Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα κ καλες γιορτες..κοιταω να παρω καποια αξιολογα headset κ ειμαι αναμεσα σε Hyperx cloud ή σε καποιο αντιστοιχο της logitech g230-231-430...εχει καποιος εμπειρια απο τα συγκεκριμενα η καποια προταση γυρω στα 70 με 100 ευρο max...

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ειμαι αναμεσα στα Hyperx cloud ΙΙ και στα Man o war 7,1 εχω ακουσει-διαβασει τα καλυτερα κ για τα 2 σετ αλλα εγω γερνω στα man o war.Ριξ τους μια ματια ισως να σ αρεσουν!

Δημοσ.

Στο budget που θέτεις, αν θέλεις balanced ήχο και ποιότητα, προτείνω το Cloud II. Αν τώρα θέλεις μπάσο, έκρηξη κτλ, πηγαίνεις σε Razer Kraken Pro v2. Τα Manowar είναι εντυπωσιακά αλλα σαν ποιότητα κατασκευής, οι κριτικές δεν λένε τα καλύτερα.

Το καλύτερο βέβαια είναι να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις. Ο ήχος είναι από τα πιο υποκειμενικά πράγματα, δύσκολα κάποιος θα μπορέσει να σε καλύψει 100% με μια πρόταση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή γενικά έχω ταλαιπωρηθεί με τα headsets  θα σου πρότεινα το Logitech G430 το οποίο αγόρασα πρόσφατα.

Ποιότητα ήχου: 10/10

Ποιότητα ήχου μικροφώνου: 10/10

Ένταση ήχου: 8/10

Ποιότητα κατασκευής: 10/10

Ποιότητα καλωδίου/βυσμάτων: 10/10

Πλεονεκτήματα:

1. Αντάπτορας(Y 3.5mm) /κάρτα ήχου 7.1 σε ένα με την κάρτα ήχου να κλέβει την παράσταση μιας και αποδίδει πολύ όμορφα πολυκάναλο ήχο.
  2. Το μικρόφωνο είναι σκληρό και χοντρό στην κατασκευή. Αυτό σημαίνει πως θα αντέξει στο χρόνο σε σχέση με τα κλασικά μικρόφωνα με το λεπτό μεταλλικό έλασμα/καλώδιο.
  3. Η ακύρωση θορύβου του μικροφώνου.
  4. Τα μαξιλαράκια είναι αφαιρούμενα και πλένονται, κατασκευασμένα από ύφασμα και όχι τα κλασικά από δερματίνη.
  5. Πανάλαφρα. Ενδεικτικά 5 ώρες κάψιμο gaming πριν λίγο καιρό, και σαν να μην τα φορούσα.
  6. Μεταλλική στέκα (αλουμίνιο) με επένδυση πλαστικού. Άλλο ένα συν στην διάρκεια ζωής.

Μειονεκτήματα:

1. Θα ήθελα την ένταση ακουστικών λίγο πιο δυνατή (έχει να κάνει και με την εμπέδηση αυτό) χωρίς να σημαίνει πως είναι ψόφια.
  2. Θα ήθελα όταν σηκώνω το μικρόφωνο σε όρθια θέση να κάνει mute και όχι να το κάνω από τον διακόπτη του controller στο καλώδιο.
Επεξ/σία από nikoskon
  • Like 1
Δημοσ.

δλδ τα cloud 2 να μην τα κοιταω καν??δν θελω μπασο η να βαρανε δυνατα..να εχει κα8αρο ηχο κ καλο σαραουντ θελω  :P

Δημοσ.

δλδ τα cloud 2 να μην τα κοιταω καν??δν θελω μπασο η να βαρανε δυνατα..να εχει κα8αρο ηχο κ καλο σαραουντ θελω   :P

Θεωρώ πως στα χρήματα αυτά (70-100€) ό,τι και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος.

Επίσης να πω πως μου άρεσαν πολύ τα Razer Kraken V2 για την εξαιρετική ηχομόνωση που έχουν.

Τα φοράς και δεν ακούς σχεδόν τίποτα από έξω! :)

Συν ότι το mic κάνει mute όταν το σηκώνεις όρθιο.

• Like 1
Δημοσ.

Να προτείνω κάτι εναλλακτικό που έχω και χρησιμοποιώ και είναι αισθητά καλύτερο από όσα διάβασα ? 

https://www.skroutz.gr/s/5610599/Superlux-HD-668.html

Απλά εξαιρετικά σε ήχο , υπάρχουν πάρα πολλές κριτικές να διαβάσεις π.χ. ότι καλύτερο μέχρι 100κάτι euro 

http://theheadphonelist.com/headphone-review/superlux-hd668b/

και μικρόφωνο 

https://www.skroutz.gr/s/1671929/SpeedLink-Spes-Clip-On-Microphone.html?from=account_favorites

Το οποίο το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά και σε παιχνίδι ... με εξαιρετική μεταλλική στιβαρή κατασκευή και πολύ καθαρό ήχο.

και σου μένει ένα 50άρικο στην τσέπη  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ξεχασα να πω οτι αναγκαστηκα θα τα παρω απο eshop γτ εχω ενα πιστωτικο..

Tα cloud εχω δει εχουν κ δευτερα μαξιλαρακια ρεζερβα..εχουν κ καποια αλλα ρεβερζα ??

Θεωρώ πως στα χρήματα αυτά (70-100€) ό,τι και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος.

Επίσης να πω πως μου άρεσαν πολύ τα Razer Kraken V2 για την εξαιρετική ηχομόνωση που έχουν.

Τα φοράς και δεν ακούς σχεδόν τίποτα από έξω! :)

Συν ότι το mic κάνει mute όταν το σηκώνεις όρθιο.

τα κοιταω κ αυτα.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Να προτείνω κάτι εναλλακτικό που έχω και χρησιμοποιώ και είναι αισθητά καλύτερο από όσα διάβασα ? 

https://www.skroutz.gr/s/5610599/Superlux-HD-668.html

Απλά εξαιρετικά σε ήχο , υπάρχουν πάρα πολλές κριτικές να διαβάσεις π.χ. ότι καλύτερο μέχρι 100κάτι euro 

http://theheadphonelist.com/headphone-review/superlux-hd668b/

και μικρόφωνο 

https://www.skroutz.gr/s/1671929/SpeedLink-Spes-Clip-On-Microphone.html?from=account_favorites

Το οποίο το χρησιμοποιώ και επαγγελματικά και σε παιχνίδι ... με εξαιρετική μεταλλική στιβαρή κατασκευή και πολύ καθαρό ήχο.

και σου μένει ένα 50άρικο στην τσέπη  :-D

Ασχέτως χρημάτων δεν θεωρώ πρακτικά τα δύο καλώδια.

Συν τοις άλλοις τα G430 πχ κάνουν 70€ και πέραν του ό,τι είναι 2 σε 1 (headset + mic) έχεις και προσομοίωση 7.1 (αρκετά πιστή) που στο gaming μου αρέσει (χώρια τις ταινίες).

Δημοσ.

Επειδή τα έχω ακούσει δεν απλά να σημειώσω ότι δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους σε ήχο ... όσο για τα καλώδια φυσικά και είναι αποδεκτή η ένσταση γιαυτό και έγγραψα " εναλλακτική πρόταση " εγώ να να δώσω λύση τα έχω με κλιπ και είναι σαν να είναι ένα καλώδιο :) ... το 7,1 το αφήνω ασχολίαστο ... είπαμε μην μασάτε με το marketing ;)

Δημοσ.

Επειδή τα έχω ακούσει δεν απλά να σημειώσω ότι δεν είναι συγκρίσιμα μεταξύ τους σε ήχο ... όσο για τα καλώδια φυσικά και είναι αποδεκτή η ένσταση γιαυτό και έγγραψα " εναλλακτική πρόταση " εγώ να να δώσω λύση τα έχω με κλιπ και είναι σαν να είναι ένα καλώδιο :) ... το 7,1 το αφήνω ασχολίαστο ... είπαμε μην μασάτε με το marketing ;)

Γιατί ασχολίαστο το 7.1 ;

Μπορεί να μην είναι κριτήριο αγοράς αλλά είναι πολύ ωραίο σαν feature και αποδίδεται εξίσου πιστά!

Και δεν εννοώ πως είναι deal breaker αλλά θα το προτιμούσα.

Τέλος το να συζητάμε σε gaming headset για απόδοση/πιστότητα ήχου, είναι στη βάση του λάθος γιατί μιλάμε για multimedia προϊόν και όχι audio monitoring.

Δημοσ.

Επειδή γενικά έχω ταλαιπωρηθεί με τα headsets  θα σου πρότεινα το Logitech G430 το οποίο αγόρασα πρόσφατα.

Ποιότητα ήχου: 10/10

Ποιότητα ήχου μικροφώνου: 10/10

Ένταση ήχου: 8/10

Ποιότητα κατασκευής: 10/10

Ποιότητα καλωδίου/βυσμάτων: 10/10

Πλεονεκτήματα:

1. Αντάπτορας(Y 3.5mm) /κάρτα ήχου 7.1 σε ένα με την κάρτα ήχου να κλέβει την παράσταση μιας και αποδίδει πολύ όμορφα πολυκάναλο ήχο.
  2. Το μικρόφωνο είναι σκληρό και χοντρό στην κατασκευή. Αυτό σημαίνει πως θα αντέξει στο χρόνο σε σχέση με τα κλασικά μικρόφωνα με το λεπτό μεταλλικό έλασμα/καλώδιο.
  3. Η ακύρωση θορύβου του μικροφώνου.
  4. Τα μαξιλαράκια είναι αφαιρούμενα και πλένονται, κατασκευασμένα από ύφασμα και όχι τα κλασικά από δερματίνη.
  5. Πανάλαφρα. Ενδεικτικά 5 ώρες κάψιμο gaming πριν λίγο καιρό, και σαν να μην τα φορούσα.
  6. Μεταλλική στέκα (αλουμίνιο) με επένδυση πλαστικού. Άλλο ένα συν στην διάρκεια ζωής.

Μειονεκτήματα:

1. Θα ήθελα την ένταση ακουστικών λίγο πιο δυνατή (έχει να κάνει και με την εμπέδηση αυτό) χωρίς να σημαίνει πως είναι ψόφια.
  2. Θα ήθελα όταν σηκώνω το μικρόφωνο σε όρθια θέση να κάνει mute και όχι να το κάνω από τον διακόπτη του controller στο καλώδιο.

Συνδεονται σε  gamepad xbox k ps4?

Δημοσ.

κοιτα ο καθενας εχει τα γουστα του ρε φιλε...μπορει στον αλλον γι αυτο π πληρωσε να ειναι καταευχαριστημενος..γτ εσυ δλδ να σνομπαρεις ετσι??εσενα ο πηχης σου μπορει να ειναι απο audio technica κ πανω :P

αναλογα κ την χρηση π κανεις κιολας..τα logitech εχουν καλη τιμη γτ ειμαι κ σιγουρος πως θα τα βαζω σπανια :P ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...