Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Toshiba Satellite A350d-20G και κάθε φορά που το ανοίγω μόλις ξεκινάει μου δείχνει το λογότυπο της Toshiba και από κάτω τα κλασικό μενού για να μπω BIOS και μένει εκεί και πρέπει αναγκαστικά να πατήσω F1 για να μπει στα Windows.

Έχω αλλάξει 4 σκληρούς δίσκους έχω αλλάξει θέση στις μνήμες και μνήμες το ανοίγω χωρίς συνδεδεμένα USB πάλι τα ίδια.

Έχει κάποιος καμία ιδέα για καμία ρύθμιση να ξεκινάει κανονικά και να μην αναγκάζομαι να πατάω  F1  συνέχεια ή με κάποιο τρόπο να αναζητήσω τη πρόβλημα φταίει?

Δημοσ.

Πρέπει να σου γράφει ένα μήνυμα εκεί που σου λέει press F1, τι λέει;

Μπαταρία CMOS έχεις αλλάξει / μετρήσει;

Bios έχεις φλασάρει / ποιο έχεις;

Δημοσ.

Μου λέει να πατήσω F2 για να μπω BIOS και να πατήσω F12 για να επιλέξω μέσο εκκινήσεις.

BIOS δεν έχω φλασάρει BIOS Verson : V1.80.

Όταν λες Μπαταρία CMOS έχεις αλλάξει / μετρήσει; Την ώρα εννοείς? αν εννοείς αυτό ναι μου έχει αλλάξει ώρα ο υπολογιστής.

Δημοσ.

Μέτρα για αρχή την μπαταρία του ρολογιού (αυτήν την στρογγυλή που είναι απάνω στην μητρική) και αν είναι πεσμένη δοκίμασε να την αλλάξεις. Αν δεν μπορείς να την μετρήσεις πήγαινε πάρε μια και άλλαξε την, φθηνή είναι (Γερμανός 1-2€ νομίζω την δίνει).

Μέσα στο bios έχεις βάλει first boot τον Hard Disk ε;

Bios απο όσο βλέπω 1.8 είναι το τελευταίο άρα δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι εκεί, για δες και εσύ με το part number σου αν είσαι όντως στο τελευταίο.

Δημοσ.

Από την Toshiba που κοιτάζω είναι η τελευταία version BIOS για το συγκεκριμένο laptop.

Έχει first boot τον Hard Disk.

Τώρα για να βρω την μπαταρία και να την αλλάξω αλλάζει εύκολα όπως σε desktop γιατί δεν έχω δει και βγάλει ποτέ σε laptop?

επειδή το έχω δεμένο το laptop τώρα πώς γίνετε να μάθω πια μητρική φοράει να κοιτάξω στο internet που βρίσκετε η μπαταρία και πως βγαίνει?

Δημοσ.

Απο όσο βλέπω είναι απάνω στην μητρική και είναι κολλημένη... Άρα μόνο να την μετρήσεις μπορείς, μετά για αλλαγή πρέπει να βρεις ίδια και να την αλλάξεις με κολλητήρι αν έχει τελειώσει...

Για μπες μέσα στο λειτουργικό και τρέξε το HWmonitor, βλέπεις κάπου στα Volt κάποιο VBAT? Αλλιώς δες με AIDA, αν διαβάζει την τάση της μπαταρίας μέσα απο το λειτουργικό μην παιδεύεσαι.

Η μεγάλη μπαταρία του λάπτοπ είναι νεκρή ε;

Αυτό στο κάνει και όταν το κλείσεις και το αφήσεις στον φορτιστή ή μόνο όταν βγάλεις τον φορτιστή;

Δημοσ.

Καλημέρα.Τελικά ανοίγει ξανά κανονικά το  laptop το μόνο που έκανα άλλαξα πληκτρολόγιο και ξεκίνησε πάλι κανονικά. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...