sils Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλημερα και καλο Πάσχα να εχουμε. Ηθελα να μοιραστω τις εντυπωσεις μου σχετικα με ενα παιχνιδι που αγορασα για vita k ps4 το οποιο ειναι σε προσφορα στο psn store. Λοιπον το παιχνιδι με πηγε πολλα χρονια πισω στις παλιες καλες εποχες του gaming Ξεκιναω στα θετικά platform , διαστημα, οπλα upgrades, αχανης χάρτης που πρέπει να ξαναγυρνας για να παρεις αλλα αντικείμενα, boss fights, Abilities, Μεγαλο σε διαρκεια, Pixel design καλοστημένο, Απαιχτο storyline, Μουσικη δεκαετιας game 80s αλλα χωρις να κουραζει.......εκπληκτικη και παμε στα αρνητικά Δεν υποστηρίζει cross save, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΈΡΟΧΟ παρτε το και δεν θα το μετανιώσετε ειναι σε προσφορα στα 8 ευρω....ακομα και οι γιοι μου ξεκολισαν απο το minecraft αυτο και αν ειναι απίστευτο.........τελικα το gaming ειτε εισαι 40 ειτε 11 το ιδιο ειναι.... Launch trailer: https://www.youtube.com/watch?v=saE1ISaOPgc Site: http://www.axiomverge.com/ 5
Sheogorath Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλησπέρα και καλό Πάσχα φιλαράκι, Θυμίζει λίγο megaman ή είναι ιδέα μου? Εικόνες είδα απλά.
sils Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Ναι θυμιζει απλα ειναι κλασης καλυτερο στα συν οτι εχει εξυπνα puzzle. Επισης δεν ειναι το απαιτητικό platform που πρεπει να πηδήξει το κατάλληλο κλασμα δευτερολέπτου και αυτό το κανει πιο ηπιο παιχνιδι. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2017 από sils
sils Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 θα το τσιμπήσω, είναι και -50% Δεν θα το μετανιώσεις......εγω ειμαι στις 14 ώρες και εχω ακομα ψωμί.
keropi Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το πήρα, metroid φάση και έτσι - πολύ καλό. Θυμάμαι έβλεπα trailer όταν βγήκε και το ήθελα αλλά μετά το ξέχασα Τσίμπησα και το Cursed Castilla EX μαζί
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Θα βγει και σε retail για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτή την έκδοση περιμένω.
sils Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Θα βγει και σε retail για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτή την έκδοση περιμένω. Ναι αλλα ποσο θα κανει σε retail τωρα εχει 8 ευρω. Το πήρα, metroid φάση και έτσι - πολύ καλό. Θυμάμαι έβλεπα trailer όταν βγήκε και το ήθελα αλλά μετά το ξέχασα Τσίμπησα και το Cursed Castilla EX μαζί Το ghost n Goblins ειναι αυτο αλλα με αλλο σκιν?
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Party pooper και λοιπά, το ξέρω, αλλά διόρθωσε τον τίτλο αν θες, το game λέγεται Axiom Verge. 1
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Καλημερα και καλο Πάσχα να εχουμε. Ηθελα να μοιραστω τις εντυπωσεις μου σχετικα με ενα παιχνιδι που αγορασα για vita k ps4 το οποιο ειναι σε προσφορα στο psn store. Λοιπον το παιχνιδι με πηγε πολλα χρονια πισω στις παλιες καλες εποχες του gaming Ξεκιναω στα θετικά platform , διαστημα, οπλα upgrades, αχανης χάρτης που πρέπει να ξαναγυρνας για να παρεις αλλα αντικείμενα, boss fights, Abilities, Μεγαλο σε διαρκεια, Pixel design καλοστημένο, Απαιχτο storyline, Μουσικη δεκαετιας game 80s αλλα χωρις να κουραζει.......εκπληκτικη και παμε στα αρνητικά Δεν υποστηρίζει cross save, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΈΡΟΧΟ παρτε το και δεν θα το μετανιώσετε ειναι σε προσφορα στα 8 ευρω....ακομα και οι γιοι μου ξεκολισαν απο το minecraft αυτο και αν ειναι απίστευτο.........τελικα το gaming ειτε εισαι 40 ειτε 11 το ιδιο ειναι.... Launch trailer: https://www.youtube.com/watch?v=saE1ISaOPgc Site: http://www.axiomverge.com/ Το πήρα και εγώ προχτες βλέποντας τις προσφορές στο PSVita (μαζί με το Crypt of the NecroDancer). Αν και το έχω παίξει και στον υπολογιστή παλαιότερα και ήξερα τι παίρνω. Ναι θυμιζει απλα ειναι κλασης καλυτερο στα συν οτι εχει εξυπνα puzzle. Επισης δεν ειναι το απαιτητικό platform που πρεπει να πηδήξει το κατάλληλο κλασμα δευτερολέπτου και αυτό το κανει πιο ηπιο παιχνιδι. Έχει puzzle? Θα βγει και σε retail για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτή την έκδοση περιμένω. Και εγω αυτην περιμενα αλλα ειδα την προσφορα και δεν αντεξα. Το θεωρησα ευκαιρια για να κρατησω την retail σφραγισμενη και βλεπουμε [βγαινει και το Velocity 2X σε retail για όποιον ενδιαφέρεται, άλλη μια παιχνιδάρα αλλά αρκετά πιο απαιτητικό)
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Για Nintendo Switch θα βγει το Axiom Verge; Δεν ξέρω αν πρέπει να το τσιμπήσω για Wii U ή να περιμένω NSw έκδοση. :/
D.Luffy Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Για Nintendo Switch θα βγει το Axiom Verge; Δεν ξέρω αν πρέπει να το τσιμπήσω για Wii U ή να περιμένω NSw έκδοση. :/ Κάπου στο επίσημο Blog τους διάβασα ότι θέλουν οπωσδήποτε να το κάνουν port αλλά ακόμα περιμένουν έγκριση από την Nintendo. 1
sils Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Για Nintendo Switch θα βγει το Axiom Verge; Δεν ξέρω αν πρέπει να το τσιμπήσω για Wii U ή να περιμένω NSw έκδοση. :/Η Nintendo εχει cross play?Αν έχει παρτο για wii u.
sils Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 παιχνιδαρα το τελειωσα στο vita γυρω στις 19 ωρες μου πηρε με 94% χάρτη και 76% items θα το πήγαινα για πλατίνα αλλα speedrun se 4:25?????? mpaaaaaaa. Αποτι καταλαβα θα υπαρξει και συνεχεια..... Athetos : Maybe I will meet you again.!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα