iakoboss7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 αν καθε gamer επιδιωκε 60fps τοτε να καταργησουμε τις κονσολες που παιζουν sub 30fps... 1
forgotten Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 προσωπικα με το καταστημα ειχα την πιο απαισια εμπειρια ,ειχα παραγγειλει ενα ssd παραλαβα αδειο κουτι,εφαγα 2 βδομαδες να συνομιλω μαζι τους ανα περιοδο 3 ημερων και θελανε λεει βεβαιωση απο το ταχυδρομειο οτι το κουτι ηταν αδειο κατι που μου παν 3 μερες μετα ,( απο τοτε ανοιγω το κουτι στο ταχυδρομειο για μαρτυρια ). Γενικα και εχασα τα λεφτα μου και δεν δικαιωθηκα απο το paypal επισης το οποιο ηθελε και βεβαιωση της αστυνομιας στη προκειμενη ...ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ γενικα ,οποτε προσοχη με τις αγορες σας απο κει αν χρειαστειτε μετεπειτα support 3
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 βιντεακι απο το unboxing εβγαλες? Άμα έβγαζε θα είχε δικαιωθεί.
iakoboss7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 δεν ξερω με ποιον τροπο το λες (γραπτος λογος βλεπεις), αλλα σιγουρα αν εβγαζε θα ειχε δικαιωθει 100%.
Lefteris235 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι έχω αγοράσει άπειρα πράγματα από το συγκεκριμένο μαγαζί και μάλιστα πολύ ακριβότερα από αυτήν την κάρτα. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Παραδόθηκαν πάντα σε άριστη συσκευασία με UPS ή Ελτά Courrier (ανάλογα αν πληρώσεις πιο πολλά ή λιγότερα στα μεταφορικά) και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 δεν ξερω με ποιον τροπο το λες (γραπτος λογος βλεπεις), αλλα σιγουρα αν εβγαζε θα ειχε δικαιωθει 100%. Αυτό είπα και εγώ Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι έχω αγοράσει άπειρα πράγματα από το συγκεκριμένο μαγαζί και μάλιστα πολύ ακριβότερα από αυτήν την κάρτα. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Παραδόθηκαν πάντα σε άριστη συσκευασία με UPS ή Ελτά Courrier (ανάλογα αν πληρώσεις πιο πολλά ή λιγότερα στα μεταφορικά) και δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα Ρίσκο μεγάλο πάντως. Δεν είναι λίγοι αυτοί που είχαν πρόβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί.. 1
forgotten Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Άμα έβγαζε θα είχε δικαιωθεί. μονο απο κινα μεριες εκανα βιντεακι unboxing , ετυχε αυτο με το computer universe και αν ειναι κατι περιεργο στη συσκευασια το ανοιγω στο ταχυδρομειο απο αμαζον μια φορα ετυχε να μου κλεψουν τον επεξεργαστη απο το κουτι αλλα παρολο που ειχα μαρυρια υπαλληλου δεν χρειαστηκε τπτ γιατι μολις ανεφερα τι συνεβη μου εστειλαν αλλο επεξεργαστη με ταχυμεταφορα ΥΓ Τωρα περιμενω πορισμα απο μια παραγγελεια απο αμαζον γαλλιας με κωδικο αποστολης, λεει το tracking οτι εχει παραδοθει στη γερμανια,επικοινωνησα μαζι τους και θα μιλησουν με dhl post να δουν τι στο καλο γινεται με το πακετο μου , 150ευρω στον αερα μεχρι να λυθει αλλα λογω του οτι ειναι επαγγελματιες πιστευω θα λυθει η κατασταση... 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Χα χα χα. Είναι τρελοί κομπογιαννίτες. Ανέβασαν την τιμή στα 212€ + μεταφορικά. Αλλά δεν κατέβασαν από το site ακόμα το αρχικό banner. Οπότε έχουμε ταυτόχρονα: Untitled.png Δεν ανέβασαν την τιμή. Το ΦΠΑ της Ελλάδας βάζει. Δείτε πριν ποστάρετε παιδιά. Πάνω λέει Γκριτσελαντ ( πώς προφέρεται στα γερμανικά τέλος πάντων ) Για την τιμη που δίνεται, είναι σαφώς δελεαστική πρόταση για όποιον ψάχνει να αναβαθμίσει όσο πιο φθηνα γίνεται. Τώρα αν είναι κομπογιαννήτες και λαμόγια δε το ξέρω. Μια ψύχτρα έχω πάρει προσωπικά από αυτούς, δυστυχώς ήρθε με χτυπημένο ψυγείο, αλλά δουλεύει. Δεν ξέρω αν έφταιγε η DHL κατά την μετακίνηση του δέματος βέβαια. Πάντως για 60 ευρώ που είχα πληρώσει τη ψύχτρα όταν Ελλάδα έπαιζε πολύ παραπάνω και χωρίς καν διαθεσιμότητα μια χαρά μου βγήκε. Είχα κάνει βλακεία και πάνω στην χαρά να ανοίξω το κουτί δεν είχα τραβήξει αποδεικτικό βίντεο ξεπακεταρίσματος ότι "δείτε ήρθε σαν να παίζαν μπάλα με το κουτί " Σε κάρτες γραφικών προτιμώ Caseking.de / mindfactory ( στο caseking με φπα γερμανίας είχα πληρώσει ) Επεξ/σία 14 Απριλίου 2017 από 7nisiotis 1
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 σε μια βδομάδα βγαίνει η σειρά 5.. Γερμανία κάνει εδώ και καιρό η 480 κάτω από 200€ οπότε οκ.
7nisiotis Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 σε μια βδομάδα βγαίνει η σειρά 5.. Γερμανία κάνει εδώ και καιρό η 480 κάτω από 200€ οπότε οκ. Είναι 8αρα η κάρτα όχι 4αρα. Ποια υλοποίηση κοστίζει κάτω από 200. Φιλικά ρωτάω.
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Είναι 8αρα η κάρτα όχι 4αρα. Ποια υλοποίηση κοστίζει κάτω από 200. Φιλικά ρωτάω. για την 8αρα λεω και γω μπρε.. τί είναι οι Γερμανοί γατάκια σα τους ομοεθνείς μας? η 5η σειρά ήταν να βγει πριν 10 μέρες κάτι τέτοιο και έριξαν αμέσως τις τιμές..πήγε πίσω η κυκλοφορία της 5ης..ανέβηκαν πάλι οι τιμές,πάλι κάτω τώρα που είναι να κυκλοφορήσουν. (τουλάχιστον αυτή την εξήγηση μου έδωσαν φίλοι μου που ασχολούνται και αγοράζουν απέξω) Απλώς το αναφέρω,δεν κράτησα καν το μαγαζί και κατασκευαστή γιατί δε με έκαιγε και πολύ.. 1
mpokwsths Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ανέβασαν την τιμή. Το ΦΠΑ της Ελλάδας βάζει. Δείτε πριν ποστάρετε παιδιά. Πάνω λέει Γκριτσελαντ ( πώς προφέρεται στα γερμανικά τέλος πάντων ) Γκρίχενλαντ προφέρεται. Εξήγησε μου κάτι όμως. 19% ΦΠΑ η Γερμανία, σωστά; 199,99 / 1,19 = 168,06€ 168,06 * 1,24 = 208,4€ Αν δεν κάνω λάθος είναι διαφορετικό ποσό από το 211,75€ που έγραφε στο banner. Αφού λοιπόν υποστηρίζεις ότι δεν ανέβασαν την τιμή (και με οποιοδήποτε άλλο προϊόν ισχύει ο παραπάνω τρόπος υπολογισμού της διαφοράς ΦΠΑ και βγαίνουν ακριβώς τα ποσά) ... εξήγησε μας τι έπαιξε σε παρακαλώ. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2017 από mpokwsths
pcos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 βρε μπορουν να βαλουν το φπα 50% και να καταργησουν ολα τα αλλα? (φορο εισοδηματος, επιχειρησεων, enfia,κλπ κλπ)
7nisiotis Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Γκρίχενλαντ προφέρεται. Εξήγησε μου κάτι όμως. 19% ΦΠΑ η Γερμανία, σωστά; 199,99 / 1,19 = 168,06€ 168,06 * 1,24 = 208,4€ Αν δεν κάνω λάθος είναι διαφορετικό ποσό από το 211,75€ που έγραφε στο banner. Αφού λοιπόν υποστηρίζεις ότι δεν ανέβασαν την τιμή (και με οποιοδήποτε άλλο προϊόν ισχύει ο παραπάνω τρόπος υπολογισμού της διαφοράς ΦΠΑ και βγαίνουν ακριβώς τα ποσά) ... εξήγησε μας τι έπαιξε σε παρακαλώ. Εγώ όταν πήγα να κάνω παραγγελία, εικονική για να δω, μου εβγαλε 208 αρχικά μαζί με τα μεταφορικά, αλλά με ΦΠΑ Γερμανίας, μόλις μπήκε το ΦΠΑ Ελλάδας μετά καθώς και κάποιες εξτρα μικροχρεώσεις paypal κλπ πήγε 227.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα