moure Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ποιο mustang ρε παιδιά... Σε μια στροφή που το M3 θα μπει με ευκολία το mustang θα πέσει σε κανα χαντάκι μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Όπως λέει και ο φίλος το Μ3 καινουριο ξεπερνούσε τις 100.000. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχω οδηγήσει 4-5 φορές και είναι πραγματικά απιστευτο
Xristaras7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 50k περιπου θες για το mustang τωρα και 50k περιπου για τη συγκεκριμενη μπεμπα. Γι'αυτο και η συγκριση. Βεβαια τα λειτουργικα κοστη της Μ3 ειναι το προβλημα και γι'αυτο απορριπτεται... Γιατι ομως η 2,3L mustang δεν ειναι καλη? Δεν τη συγκρινω με την εν λογω Μ3 ως αυτοκινητο (εννοειται), αλλα αυτη και η BMW Μ235 ειναι τα καλυτερα πισωκινητα της αγορας μεχρι 50k στην ελληνικη αγορα...
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Mαλλον τον στειλαν για "ξεκουραση" μεχρι να σκεφτει λιγο πιο ανεξαρτητα και ωριμα τις επιλογες του αναμεσα σε παπακι, yugo, corolla, mustang και ferrari. ...Αφου πρωτα αποφασισει αν θα παει ΣΣΕ ή ΣΜΥ ή επιστημης υλικων Κρητη ή επιστημης υλικων Πατρα. 3
Xristaras7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Σου εχω πει ποτε οτι εχεις πολυ χιουμορ?
jason97 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 βγαίνουν με μηχανικό κιβώτιο η μόνο αυτόματο?
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Σου εχω πει ποτε οτι εχεις πολυ χιουμορ? Με αυτο το account σου οχι Τελικα ηταν 3ημερο για ηρεμια και χαλαρωση..αλλα επεστρεψε δυναμικα
Xristaras7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλο θα ηταν να πας εσυ κανα 3ημερο για ηρεμια και χαλαρωση, γιατι ολη μερα στο insomnia τη βγαζεις. Θα σου κανει καλο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα