Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εκανα τωρα ειμαι με τον τελευταιο της AMD και της Intel παλι μενει αρκετη ωρα με μαυρη οθονη μεχρι να μου δειξει το καλως ορισατε.

Δημοσ.

Drivers για τις κάρτες γραφικών δοκίμασε να κατεβάσεις απο τον κατασκευαστή του λάπτοπ, όχι απο amd/intel.

Αλλιώς βάλε το os boot information να δεις που κάνει ώρα να φορτώσει και βλέπεις τι θα κάνεις με εκείνο τον driver...

Δημοσ.

Η μαύρη οθόνη οφείλεται στον driver της amd. Βάλε windows 7 και τον driver της dell για τα 7 και θα παίζει κομπλέ. Δυστυχώς οι drivers από τα windows 7 και 8 δεν δουλεύουν στα 10 (απ΄όσο δοκίμασα σε hp με intel 3000 και radeon 7450m, τζίφος). 

Δημοσ.

Εβαλα τους drivers απο την Dell για τα Windows 7 αφου πρωτα απενεργοποιησα την ψηφιακη υπογραφη και στο Setup.exe  στην καρτελα συμβατοτητα εβαλα Windows 7 και διαχειριστης.

Πλεον δουλευει κανονικα.

Εκανα και hide updates με το παραπανω εργαλειο που μου εδωσε ο Νικος στο ποστ #16

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω σε hp 6 ετών dv6 6100,

Φρέσκα Windows 12 sec εκκίνηση, με τα updates πάνω από ένα λεπτό για να bootarei

Δημοσ.

Αυτό το hide update μαυρίζει συγκεκριμένη αναβάθμιση πάντως, αν βγει δηλαδή επόμενη έκδοση (λογικά) θα την περάσει και θα έχεις πάλι τα ίδια (λογικά πάλι).

Το εύκολο αφού υπάρχει θέμα θα ήταν να κλείσεις το update για drivers τελείως, και αν υπάρχει θέμα στο μέλλον με κάποιο περιφερειακό περνάς οτι θες με το χέρι.

Αλλιώς το σωστό θα ήταν να μην αφήνεις να περνάει drivers για τις 2 κάρτες σου όπως δείχνει εδώ: link.

Καλό ξεμπέρδεμα.

Δημοσ.

Εβαλα τους drivers απο την Dell για τα Windows 7 αφου πρωτα απενεργοποιησα την ψηφιακη υπογραφη και στο Setup.exe  στην καρτελα συμβατοτητα εβαλα Windows 7 και διαχειριστης.

Πλεον δουλευει κανονικα.

Εκανα και hide updates με το παραπανω εργαλειο που μου εδωσε ο Νικος στο ποστ #16

έχεις περάσει και τους υπόλοιπους drivers που δίνει η dell για το συγκεκριμένο;

εχω μείνει στα 7αρια λόγω μη υπαρξης drivers.

ουτε 8.1 δεν μπορούσα να βάλω μιας και drivers απο τα 8 δεν εμπαιναν στα 8.1

Δημοσ.

έχεις περάσει και τους υπόλοιπους drivers που δίνει η dell για το συγκεκριμένο;

εχω μείνει στα 7αρια λόγω μη υπαρξης drivers.

ουτε 8.1 δεν μπορούσα να βάλω μιας και drivers απο τα 8 δεν εμπαιναν στα 8.1

Τα υπολοιπα παιζουν κανονικα χωρις drivers

Δημοσ.

Τα υπολοιπα παιζουν κανονικα χωρις drivers

και αν συνδέσεις μικρόφωνο πως το αναγνωρίζει;,η είσοδος ειναι είτε line in είτε mic και το διαμόρφωνες μέσα απ το προγραμμα της καρτας ηχου.

τα 3 κουμπάκια πανω δεξια παίζουν επισης χωρις το quickset;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...