθολου με ρομ και τετοια αξιζει να το παρω?

Και αν ναι απο που προτινετε?Στο λινκ που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ το βρισκεις λεει με κατω απο 200

Εσυ θα παρεις το Χ820 και εισαι κομπλε.

Για μένα καλύτερα ψάξε στις αγγελίες εδώ πέρα με καλές αξιολογήσεις .

Με 190€ το έχεις σφραγισμένο χωρίς τελωνεία και άγχος .

Το είδα χτες έτσι τυχαία .

Το μόνο κακό είναι αυτό το ροζ/χρυσό που είναι το κλασικό χρώμα και το πουλάνε όλοι .

Το silver έχει παραπάνω και δύσκολο να πουληθεί .

Εγώ γι αυτό το λόγο πείρα το Χ829 και όπως σου είπα δεν με ενδιαφέρει το 4G

• Like 2
Δημοσ.

Σου γράφω τώρα από αυτό (χ829 ασημι) Κυριολεκτικά flagship killer. Πάρτο με κλειστά μάτια. Μόνο αν έχεις θέμα με τη μπαταρία μη το παρεις,~5 ώρες sοτ (το οποίο πάει και παραπάνω,ανάλογα τη χρηση) και το 4g που δεν έχει 800αρα, αν σε νοιάζει.

Κατά τα άλλα, λες και κρατάω κινητό 500€ και δεν έδωσα ούτε τα μισά. Απλά θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο να μάθεις να φλασαρεις τον κτλ. Οδηγίες στο γειτονικό my phone. Ο,τι χρειαστείς μας λες

Δημοσ.

Σου γράφω τώρα από αυτό (χ829 ασημι) Κυριολεκτικά flagship killer. Πάρτο με κλειστά μάτια. Μόνο αν έχεις θέμα με τη μπαταρία μη το παρεις,~5 ώρες sοτ (το οποίο πάει και παραπάνω,ανάλογα τη χρηση) και το 4g που δεν έχει 800αρα, αν σε νοιάζει.

Κατά τα άλλα, λες και κρατάω κινητό 500€ και δεν έδωσα ούτε τα μισά. Απλά θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο να μάθεις να φλασαρεις τον κτλ. Οδηγίες στο γειτονικό my phone. Ο,τι χρειαστείς μας λες

Με τι χρήση ;

Εγώ σε νορμάλ(τηλέφωνο​,internet,sms,άντε και λίγο παιχνίδι)κρατάει 1μερα και κάτι ψιλά .

Άμα βάλεις την india 19s αυτή έχει 7-8 ώρες sot.

Δημοσ.

για συσκευή τέτοιων επιδόσεων ~5 ώρες sot είναι μια χαρά ... μην νομίζεις ότι ανταγωνισμός τα πάει καλύτερά

Δημοσ.

ακουω πολυ καλα λογια και για το redmi note 4x snapdragon και ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο le eco.

θελω να πουλησω το iphone 6 μου και να παρω ενα value for money.τι λετε?

Δημοσ.

Αν δεν θες Να μπλέξεις με ρομ πάρα redmi το leeco θέλει σκάλισμα για να δουλέψει σωστά, αν και είναι κινητήρα.

Μία χαρά είναι το leeco και έτσι όπως είναι .

Εξάλλου το Χ820 έχει και Ελληνικά και Β20.

ακουω πολυ καλα λογια και για το redmi note 4x snapdragon

Αυτό έχει τρομερή μπαταρία,αλλά δεν συγκρίνεται με το leeco

Δες εδώ σύγκριση http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8580&idPhone2=8051

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...