Aruil Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Τρομερό παιχνίδι. Αν και το έπαιξα στο PC, δεν αλλάζει τίποτα. Το αγόρασα γιατί είχα περιέργεια σε ένα sale λόγω των τρομερών reviews. Μπορώ να πω ότι μου ανανέωσε το ενδιαφέρον για τα platformers στο 100%. Θυμίζει πάρα πολύ τα παλιά metroid (σε σημείο να λες too much σε ορισμένες περιπτώσεις), έχει φανταστικό ost (τόσο που κάθομαι και το ακούω περιστασιακά ακόμα) και η αίσθηση της εξερεύνησης που σου δίνει με τα αμέτρητα μυστικά και το μεγαλούτσικο χάρτη νομίζω είναι αξεπέραστη στα σημερινά αντίστοιχου τύπου παιχνίδια. Τα γραφικά μπορεί να απωθήσουν μερικούς (προσωπικά μου αρέσουν) αλλά είναι σίγουρα καλοφτιαγμένα. Φανταστείτε πόσο μου αρέσει το παιχνίδι, που κάθομαι και γράφω για αυτό χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο 4
xaerialtwistx Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Κάτι που αξίζει να γίνει αναφορά είναι πως είναι δημιουργημα ενος και μόνο ατόμου. παιχνιδαρα το τελειωσα στο vita γυρω στις 19 ωρες μου πηρε με 94% χάρτη και 76% items θα το πήγαινα για πλατίνα αλλα speedrun se 4:25?????? mpaaaaaaa. Αποτι καταλαβα θα υπαρξει και συνεχεια..... Athetos : Maybe I will meet you again.!!!!!!!!!!!!!!! Αν ξερεις τον δρομο 4 ώρες είναι υπεραρκετές. (οι φωτογραφίες είναι από το Speedrun) Το κανονικό playthrough μου πηρε περίπου 21 ώρες για 100% αλλά το πήγα κατευθείαν στο Hard και έχει και κάποια κρυμμένα όπλα και επίπεδα που τα τελείωσα και δεν μετράνε στο ποσοστό. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Axiom Verge βγήκε σε physical για NSw και πιθανότατα έχει ξεπεράσει σε combined πωλήσεις ακόμα και την έκδοση του PS4. Τσίμπησα την Multiverse Edition για €40 προχθές και το παίζω στο χαλαρό (γιατί παίζω κυρίως Horizon αυτό τον καιρό). Το έχω ξεκινήσει στο hard και έχω φτάσει στην Area 3 μετά από 3μιση ώρες περίπου. Ότι και να πω για το Axiom Verge είναι λίγο. Είχα να παίξω κάτι τόσο διεστραμμένο από τον καιρό του Sanitarium, σίγουρα δεν είναι για παιδιά, ειδικά στο κομμάτι του ήχου μου σηκώνεται η τρίχα σε αρκετά σημεία. Επίσης, είναι μάλλον το καλύτερο metroidvania που υπάρχει μετά το Super Metroid. Είναι απίστευτο το τι δουλειά έριξε ο τύπος για να σκεφτεί αυτόν τον κόσμο με αυτό το gameplay. Απλά εξαιρετικός. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από Malthador 2 1
sils Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Το Axiom Verge βγήκε σε physical για NSw και πιθανότατα έχει ξεπεράσει σε combined πωλήσεις ακόμα και την έκδοση του PS4. Τσίμπησα την Multiverse Edition για €40 προχθές και το παίζω στο χαλαρό (γιατί παίζω κυρίως Horizon αυτό τον καιρό). Το έχω ξεκινήσει στο hard και έχω φτάσει στην Area 3 μετά από 3μιση ώρες περίπου. Ότι και να πω για το Axiom Verge είναι λίγο. Είχα να παίξω κάτι τόσο διεστραμμένο από τον καιρό του Sanitarium, σίγουρα δεν είναι για παιδιά, ειδικά στο κομμάτι του ήχου μου σηκώνεται η τρίχα σε αρκετά σημεία. Επίσης, είναι μάλλον το καλύτερο metroidvania που υπάρχει μετά το Super Metroid. Είναι απίστευτο το τι δουλειά έριξε ο τύπος για να σκεφτεί αυτόν τον κόσμο με αυτό το gameplay. Απλά εξαιρετικός. Ακριβώς ετσι. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ προσωπικά προτιμώ τα ποιοτικά 2D από τα κάθε λογής 3D. Τα 3D τα θελω μόνο σε free roaming (άντε και κανένα Wipeout). Με την ευκαιρία που αναστήθηκε το θέμα, έβαλα να ακούσω το soundtrack του παιχνιδιού. ΥΓ) Έχει παίξει κανένας Crypt of the Necrodancer? Άλλη πόρωση από εκεί.. Αλλά το platinum του δεν αγγίζεται από κανέναν, το Super Meat Boy είναι περίπατος μπροστά του. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2018 από xaerialtwistx 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εντάξει, έχω αρρωστήσει με το OST του παιχνιδιού. Τιτανοτεράστιο blast from the past η μουσική του παιχνιδιού, λες και είμαι πάλι παιδάκι και παίζω C64/NES/SNES. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μια απορία έχω μόνο, τα εγγλέζικα του παιχνιδιού μόνο σε μένα φαίνονται λες και τα έχει γράψει Πακιστανός; Υπάρχει κάποιος λόγος ή απλός αναλφαβητισμός;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Τρομερά στυλάτο και ξεχωριστό παιχνίδι. Αξίζει για συλλογή.
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις το τερμάτισα στο hard, μετά από 16 ώρες με το 95% του χάρτη και το 65% των power ups. Λίγο ότι να 'ναι το τελευταίο boss, κατά τ' άλλα ισχύει ότι είπα, για εμένα το καλύτερο Metroidvania μετά το Super Metroid με ένα soundtrack πραγματικό έργο τέχνης. Μακάρι να βγει και sequel.
NickTG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Ας κάνουμε ένα bump. Ασχολήθηκα τώρα στις διακοπές μετά από πολύ καιρό που το έχω αγορασμένο. Χρειάστηκα περίπου 19μιση ώρες για 99% του χάρτη και 90% των αντικειμένων. Πραγματικά καλό παιχνίδι απαραίτητο για όποιον του αρέσει το είδος. Σχεδιασμός κόσμου, μουσική, ποικιλία σε όπλα και power ups, εξερεύνηση. Δεν του λείπει τίποτα. Το μόνο παράπονο πως δεν έβγαλαν τη multiverse για το Wii U. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Axiom Verge Is Getting Its "First Ever" Free Update Almost Six Years After Launch "Essentially, the Randomizer Mode randomizes (thus the name) the items you get as you progress through the game, but in a very sophisticated way. The Randomizer is smart enough to know that in certain areas you need weapons with certain characteristics to progress." Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, θα γίνει στάνταρ re-visit. 1
dekulinkgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Malthador είπε Axiom Verge Is Getting Its "First Ever" Free Update Almost Six Years After Launch "Essentially, the Randomizer Mode randomizes (thus the name) the items you get as you progress through the game, but in a very sophisticated way. The Randomizer is smart enough to know that in certain areas you need weapons with certain characteristics to progress." Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, θα γίνει στάνταρ re-visit. Μετα απο αυτα τα νεα μου φαινεται πως το δευτερο αργει πολυ ακομη.Μπορει να το κανω revisit και εγω,για τριτη φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα