teo_3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μα είναι ίζι μάνει που λένε και στο χωριό μου. Σκέψου για κάθε αντικείμενο που περνάει τελωνείο να χρεώνουν 3€ και εμ δε χρειάζεται να κάνουν κάποια δουλειά όπως το να το ανοίξουν να δουν τι έχει μέσα τα καμάρια του τελωνείου, πόσα εύκολα γιούρο εισέρχονται στο δημόσιο σχεδόν άκοπα. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα. Βέβαια και μεις μόνο νύφη απο την Κίνα δεν παραγγείλαμε έτσι? Την προίκα της όμως στάνταρ τη φέραμε.
stelios18120 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ναι οκ φέραμε πραγματακια αλλά είναι κρίμα να παίρνεις κάτι 5€ και να δίνεις 3€ σε διάφορα χαζοεξοδα.
dompred Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Για καθίστε ρε παιδιά. Εδώ λέει ότι η ατέλεια είναι τα 22 ευρώ, πως μπορούν αυτοί να επιβάλουν φόρο σε προϊόν αξίας αρκετά μικρότερης των 22 ευρώ; Γιατί όπως και να το κάνεις ένας φορτιστής (όπως διαβάζω παραπάνω) δεν μπορεί να έχει πάνω από 22 ευρώ σε κάθε περίπτωση (ακόμα και αν πούμε ότι δηλώνεται ψευδής αξία).
spysif Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Τα 3 ευρώ είναι "τέλη εκτελωνισμού" που με βάση τη νομοθεσία μπορούν να το επιβάλλουν, χωρίς να μπορείς να τους πεις κάτι. Βέβαια, μπορείς να κάνεις ένσταση για τη χρέωση (πληρώνοντας 10 ευρώ), αλλά δε νομίζω να πετύχεις κάτι. http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/EETT/Consumer/Postal/Responsib/postalfees.pdf
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Περιμένω ένα mi band 2, μάλλον το γλίτωσα. 2017-04-13 11:59 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED Περιμένω και κάτι μπρελόκ αξία <1€, αν μου πουν για τελωνείο θα τους εκτελέσω 1
Dantε Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Οντως πολλα τα κρουσματα. Κατι πραγματακια απο ebay και 2 CK104 παντως μενα δε περασαν. Αλλα ναι απο οτι φαινεται κινητο μονο με τριγωνικη η ευρωπαικη αποθηκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα