Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ.Έχω ένα Fiat Seicento 2001 μοντέλο 1100cc. Πρίν κάνα μήνα και μετά απο βροχή άρχησε να έχει ένα θέμα.Δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζεται φυσικά με τη βροχή. Το αμάξι κάνει ένα περίεργο θόρυβο σε τυχαίους χρόνους.Ο θόρυβος προέρχεται απο τη μπροστά δεξιά(όπως βλέπουμε απο τη θέση οδηγού) μεριά,κάπου πρός την ρόδα.Δεν είναι όμως θόρυβος τριβής και έχω εξετάσει αν ακουμπάει κάπου η ρόδα και δεν ακουμπάει. Περισσότερο μοιάζει με θόρυβο που κάνουν τα μοτέρ πιεστικό νερού. Είναι τελείως τυχαίοσ ο θόρυβος.Συμβένει όμως και όταν μερικές φορές έχω σβήσει το κινητήρα μετά το παρκάρισμα για μικρό χρονικό διάστειμα.Δεν προλαβαίνω να πάω να ανοίξω το καπό να δω με περισσότερη ακρίβεια απο που προέρχεται όμως. Θα το πάω στον μηχανικό όχι όμως σε λιγότερο απο 1 μήνα καθώς υπάρχει ένα οικονομικό θέμα.
meletis_m Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Το θόρυβο το κάνει μήπως όταν στρίβεις το τιμόνι, για δωσε περισσότερες πληροφοριες.
Chocobo Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Όχι το κάνει τελείως τυχαία ακόμα και στην εθνική όταν βρίσκομαι με σταθερό τιμόνι.Προσπαθούσα να καταλάβω και αν το κάνει όταν είναι κρύο το αμάξι αλλά ούτε αυτό έβγαλε κάπου καθώς άλλες φορές ακούγεται όταν είναι κρύο άλλες όταν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα