Ducatista Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Παιδιά το τηλ μου είναι 1 χρόνου 11 μηνών κόλλησε στο logo εκκίνησης και δεν κάνει κάτι άλλο τι κάνω έχω κάποια κάλυψη?
Ducatista Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Έχεις 24 μήνες εγγύηση από την εταιρία. απόδειξη δεν θυμάμαι αν την έχω όμως!
Dinos_12345 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Με το IMEI έχεις κανονικά από την μέρα που το πήρες
Ducatista Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Με το IMEI έχεις κανονικά από την μέρα που το πήρες άρα πάω κανονικά στο σέρβις της lg και λέω φάτο?
Loftgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Νομίζω είναι με το Serial number της συσκευής και όχι το IMEI. Πάντως σίγουρα χωρίς απόδειξη δεν είναι από την μέρα αγοράς αλλά από την μέρα κατασκευής της συσκευής (η εταιρία δεν μπορεί να γνωρίζει πότε ακριβώς αγοράστηκε χωρίς απόδειξη). Οπότε είναι λίγο δύσκολο να είσαι εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη.
Ducatista Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Νομίζω είναι με το Serial number της συσκευής και όχι το IMEI. Πάντως σίγουρα χωρίς απόδειξη δεν είναι από την μέρα αγοράς αλλά από την μέρα κατασκευής της συσκευής (η εταιρία δεν μπορεί να γνωρίζει πότε ακριβώς αγοράστηκε χωρίς απόδειξη). Οπότε είναι λίγο δύσκολο να είσαι εντός εγγύησης χωρίς απόδειξη. δεν μπορούν να δουν ενεργοποίηση? Καλά αν φτιάχτηκε εντός 2 χρονών δεν νομίζω να ζητήσουν τα αυτονόητα!
ziaba Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 δεν μπορούν να δουν ενεργοποίηση? Καλά αν φτιάχτηκε εντός 2 χρονών δεν νομίζω να ζητήσουν τα αυτονόητα! ψάχνονται για να μην καλύψουν την ζημία μέσω εγγύησης
Loftgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Η ενεργοποίηση δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα κινητά μπορούν κάλλιστα να δουλεύουν και offline, ή ακόμα και χωρίς sim σαν υπολογιστές. Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο βεβαία αλλά είναι αρκετό για να καταστήσει την ημερομηνία ενεργοποίησης του κινητού μη επαρκές στοιχείο για την εξακρίβωση της πρώτης χρήσης του. Πάντως λόγω των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου προβλήματος (έχουν γίνει πολλά δικαστήρια για το θέμα αυτό) σε συμβουλεύω πρώτα να το ψάξεις καλά στο Internet και έπειτα να ζητήσεις δωρεάν επισκευή ακόμα και εκτός εγγύησης.
Ducatista Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2017 Η ενεργοποίηση δεν παίζει κανένα ρόλο. Τα κινητά μπορούν κάλλιστα να δουλεύουν και offline, ή ακόμα και χωρίς sim σαν υπολογιστές. Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο βεβαία αλλά είναι αρκετό για να καταστήσει την ημερομηνία ενεργοποίησης του κινητού μη επαρκές στοιχείο για την εξακρίβωση της πρώτης χρήσης του. Πάντως λόγω των ιδιαιτεροτήτων του συγκεκριμένου προβλήματος (έχουν γίνει πολλά δικαστήρια για το θέμα αυτό) σε συμβουλεύω πρώτα να το ψάξεις καλά στο Internet και έπειτα να ζητήσεις δωρεάν επισκευή ακόμα και εκτός εγγύησης. θα πάω από βδομάδα στην lg και θα δω ελπίζω να μην με τρέχουν χωρίς λόγο αφού είναι γνωστό το πρόβλημα άλλωστε. .
Ducatista Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Λοιπόν πήγα στον αντιπρόσωπο εδώ στην Ρόδο το ανοιξε το εβλεπε το ξαναβλέπε μου λέει έχει κόκκινη τέλεια (της υγρασιας) και σημάδια στην γωνία του λέω και? Το κινητό έχει το αναγνωρισμενο από την LG bootloop δεν χάλασε ούτε από πτώση ούτε από νερό υπερθερμανθηκε και μετά δεν άναβε μόνο του στην τσάντα της γυναίκας μου. Μου κάνει κίνηση να μου το δώσει πίσω λεγόντας ότι 105% δεν θα το φτιάξουν και ότι σαν τεχνικός εκείνος το βλέπει αχρηστο (????) Άσχετα εγώ τι λέω. .του είπα ότι εγώ θέλω να το στείλει και θα μιλήσω μέτα αν υπάρξει αρνητική απάντηση... παιδιά τι παίζει?? αν κάποιος έχει εμπειρία επί του θέματος ας μιλήσει!
Loftgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μην ασχολείσαι με τους τοπικούς τεχνικούς. Τηλέφωνο απευθείας στην Procordia (επίσημο service) και αποστολή με ταχυδρομείο. Είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να σου απαντήσουν θετικά ή αρνητικά!
Ducatista Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μην ασχολείσαι με τους τοπικούς τεχνικούς. Τηλέφωνο απευθείας στην Procordia (επίσημο service) και αποστολή με ταχυδρομείο. Είναι οι μόνοι υπεύθυνοι να σου απαντήσουν θετικά ή αρνητικά! μου είπε θα το στείλει αυτός έκανα πατάτα?
Ducatista Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Όχι εντάξει. Νόμιζα ότι δεν ήθελε να το στείλει. καποιος που να το έστειλε και να μην το εφτιάξαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα