Προς το περιεχόμενο

Galaxy A5 2017 how to change contacts picture

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας αγορασα ενα galaxy A5 2017..

Μια ερωτησουλα μονο..... ΓΙα να βαλω καπια εικονα της επιλογης μου στις επαφες που εχω στον καταλογο... τι κινισεις πρεπει να κανω? ?

ευχαριστω

Δημοσ.

ειναι διαδικασια, πρεπει αν δεν κανω λαθος να ειναι περασμενες στην καρτα και οχι στο τηλεφωνο η το ανάποδο..

Δημοσ.

Σοβαρα ?! η καρτες τωρα δεν ειναι μικρης χωριτικοτιτας??!?!?!

Εμενα παντος ειναι περασμενες στη συσκευη ακομα , οχι στην καρτα

Δημοσ.

Συνηθως ειναι επαφες-επιλεγεις επαφη-επεξεργασια επαφης(ισως στις 3 τελιτσες,ισως εχει "πενακι" για επεξεργασια)-πατας το προσωπακι με το + και επιλεγεις εικονα. Αν δεν καταλαβες τα βηματα πες να ανεβασω screenshots. Ετσι τουλαχιστον ειναι στο g5

Δημοσ.

Συνηθως ειναι επαφες-επιλεγεις επαφη-επεξεργασια επαφης(ισως στις 3 τελιτσες,ισως εχει "πενακι" για επεξεργασια)-πατας το προσωπακι με το + και επιλεγεις εικονα. Αν δεν καταλαβες τα βηματα πες να ανεβασω screenshots. Ετσι τουλαχιστον ειναι στο g5

Τα δοκιμασα ολα αυτα τα πιθανα γνωστα...

προσπαθισα να πατισω πανω στην εικονα

κοιταξα για βελακια

κοιταξα για τελιτσες

καθε ειδους εικονιδιο που μπορη να παραπεμπει σε ρυθμιση.

Βγικα απτις επαφες και πιγα να δοκιμασω απτις ρυθμισεις μπας και αλλα τιποτα.

Εντομεταξυ σε κατι επαφες που ειχα βαλει φοτογραφια απο προιγουμενη συσκευη, Ε λοιπον σε αυτες προσπαθισα δηθεν και καλα να βγαλω την φοτογραφια αλλα ουτε αυτο καταφερα :P 

Τι να πω ρε παιδια δεν ξερω... ισος ειναι και μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω... σικωνω τα χερια μου

Δημοσ.

τις επαφές δεν τις έχεις στο Gmail? βάλε από εκεί φωτογραφία

τωρα εχω βαλει τη συσκευη για τη πρωτη 8ωρη φορτιση... αυριο με το καλο θα το τσεκαρω.

Αν και οσες φορες εχω προσπαθισει να συγχρονισω με gmail για καπιο λογο δεν ειχε αποτελεσμα και συγχρονιζα παντα με outlook...

αλλα θα τα τσεκαρω και τα 2 ευχαριστω.

Δημοσ.

δεν χρειάζεται 8ωρη φόρτιση καταρχήν, επίσης μπορείς να μπεις από το pc https://contacts.google.com/

τωρα εχω βαλει τη συσκευη για τη πρωτη 8ωρη φορτιση... αυριο με το καλο θα το τσεκαρω.

Αν και οσες φορες εχω προσπαθισει να συγχρονισω με gmail για καπιο λογο δεν ειχε αποτελεσμα και συγχρονιζα παντα με outlook...
αλλα θα τα τσεκαρω και τα 2 ευχαριστω.

Δημοσ.

google it και θα το βρεις. Σίγουρα είναι αυτό που σου ειπα δοκίμασε να δημιουργήσεις μια επαφή στο τηλέφωνο, δες αν βγάζει εκεί για αλλαγή φωτό αλλιώς πέρασε την στην κάρτα και δες τότε.

Δημοσ.

Σοβαρα? και ποση ωρα χριαζετε?

θα δοκιμασω αυριο να δω τι γινετε με τα contackts

Αυτές οι πολύωρες φορτίσεις χρειάζονταν όταν είχαμε τις μπακατελες κινητά, πριν τα smartphones. Από τότε που υπάρχουν οι μπαταρίες λιθιου, μόλις πάει 100%,την αφήνεις άλλο ένα εικοσαλεπτο με μισάωρο και μετά είσαι κομπλέ. Γενικά, με αυτές τις μπαταρίες μπορείς να φορτιζεις και ενδιάμεσα χωρίς να πηγαίνει 100%,όσες φορές θες χωρίς να επηρεάζεται η μπαταρία
Δημοσ.

Γεια σας αγορασα ενα galaxy A5 2017..

Το αγόρασες από κάποιο φυσικό μαγαζί (όχι on line); Το ρωτάω γιατί αναρωτιέμαι για την 8ωρη φόρτιση που είπες. Στο είπαν από εκεί που το αγόρασες (να το βάλεις να φορτίσει 8 ώρες την πρώτη φορά) ή το έκανες σε παλαιότερα κινητά;

Γιατί αν το αγόρασες από φυσικό μαγαζί και στο είπαν από εκεί.... φασκελοκουκούλωστα!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...