zakailiou Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 @aOUaS88 Ρε παιδιά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο ...Όποιος τα αγόρασε με γεια του και χαρά του. Αλλά δεν παίζουν όπως πρέπει τα άτιμα τι να κάνουμε τώρα και δεν φταίω εγώ για αυτό. Αν τα θέλεις μόνο για παιχνίδι, λογικά περιορίζεις το μειονέκτημα τους.Για να εξηγηθώ ...Το να θέλεις κάτι διαφορετικό σε ήχο το καταλαβαίνω, γούστο είναι αυτό, π.χ. λαμπερά πρίμα ή πολύ μπάσο ή δεν ξέρω γω τι ... και μάλλον αυτός που το ζητάει καταλαβαίνει την διαφορά αλλά είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Όπως το αλάτι στο φαγητό ... Άλλο αυτό και άλλο να αγοράζεις τo μέτριο, χωρίς ανάλυση, χωρίς σκηνή και να γράφεις σύσταση για κάποιον που μπαίνει να ρωτήσει για ακουστικά και να γράφεις 10/10 ήχος , 10/10 μικρόφωνο και 7,1 και μετά να σου φταίω εγώ που δεν το σχολιάζω. Δεν θέλει κάποιος 2 καλώδια ... ( άσε ότι μπορείς να το στηρίξεις με το κροκοδειλάκι στην οθόνη σου και να παίζει μία χαρά ) επίσης με γεια σου με χαρά σου .... Πάσο !Δεν σου αρέσει ο ήχος από τα Superlux για τα οποία μιλάει όλο το Net ( στα λεφτά τους πάντα ) ... Πάσο !Αλλά όχι και τα G430 10/10 Ας δοκιμάσει να τα ακούσει όποιος θέλει και γράφει εδώ ζητώντας βοήθεια (π.χ. σε μουσική που ξέρει. Αν τα ακουστικά παίζουν καλά μουσική και έχουν αναλυτική σκηνή παίζουν "τα πάντα" και εννοώ παιχνίδι)Σαν 2η επιλογή για να καταλάβει κάποιος τις διαφορές στον ήχο προτείνω και τα KOSS Pro ή τα Panasonic RP-HTF600 που παίζουν στην ίδια περίπου κατηγορία τιμής.Για εμένα η επόμενη σε ποιότητα ήχου και όχι τιμής πρόταση είναι τα Audio-Technica ATH-M50 αλλά κοστίζουν αρκετά παραπάνω αλλά αξίζει να ακούσεις για να καταλάβεις διαφορές.
nikoskon Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Συνδεονται σε gamepad xbox k ps4? Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω κονσόλες πέραν μιας NES mini Classic που δεν έχει έξοδο ακουστικών. Τι να πρωτοσχολιάσω ? Το 7,1 ή αυτό Ποιότητα ήχου: 10/10 Ποιότητα ήχου μικροφώνου: 10/10 Σχολίασε ό,τι θες, καλοπροαίρετα. Όπως το κάνεις ήδη δηλαδή. κοιτα ο καθενας εχει τα γουστα του ρε φιλε...μπορει στον αλλον γι αυτο π πληρωσε να ειναι καταευχαριστημενος..γτ εσυ δλδ να σνομπαρεις ετσι??εσενα ο πηχης σου μπορει να ειναι απο audio technica κ πανω αναλογα κ την χρηση π κανεις κιολας..τα logitech εχουν καλη τιμη γτ ειμαι κ σιγουρος πως θα τα βαζω σπανια .. Κάπου πρέπει να βγει και η χολή ρε συ. Νταξ... δώσε χώρο. @aOUaS88 Ρε παιδιά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο ... Όποιος τα αγόρασε με γεια του και χαρά του. Αλλά δεν παίζουν όπως πρέπει τα άτιμα τι να κάνουμε τώρα και δεν φταίω εγώ για αυτό. Αν τα θέλεις μόνο για παιχνίδι, λογικά περιορίζεις το μειονέκτημα τους. Για να εξηγηθώ ... Το να θέλεις κάτι διαφορετικό σε ήχο το καταλαβαίνω, γούστο είναι αυτό, π.χ. λαμπερά πρίμα ή πολύ μπάσο ή δεν ξέρω γω τι ... και μάλλον αυτός που το ζητάει καταλαβαίνει την διαφορά αλλά είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Όπως το αλάτι στο φαγητό ... Άλλο αυτό και άλλο να αγοράζεις τo μέτριο, χωρίς ανάλυση, χωρίς σκηνή και να γράφεις σύσταση για κάποιον που μπαίνει να ρωτήσει για ακουστικά και να γράφεις 10/10 ήχος , 10/10 μικρόφωνο και 7,1 και μετά να σου φταίω εγώ που δεν το σχολιάζω. Δεν θέλει κάποιος 2 καλώδια ... ( άσε ότι μπορείς να το στηρίξεις με το κροκοδειλάκι στην οθόνη σου και να παίζει μία χαρά ) επίσης με γεια σου με χαρά σου .... Πάσο ! Δεν σου αρέσει ο ήχος από τα Superlux για τα οποία μιλάει όλο το Net ( στα λεφτά τους πάντα ) ... Πάσο ! Αλλά όχι και τα G430 10/10 Ας δοκιμάσει να τα ακούσει όποιος θέλει και γράφει εδώ ζητώντας βοήθεια (π.χ. σε μουσική που ξέρει. Αν τα ακουστικά παίζουν καλά μουσική και έχουν αναλυτική σκηνή παίζουν "τα πάντα" και εννοώ παιχνίδι) Σαν 2η επιλογή για να καταλάβει κάποιος τις διαφορές στον ήχο προτείνω και τα KOSS Pro ή τα Panasonic RP-HTF600 που παίζουν στην ίδια περίπου κατηγορία τιμής. Για εμένα η επόμενη σε ποιότητα ήχου και όχι τιμής πρόταση είναι τα Audio-Technica ATH-M50 αλλά κοστίζουν αρκετά παραπάνω αλλά αξίζει να ακούσεις για να καταλάβεις διαφορές. Η κλασική συζήτηση που ενώ μιλάμε για GAMING συνεχίζεις να επιμένεις τόσο στο κομμάτι AUDIOPHILE! Δεν ακούμε συμφωνική ορχήστρα αγαπητέ όταν παίζουμε DOTA ή CS ή δεν ξέρω εγώ τι, για να χρειαστεί να διακρίνουμε και τα 100 περίπου όργανα μια σύγχρονης συμφωνικής ορχήστρας. Στο είπα και πιο πριν Τέλος το να συζητάμε σε gaming headset για απόδοση/πιστότητα ήχου, είναι στη βάση του λάθος γιατί μιλάμε για multimedia προϊόν και όχι audio monitoring. Δεν θα το συνεχίσω γιατί φαντάζομαι την επόμενη φορά που θα ποστάρω θα πρέπει να έχω μετρήσεις των εκάστοτε headsets με αναλυτή φάσματος κλπ.
aOUaS88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 δν με απασχολει καν το θεμα μουσικης...να εχει καθαρο ηχο, καλο σαραουντ κ να ειναι ξεκουραστα οσο γινεται..
teoChnologist Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 δν με απασχολει καν το θεμα μουσικης...να εχει καθαρο ηχο, καλο σαραουντ κ να ειναι ξεκουραστα οσο γινεται.. Ακριβώς αυτά τα 3 που ζητάς, τα βρίσκεις όσο πιο balanced γίνεται στα HyperX. Αν θες φθηνά, πας στα Stinger. Αν θέλεις λίγο πιο premium (συσκευασία, καλούδια, 7.1 (το μόνο αξιοπρεπές που έχω ακούσει ώς τώρα), ανταλλακτικά μαξιλαράκια κλπ κλπ) πας στα Cloud II. Τονίζω όμως ότι αν δεν ακούσει ο καθένας προσωπικά, δύσκολα μπορεί με γνώμες άλλων να είναι σίγουρος σε ότι έχει να κάνει με ήχο. Απλά με γνώμες και reviews παίρνεις μια γενική εικόνα για πολύ χοντρά πράγματα. P.s. Δεν προμοτάρω τα δικά μου. Εγώ χρησιμοποιώ τα Kraken Chroma 7.1 γιατί αυτά μου "καθίσαν" στο αυτί. Αλλα ούτε άνετα είναι για όλους ούτε ο ήχος τους ευκολοχώνευτος για όλους λόγω μπάσου. Παρόλα αυτά έχω και τα Stinger και τα Cloud II. Και όταν θέλεις καθαρό ήχο και ξεκούραστο headset, για εμένα είναι λέξεις κλειδιά για HyperX. Έχω κάνει ένα μικρό review των Stinger ( https://www.youtube.com/watch?v=u70jZPPJZ9I). Σύντομα θα βγάλω και το review των Cloud II, τα έχω εδώ δίπλα ένα μήνα τώρα αλλα δεν είχα χρόνο λογω εορταστικής περιόδου. 3
zakailiou Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Συνεπώς στο Gaming ο ήχος είναι ότι νάνε σε αντίθεση με το Audiophile αυτό υποστηρίζεις για να στο πω απλά. Έτσι για την ιστορία να σημειώσω ότι οποιοδήποτε Στερεοφωνικό ακουστικό με καλό soundstage είναι κλάσεις καλύτερο στην περιγραφή του χώρου από οποιοδήποτε ψεύτοsurround που δεν έχει τα 7 και 1 ηχεία . Τέσπα ... καλή καρδιά , τις προτάσεις μου τις έκανα Καλές αγορές ... 1
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ξεχασα να πω οτι αναγκαστηκα θα τα παρω απο eshop γτ εχω ενα πιστωτικο.. Μονο και μονο βαση αυτου τα Superlux τρωνε ακυρο Παρολα αυτα επειδη ειχα τα εν λογω ακουστικα για ενα διαστημα θα πω τα εξης με βαση αυτα που γραφτηκαν. Τα 2 μεγαλα θετικα τους(που τα εκαναν και γενικα αρκετα δημοφιλη στο εξωτερικο)ειναι ο παρα πολυ καλος ηχος που εχουν(ειδικα αν συνδεθουν σε ενισχυτη ή καρτα ηχου) και η χαμηλη τιμη τους. Οντως ο ηχος ειναι δυνατος,καθαρος χωρις βεβαια το προσθετο μπασο που εχουν τα περισσοτερα gaming ακουστικα που αρκετους τους ενοχλει. Παρολα αυτα τα αρνητικα τους δυστηχως ηταν και ο λογος που δεν τα κρατησα. Η εργονομια τους ειναι για τα σκουπιδια.Το πανω μερος των ακουστικων που πιεζει το κεφαλι καταφερνει σε μικρο διαστημα να ενοχλει αρκετα(προσωπικα σε μετακινηση εκτος σπιτιου αρκετες φορες μεσα στα μεσα ενιωθα να με ενοχλει το πανω μερος).Τραγικη επιλογη που ευτυχως εφτιαξαν στα επομενα. Ποιοτητα κατασκευης. Οκ για τα χρηματα που ζητανε δεν υπαρχουν μεγαλες απαιτησεις,αλλα δεν ειναι νεα ακουστικα. Πλεον η αγορα εχει αρκετες προτασεις στα χρηματα αυτα και ο ανταγωνισμος ειναι εντονος. Τα αρχικα Cloud 1 εχουν παιξει σε εκπτωσεις στα 55ευρω. Διαθεσιμοτητα και εγγυηση. Δυστηχως αλλος ενας τομεας που τετοιες προτασεις υστερουν. Οπως βλεπουμε και απο το link μονο 1 σκρουτζομαγαζο τα εχει απο Ελλαδα που δεν ειναι οτι το καλυτερο,οπως και για την εγγυηση σε σχεση με την Kingston φυσικα. Καλη προταση τα εν λογω ακουστικα αλλα οχι για 2017. Οσο για τα Logitech G430 σαν πρωην κατοχος των φθηνοτερων G230(ειναι τα ιδια αλλα χωρις την καρτα ηχου),εχω να πω τα εξης. Σαν ποιοτητα κατασκευης τα βρηκα οκ. Ωραια αισθηση ο μεταλλικος σκελετος και φαινεται να αντεχουν στα χτυπηματα,αν και τα ακουστικα ειναι αρκετα χοντροκομμενα σαν σχεδιασμος και εργονομια δεν ειναι οτι το καλυτερο. Εμενα προσωπικα ομως το γυρω μπλε απο τα μαξιλαρακια(οπως και τα ιδια τα μαξιλαρακια που ειναι αποσπωμενα για να πλενονται,πολυ καλη ιδεα)σε διαστημα λιγων μηνων αρχισαν να ξεφλουδιζουν. Γενικα το ξεφλουδισμα ειναι δυστηχως ενα μεγαλο χρονιο προβλημα των logitech ακουστικων,και γενικα τα Logitech ακουστικα(περαν των τελευταιων τα οποια ομως κοστιζουν πολυ)ειναι το μοναδικο προιον που δεν φημιζεται η εταιρεια. Το δε μικροφωνο για gaming headset ειναι οκ,αλλα σιγουρα δεν ειναι και το πιο βολικο σε σχεση με το αποσπωμενο hyperx cloud ή της razer/steelseries που μπαινουν μεσα. Ο ηχος για gaming και αυτος οκ,τιποτα το ιδιαιτερο. Στα 45ευρω βεβαια που κοστιζαν πιο παλια που τα κοιταζα,ηταν μια πολυ τιμια προταση για αυτα που προσφεραν σε σχεση με τον τοτε ανταγωνισμο(πριν 2 χρονια περιπου που κυκλοφορησαν)στα χρηματα αυτα,τα 430 δεν αξιζαν τοτε που κοστιζαν σχεδον 80-85ευρω μονο για την καρτα ηχου και πλεον δεν αξιζουν καθολου οταν στα ιδια χρηματα υπαρχουν τα Cloud. Για τα Cloud 2 που ειμαι τωρα κατοχος εχω και εγω(οπως και ολο το forum)να πω τα καλυτερα. Τα αρχικα Cloud ηταν τα δημοφιλεστερα all around ακουστικα κατω απο 100ευρω οταν πρωτο κυκλοφορησαν και πολυ λογικο το γιατι. Αριστο πακεταρισμα(ανταξιο ακουστικων διπλασιας αξιας), πολυ ωραια κατασκευη με μεταλλικο σκελετο, αποσπωμενο μικροφωνο, παρα πολυ καλος ηχος(για gaming headset δεδομενα,ειδικα αν συνδεθει σε ξεχωριστη καρτα ηχου)που ανταγωνιζοταν πολυ ακριβοτερα ακουστικα πολυ καλη διαθεσιμοτητα επαιξαν και σε αρκετες προσφορες πιο παλια που τα εκαναν το απολυτο value for money. Τα hyperx cloud 2 τωρα εχουν την ξεχωριστη καρτα ηχου και το λιγο βελτιωμενο μικροφωνο που κοστιζουν ακριβοτερα. Παρολα αυτα η καρτα ηχου ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις που εχουμε δει σε gaming ακουστικα ειδικα σε αυτα τα χρηματα,αλλα οποιον δεν τον ενδιαφερει δεν αξιζει τα παραπανω ευρω. Τελος μην δωσει κανεις σημασια σε κατι ασχετους που θαβουν τα ακουστικα στο eshop επειδη πηραν λαθος εκδοση δεν τους φταινε τα ακουστικα που ενω δεν τους ενδιεφερε η καρτα ηχου πηρα ακουστικα με αυτην. http://www.e-shop.gr/hyperx-khx-hscp-rd-cloud-ii-headset-red-p-PER.503880 2
zakailiou Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 @Fulgore 33 euro έχουν και πάντα ήταν διαθέσιμα εδώ ( εγώ απο εκεί τα πήρα ) http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=18317 Το θέμα αν σε βόλεψαν εσένα είναι λίγο υποκειμενικό . Αλλά αν δεν σε βόλεψαν καλά έκανες και τα άλλαξες. Εμένα μου έχουν καθίσει γάντι το ίδιο και στον κολλητό μου που αγοράσαμε μαζί. Γιαυτό και τα έχω ακόμα. Η θέση για τα επάνω μαξιλαράκια ανοίγει ( θέση επάνω ) ή κλείνει ( θέση κάτω ) δίνοντας μία μικρή αλλά σε εμένα επαρκή αυξομείωση μεγέθους .Δεν θυμάμαι την παλιά version τα έχω 2,5 χρόνια.Όσο για την ποιότητα στα 30 euro, όλα πλαστικά είναι, να σημειώσω ότι σε αυτό το budget o ήχος τους κάνει την διαφορά.Βέβαια, δεν είναι ακουστικό που θα κουβαλήσεις στο δρόμο (δεν διπλώνει, είναι μεγάλο) αλλά αντέχει σε ότι κακουχία το έχω ρίξει μέχρι σήμερα και φυσικά τι καλύτερο από το αποσπώμενο καλώδιο. Ο καλός ήχος δεν κοιτάζει χρονολογίες. Στην εγγύηση δεν γνωρίζω αλλά αν γνωρίζεις για προβλήματα δεν έχω πρόβλημα να συμφωνήσω. Φυσικά αυτό " Ξεχασα να πω οτι αναγκαστηκα θα τα παρω απο eshop γτ εχω ενα πιστωτικο.. " δεν το είχα διαβάσει αλλιώς δεν θα πόσταρα sorry about that
Fulgore Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 @Fulgore 33 euro έχουν και πάντα ήταν διαθέσιμα εδώ ( εγώ απο εκεί τα πήρα ) http://www.karatzios.gr/shoppingcart/idetails.aspx?iid=18317 Διαθεσιμοτητα εννοω αγαπητε να υπαρχει σε καμποσα καταστηματα, οπως συμβαινει με τα kingston,razer κλπ. Το εν λογω καταστημα ειναι στην Λαρισα,αρα για οποιον δεν ειναι απο Λαρισα στην ουσια τι αγορασει απο αυτο,τι παρει απο εξωτερικο(απο θεμα εγγυησης)τα ιδια ειναι. Επισης εχει και 6ευρω μεταφορικα αρα στην ουσια 40ευρω κοστιζουν. Επισης δεν το γνωριζω το εν λογω καταστημα,αλλα οταν βλεπω site καταστηματων που δεν αναγραφουν την εγγυηση δεν ειναι οτι το καλυτερο. κατι τετοιο πχ θα ηταν καλυτερο απο θεμα εργονομιας https://www.skroutz.gr/s/8228069/Superlux-HMD-660E.html
aOUaS88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες κ τις αποψεις σας..λογικα κλεινω προς τα hyperx.. 1
teoChnologist Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες κ τις αποψεις σας..λογικα κλεινω προς τα hyperx.. Μια συμβουλή μόνο. Αν αποφασίσεις τελικά HyperX, κάνε λίγη υπομονή και έχε το νού σου στον Κωτσόβολο. Βγάζει πολύ συχνά σε προσφορά τόσο τα Stinger όσο και τα Cloud II. Πάντως σε κάθε περίπτωση απο όπου κι αν αγοράσεις τελικά, κάνε μια βόλτα σε κάποιο πολυκατάστημα προηγουμένως όπου ενδέχεται να μπορέσεις να τα δοκιμάσεις πρώτα. Συνήθως στο Πλαίσιο δίνουν αυτή τη δυνατότητα, ακόμη κι αν δεν τα έχουν ώς εκθεσιακό. 1
aOUaS88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μια συμβουλή μόνο. Αν αποφασίσεις τελικά HyperX, κάνε λίγη υπομονή και έχε το νού σου στον Κωτσόβολο. Βγάζει πολύ συχνά σε προσφορά τόσο τα Stinger όσο και τα Cloud II. Πάντως σε κάθε περίπτωση απο όπου κι αν αγοράσεις τελικά, κάνε μια βόλτα σε κάποιο πολυκατάστημα προηγουμένως όπου ενδέχεται να μπορέσεις να τα δοκιμάσεις πρώτα. Συνήθως στο Πλαίσιο δίνουν αυτή τη δυνατότητα, ακόμη κι αν δεν τα έχουν ώς εκθεσιακό. k γω θα το ηθελα αυτο αλλα λογο του οτι μενω εξω απο αττικη το πιο κοντινο μου πλαισιο ειναι αγια παρακσευη σχεδον π ειναι καμια 30 χλμ περιπου μακρυα μου.. Πιστευω θεμα συνηθειας ειναι..θα τα βαλω μια θα τα βαλω δυο ε μετα πιστευω θα συνηθισει η κεφαλα κ τα αυτια 1
nikoskon Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 .... Πιστευω θεμα συνηθειας ειναι..θα τα βαλω μια θα τα βαλω δυο ε μετα πιστευω θα συνηθισει η κεφαλα κ τα αυτια Αν είναι βαριά ή/και πιέζουν τα αυτιά θα σε κουράζουν/ενοχλούν. Τα συγκεκριμένα που σκέφτεσαι να πάρεις είναι μια χαρά βέβαια στο κομμάτι αυτό, δεν πιστεύω να έχεις τόσο ευαίσθητο κεφάλι! 1
aOUaS88 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αν είναι βαριά ή/και πιέζουν τα αυτιά θα σε κουράζουν/ενοχλούν. Τα συγκεκριμένα που σκέφτεσαι να πάρεις είναι μια χαρά βέβαια στο κομμάτι αυτό, δεν πιστεύω να έχεις τόσο ευαίσθητο κεφάλι! Τι να νιωσει η κεφαλα...εχει ραμματα το κεφαλι μου απο τουμπες με ποδηλατο...ααστα 2
zakailiou Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 @Fulgore Ποικιλία σε καταστήματα πώλησης εννοείς ... Ναι σωστά δεν ήταν το δυνατό τους σημείο.
paks Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 επαναφερω το θεμα γιατι θελω και εγω να αγορασω ακουστικα.τα θελω περισσοτερο για cs go τα αλλα δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ αλλα μιας και θα παρω με 60+- ευρω θα ειναι μια χαρα και για ταινιες,μουσικη κτλ.δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης γενικα.το μονο που θελω ειναι με βολευουν στα αυτια τα θελω ανετα.δοκιμα απο ενα φιλαρακι μου τα razer man o'war 7.1.κατι τετοιο θελω σε ανεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα