Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα κινητο με nl post απο gearbest και δυστυχως περασε τελωνειο. Τωρα μου γραφει αντικειμενο προς εκτελωνισμο. Εγω πρεπει να κανω κατι για αυτο ή απλα περιμενω? Επισης λετε να γινεται απλα να μην παραλαβω το κινητο ωστε να γυρισει πισω και να μιλησω με κινεζακο να μου δωσει πισω τα λεφτα? Πρωτη φορα μου καθεται κατι τελωνειο και ρωταω. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Περιμένω την ειδοποίηση των ελτα με την λυπητερή. Λεφτά δεν παίρνεις πίσω. Ακόμα και να μην το δεχτείς, θα γυρίσει σε 2 μήνες + 1 μήνα να πάει και ο κινέζος θα σου πει ότι δεν φταίει αυτός για το τελωνείο. Υπόψιν όλα τα κινητά πια περνάνε τελωνείο. Από τον νοέμβρη γίνεται αυτό, εσύ που ήσουν και δεν το πήρες χαμπάρι!?

Δημοσ.

Δεν το ηξερα οτι περνανε ρε παιδια τελωνειο, εγω νομιζα αν παιρνεις με νλ ποστ και κανεις μαρκ ασ γκιφτ κτλπ θα τη γλυτωσεις.. Θ μιλησω εγω και με κανα κινεζακο αλλα θα περιμενω πρωτα να δω ποσα λεφτα θα ειναι και αν αξιζει.

Δημοσ.

εγω νομιζα αν παιρνεις με νλ ποστ και κανεις μαρκ ασ γκιφτ κτλπ θα τη γλυτωσεις.

Oh, this? Last year!

Το κράτος ψάχνει για λεφτά. Αν δεν πληρώνουν κάποιοι τους φόρους που τους αναλογούν, θα πληρώσουν άλλοι παραπάνω.

Απλό.

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω μη γίνεται το ίδιο και με τα πληκτρολογια απο gearbest :P περιμένω ένα CK 104 

Εχω αγορασει τον ιανουαριο ενα και δεν περασε παντως

• Like 2
Δημοσ.

Θεωρητικά περνάνε όλα, ακόμα και τα πληκτρολόγια. Για κινητά μόνο από eu και τριγωνική όποια μαγαζιά κάνουν. Γιατί νομίζεις έχω ειδική κατηγορία στο itechnews με κινητά μόνο από eu!?

Δημοσ.

Το τελωνείο είναι μην σου κάτσει.

Είναι λαχείο.

Πάντως από πέρυσι τον Δεκέμβριο ξεκίνησαν αυτά,ειδικά σε κινητά,λάπτοπ,τάμπλετ κτλπ

Δημοσ.

Δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα. Όταν φτάσει, θα εμφανιστεί το "RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE" (είχα μια παραγγελία με Pos Malaysia από Gearbest - στάλθηκε 22/03 και μπήκε Ελλάδα 08/04).

• Like 1
Δημοσ.

αν ειχε παραγγειλει απο eu warehouse του gearbest  ειναι ενταξει ?

οπως αναφερετε . απο eu μονο και τριγωνικη δεν περνανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...