Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΤΕΛΟΣ

5 μερες ακομα για το Humble Bundle της THQ με 15 παιχνιδια για PS4/PS3.στα 14€.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαιτει Αμερικανικο psn account. Το φτιαχνουμε δωρεαν, κανουμε την αγορα κανονικα και redeem τα παιχνιδια και μετα τα παιζουμε απο το primary account μας. (https://support.humblebundle.com/hc/en-us/articles/115004109187)

The Book of Unwritten Tales 2 PS4
 Red Faction PS4
Super Dungeon Bros PS4
Deponia PS4
ArcaniA: The Complete Tale PS4
Battle Worlds: Kronos PS4
 Destroy All Humans! PS4
Legend of Kay Anniversary PS3/PS4
 Destroy All Humans! 2 PS4
 MX vs. ATV Supercross PS3
Darksiders PS3
Darksiders II PS3
 MX vs. ATV Supercross Encore PS4
 Darksiders II Deathinitive Edition PS4
 Darksiders Warmastered PS4

Επεξ/σία από Noobios
  • Like 4
Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ για την πολύ καλή προσφορά. Κατάφερες να το αγοράσεις? Δε μου δέχεται ούτε 2 κάρτες που δοκιμάζω ούτε paypal. 

Δημοσ.

Και εγω προσπαθω με ALPHA BANK VISA και δεν μπορω..Μπορω να το κανω μεσα απο το PS4 στο store?Εχω κανει και ενα αμερικανικο λογαριασμο.

Δημοσ.

Όχι. Μόνο από το site του humble bundle. Κανείς την αγορά και σου δίνει ένα key το οποίο μετά κανείς redeem στο PlayStation store και σου προσθέτει όλα τα παιχνίδια στο library σου και από εκεί και πέρα κατεβάζεις οποίο θες όποτε θες.

Εγώ έκανα την αγορά κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα με χρεωστική MasterCard όπως και αλλά humble bundles για το pc που έχω πάρει στο παρελθόν.

Δημοσ.

kajwbtfe μήπως σου κολάει στο confirmation pin που σου στέλνει στο κινητό? Εμένα εκεί κόλαγε και με 2 mastercard που δοκίμασα και με Paypal. Τελικά έβαλα ένα αγγλικό νούμερο κινητού που είχα, μου ήρθε το confirm και μόνο τότε ολοκληρώθηκε η πληρωμή κανονικά. 

Δημοσ.

Όχι.Μου κολλαγε όταν έβαζα τα στοιχεία κατόχου της κάρτας και πατάτα τα pay.,Έκανε 2sec και μετά κουνιόταν το κουτάκι πέρα δοθε και έδειχνε ότι δεν έπαιρνε την κάρτα..

Δημοσ.

Σημερα αγόρασα καινουριο PS4 και πρόλαβα οριακά την προσφορά πλήρωσα μέσω PayPal και οι κωδικοί ήρθαν μέσα σε 5' ειχα φτιάξει αμερικανικό κωδικό και τωρα περιμένω να κατέβουν τα παιχνιδια 9gb,15gb καποια απο αυτά. Ευχαριστω τον ts

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...