Καριώτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Σήμερα ανοίγοντας τον υπολογιστή μου μαζί με τα συνηθισμένα που παρουσιάζονται κατά την εκκίνηση παρουσιάστηκε και το εξής μύνημα: Τα Windows δεν μπορούν να επεξεργαστούν το μητρώο,κάνε επανεκκίνηση στην γραμμή εντολών και εκτέλεστε το πρόγραμμα SCNRΕG/FIX για να διωρθωθεί η ζημιά. Τι ακριβώς πρέπει μα κάνω; :?: Επίσης παράλληλα δεν δουλεύει καθόλου το Office και δεν μπορώ μέσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων να δω τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή μου. Όλα αυτά συναίβηκαν ταυτόχρονα, και δεν ξέρω αν φταίει αυτό, όλα συναίβηκαν μετά την εγκατάσταση του FALCON 4.0. Έχω τα Win.Me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiorgitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Poli apla patas enarksi>ektelesi('i RUN), kai grafeis SCNREG/FIX. Dokimase kai diafora pio eksidikeumena programmata pou episkeuazoun to mitroo, opos to Registry Mechanic, to Regcleaner k.a. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Tα Windows δεν αναγνωρίζουν αυτήν την εντολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiorgitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Dokimase ta programmata pou anefera pio pano... Ektos auton yparxoun kai alla pou einai freeware, alla den ksero onomata. Kane mia anazitisi sto google gia registry cleaners klp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Τα δοκίμασα αλλά δυστηχώς ότι προγραμμα πάω να εγκαταστίσω που να έχει σχέση με καθαρισμό registry δεν μου τε εγκαταστεί μου βγάζει το εξής μύνημα :Error creating registry key καθώς επίσης και ότι η βάση δεδομένων με τις παραμέτρους του μητρώου έχει καταστραφεί. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiorgitis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 an kaneis epanafora sistimatos se kapoia proigoumeni imera? Gia koita ki edo, alla einai gia 2000/XΡ.Dokimase kai mporei na petixei. http://www.techteam.gr/phpBB2/kb.php?mode=article&k=92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Ούτε και με την επαναφορά γίνεται τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καριώτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Προσπάθησα να τρέξω ένα πρόγραμμα καθαρισμού registry όμως αυτό δεν στάθηκε δυνατό, προσπάθησα να εγκαταστήσω άλλα δύο προγράμματα που έχω για καθαρισμό registry όμως ούτε και αυτό στάθηκε δυνατό στο τέλος της εγκατάστασης έβγαινε το εξής μήνυμα: <<Error creating registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\και το όνομα του προγράμματος RegCreateKeyExFailed; code1009 Η βάση δεδομένων με τις παραμέτρους του μητρώου έχει καταστραφεί >> Θέλω να μου πείτε τι ακριβώς έχει συμβεί και πως θα μπορέσω να λύσω αυτό το πρόβλημα. Το σύστημα μου είναι:Windows Me. CPU Intel Pentium 4 στα400fsb μνήμη DIMMs 512mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Ξαναριξε απο πανω τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 και εκτέλεστε το πρόγραμμα SCNRΕG/FIX Η ΕΝΤΟΛΗ ειναι : SCANRΕG /FIX υπάρχει και με γραφικό περιβάλλον SCANREGW.EXE (ειναι μόνο για Windows 98 & Millennium) αν πάλι λεει "Tα Windows δεν αναγνωρίζουν αυτήν την εντολή" δωσε C:\WINDOWS\COMMAND\SCANREG.EXE /FIX ή C:\WINDOWS\SCANREGW.EXE > Windows Registry Checker Usage: SCANREG [/<option>] <option> ? : Displays usage. BACKUP : Backup the registry and related system configuration files. RESTORE : Choose a backup to restore. FIX : Repair the registry. COMMENT="<comment>" : Adds the specified comment to the CAB file while backing up. Description of the Windows Registry Checker Tool (Scanreg.exe) http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=http://support.microsoft.com:80/support/kb/articles/Q183/8/87.ASP&NoWebContent=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.