JohnG Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Σε καινούριο υπολογιστή, ποιό να προτιμήσω? Ως τώρα δουλεύεω με ms office 2003. Χρησιμοποιώ μόνο επεξεργαστή, excel, και ελάχιστα την data base σε πολύ βασική εφαρμογή. Και δεν χρησιμοποιώ κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
Alex-V Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Αν εχεις τα office 10, μεινε με αυτα. Αλλιως, libre.
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Εγώ θα έλεγα για βασικές λειτουργίες openoffice, απλά ρύθμισε το πρόγραμμα να σώζει σαν ms office 98-2003 αρχεία για συμβατότητα. Αν δεις ότι σου χρειάζονται παραπάνω δυνατότητες τότε ψάξου για office. Υ.Γ. Αυτό το "...τα office" όποτε το βλέπω με σκοτώνει! Το ίδιο βέβαια και "...τα bios" και "...τα linux"
Alex-V Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Λεπτομερειες το windows ειναι κανονικα, μιας και ειναι λειτουργικο, αλλα ολοι τα windows λεμε. Καλα οκ τα bios δεν το εχω ακουσει ποτε. Αρκετα κουλο.
p8denu Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Όπως λέμε η ταβέρνα Γιώργος. Έφαγα στη Γιώργος Το νησί η Ρόδος. Φέτος θα πάω διακοπες στο Ρόδος Επεξ/σία 18 Απριλίου 2017 από p8denu
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Ναι, το έχω διαβάσει κι αυτό για "τα bios". Η έκφραση "τα windows" πάντως είναι σωστή γιατί το ουσιαστικό είναι στον πληθυντικό (windows) και όχι στον ενικό (window) και αναφαίρετε στο λογότυπο του λειτουργικού που είναι 4 τετράγωνα ενωμένα που φέρνουν στο μυαλό ένα παράθυρο. Ο πληθυντικός στην ονομασία πιστεύω (χωρίς να είμαι σίγουρος) ότι πρέπει να προήλθε από τα πολλαπλά τετράγωνα που μπορεί να διαχειριστεί το λειτουργικό ταυτόχρονα (τα οποία ονομάστηκαν επίσης windows/παράθυρα) και το κάθε ένα είναι μια εφαρμογή. Εξ ου και το multitasking. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα