lokas Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Γεια σας έχω τα Windows 10 Pro 64x σε laptop έχω δυο μνήμες ram μία 2g και μία 1. Στα BIOS μου διαβάζει όσο έχω. Στις ιδιότητες υπολογιστή όμως μου λέει ότι διαβάζει 3g αλλά 2,75g είναι δυνατή η χρήση. Υπάρχει κάποιος τρόπος μου διαβάσει και τα 3g?
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ενσωματωμένα γραφικά έχεις ή ξεχωριστή κάρτα?
anonymous-root Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ε τότε κατά πάσα πιθανότητα τη μνήμη την τρώνε τα ενσωματωμένα γραφικά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό.
stelios5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Για ότι σου λείπει σε RAM ευθύνεται η κάρτα γραφικών χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι πρόβλημα. Το παρουσιάζουν πολλοί Η/Υ.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Όχι. Ενσωματωμένα γραφικά έχεις ή ξεχωριστή κάρτα? Ενσωματωμένα. Ε τότε κατά πάσα πιθανότητα τη μνήμη την τρώνε τα ενσωματωμένα γραφικά. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Για ότι σου λείπει σε RAM ευθύνεται η κάρτα γραφικών χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι πρόβλημα. Το παρουσιάζουν πολλοί Η/Υ. Εάν τους γράψεις ποιον επεξεργαστή και ποια μητρική έχει το σύστημα σου, θα σου πούνε/με σωστή διατύπωση σε μια πρόταση γιατί δεσμεύει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και πόση μνήμη Ram.. Λίγο θα σου φωνάξει το παπί άλλα θα του περάσει μην ανησυχείς!
lokas Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μόλις έκανα έλεγχο μνήμης κατά την εκκίνηση δεν βρέθηκαν σφάλματα. όμως τώρα μου λέει 2.47 Επεξεργαστής: AMD Turion X2 Dual-Core RM-72 (2100 MHz) με 1MB L2 cache. Κάρτα γραφικών: ATI Mobility Radeon HD3470 με 256MB αποκλειστικής μνήμης.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μην το παιδεύεις άλλο την απάντηση την πήρες. Το λάπτοπ είναι παλιό με αδύναμο επεξεργαστή και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις το1gb με 2gb. Επίσης δοκίμασε να βάλεις win 10 64bit να δεις αν θα τσουλήσει καλύτερα το εργαλείο αφού προσθέσεις μνήμη Εάν τους γράψεις ποιον επεξεργαστή και ποια μητρική έχει το σύστημα σου, θα σου πούνε/με σωστή διατύπωση σε μια πρόταση γιατί δεσμεύει η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και πόση μνήμη Ram.. Λίγο θα σου φωνάξει το παπί άλλα θα του περάσει μην ανησυχείς!
stelios5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Από ότι κατάλαβα έχει windows 10 Pro 64 bit και RAM 3 GB. Βάζοντας και άλλη RAM δεν θα δει διαφορά, δεν ξέρω αν μπορεί να την σηκώνει η μητρική. Αν θέλεις περισσότερες επιδόσεις βάλε δίσκο SSD. Εκτός αν έχεις και από αυτό.
lokas Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Είναι επεκτάσιμη στα 8GB η μητρική όχι δεν έχω ssd.
rfc Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Κανε ολα αυτα τοτε σιγα σιγα και θα δεις προκοπη. Μνημη, ssd, 64bit windows. 1
lokas Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Καλώς σας βρήκα. Κανένα 50άρι 60άρι για δίσκο ( καινούργιο) και κανένα 30άρι για ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα