Noobios Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) ΤΕΛΟΣ 5 μερες ακομα για το Humble Bundle της THQ με 15 παιχνιδια για PS4/PS3.στα 14€. ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτει Αμερικανικο psn account. Το φτιαχνουμε δωρεαν, κανουμε την αγορα κανονικα και redeem τα παιχνιδια και μετα τα παιζουμε απο το primary account μας. (https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/115004109187) https://www.humblebundle.com/thq-nordic-playstation-bundle The Book of Unwritten Tales 2 PS4 Red Faction PS4 Super Dungeon Bros PS4 Deponia PS4 ArcaniA: The Complete Tale PS4 Battle Worlds: Kronos PS4 Destroy All Humans! PS4 Legend of Kay Anniversary PS3/PS4 Destroy All Humans! 2 PS4 MX vs. ATV Supercross PS3 Darksiders PS3 Darksiders II PS3 MX vs. ATV Supercross Encore PS4 Darksiders II Deathinitive Edition PS4 Darksiders Warmastered PS4 Επεξ/σία 19 Απριλίου 2017 από Noobios 4
sonicaze Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Φίλε ευχαριστώ για την πολύ καλή προσφορά. Κατάφερες να το αγοράσεις? Δε μου δέχεται ούτε 2 κάρτες που δοκιμάζω ούτε paypal.
kajwbtfe Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Και εγω προσπαθω με ALPHA BANK VISA και δεν μπορω..Μπορω να το κανω μεσα απο το PS4 στο store?Εχω κανει και ενα αμερικανικο λογαριασμο.
Noobios Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2017 Όχι. Μόνο από το site του humble bundle. Κανείς την αγορά και σου δίνει ένα key το οποίο μετά κανείς redeem στο PlayStation store και σου προσθέτει όλα τα παιχνίδια στο library σου και από εκεί και πέρα κατεβάζεις οποίο θες όποτε θες. Εγώ έκανα την αγορά κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα με χρεωστική MasterCard όπως και αλλά humble bundles για το pc που έχω πάρει στο παρελθόν.
sonicaze Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 kajwbtfe μήπως σου κολάει στο confirmation pin που σου στέλνει στο κινητό? Εμένα εκεί κόλαγε και με 2 mastercard που δοκίμασα και με Paypal. Τελικά έβαλα ένα αγγλικό νούμερο κινητού που είχα, μου ήρθε το confirm και μόνο τότε ολοκληρώθηκε η πληρωμή κανονικά.
kajwbtfe Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Όχι.Μου κολλαγε όταν έβαζα τα στοιχεία κατόχου της κάρτας και πατάτα τα pay.,Έκανε 2sec και μετά κουνιόταν το κουτάκι πέρα δοθε και έδειχνε ότι δεν έπαιρνε την κάρτα..
Striker4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Σημερα αγόρασα καινουριο PS4 και πρόλαβα οριακά την προσφορά πλήρωσα μέσω PayPal και οι κωδικοί ήρθαν μέσα σε 5' ειχα φτιάξει αμερικανικό κωδικό και τωρα περιμένω να κατέβουν τα παιχνιδια 9gb,15gb καποια απο αυτά. Ευχαριστω τον ts 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα