Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δηλαδη υφισταται θεμα? Δεν υπαρχει καποια ξεκαθαρη απαντηση από το κρατος? Εντωμεταξυ οι πολύ παλιες αποδειξεις που εχω εχουν γινει θαμπες από το χρονο, εχει ξεβαψει το μελανι και καποιες δε φαινονται καθολου... Θεωρητικα υπαρχει αλλα πρακτικα οχι εκτος και σου βρουν καμμια παλια φορολογικη παραβαση .
alfeios Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Θεωρητικα υπαρχει αλλα πρακτικα οχι εκτος και σου βρουν καμμια παλια φορολογικη παραβαση .Και τοτε θα παρεις τις αποδείξεις που εχουν μαζεψει συγγενείς και φιλοι και θα τους πας πολαπλασιες 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν υπαρχει περιπτωση να μας ζητησουν αποδειξεις απο το 2013 παιδια . Εγω τις πεταξα.
rus Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Και τοτε θα παρεις τις αποδείξεις που εχουν μαζεψει συγγενείς και φιλοι και θα τους πας πολαπλασιες Aν εχουν, από το 2012.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ακουσα οτι και η Πειραως θα βαλει αναλογη εφαρμογη οπως η Eurobank .
alfeios Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Που τα λενε αυτα ρε παιδια, να τα ακουσουμε κι εμεις;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Που τα λενε αυτα ρε παιδια, να τα ακουσουμε κι εμεις; Δεν τα λενε ακομα επισημά .Εμενα για Πειραιως μου το ειπε ατομο που δουλευει εκει . Αφου ξεκινησε η EUROBANK ο ανταγωνισμος θα κανει και τις άλλες να φτιαξουν εφαρμογή .Επιφυλλαξη προσωπικη για την δυσκοιλια Εθνικη. 1
patrickdrd Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Που τα λενε αυτα ρε παιδια, να τα ακουσουμε κι εμεις; εγω ρωτησα στο τουιτερ και μου απαντησαν "συντομα", το τελος μαη το ειπε καποιος συμφορουμιτης στο adslgr νομιζω 1
logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 και η alpha ειπε μεχρι τελος μαη, αντε να δουμε άντε να δούμε γιατί εγώ με άλφα δουλεύω το μισθό μου (και από κει ουσιαστικά χτίζω αφορολογήτο + μια πιστωτική eurobank) και ακόμα τίποτα, εδώ έκαναν τόσο καιρό να βάλουν 4ψηφιο pin να μπαίνεις από το κινητό θέλω να το κουλαντρίσω, δεν θέλω να φύγω πολύ πάνω από το απαιτούμενο ποσό, δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε φουλ ραπόρτο τι κάνουμε στο κράτος, μόλις το πιάσω θα αρχίσω το μετρητό 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Εμενα συμπηρωσε τα 800 ευρω ο γιος μου που ηθελε οποτε εγω που θελω πολλες θα μου κανει μεταφορα στον δικο μου λογαριασμο (ιδια τραπεζα) και θα πληρωνει με την δικη μου καρτα στο εξης. Ουσιαστικα μονο καυσιμα καπου 80-90 ευρω τον μηνα. Θελω πανω από 7.000 τον χρονο .Δυστυχως δανεια και εφορια δεν μετρανε,
logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 τα δάνεια είναι τεκμαρτό εισόδημα τι να λέμε τώρα.. ξέρεις πόσος κόσμος τρώει τεκμήρια από αυτά και πληρώνει κι άλλα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 τα δάνεια είναι τεκμαρτό εισόδημα τι να λέμε τώρα.. ξέρεις πόσος κόσμος τρώει τεκμήρια από αυτά και πληρώνει κι άλλα; Πως πηρε δανειο αν δεν μπορει να το καλυψει με το εισοδημα του ? Αν το εισοδημα μειωθηκε (πολύ πιθανο) τα τελευταια χρονια μπορει να κανει χρηση παλιου εισοδήματος που του εχει περισεψει για να μην φορολογηθεί με τεκμαρτο εισοδημα.
logistoulis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Πως πηρε δανειο αν δεν μπορει να το καλυψει με το εισοδημα του ? Αν το εισοδημα μειωθηκε (πολύ πιθανο) τα τελευταια χρονια μπορει να κανει χρηση παλιου εισοδήματος που του εχει περισεψει για να μην φορολογηθεί με τεκμαρτο εισοδημα. το πώς πήρε κανείς δάνειο είναι θέμα τράπεζας παίρνοντάς το όμως μπορείς να δικαιολογήσεις διάφορα τεκμήρια (πχ την αγορά ενός αυτοκινήτου) στη συνέχεια όμως το ποσό της ετήσιας αποπληρωμής του είναι τεκμήριο το ίδιο θα στο πω όμως αλλιώς.. έστω ότι το παιδί σου έχει κάποιο δάνειο (βρήκε τη τράπεζα στα κέφια της και του το ενέκρινε δάνειο) και μένει χωρίς δουλειά και δε μπορεί να το πληρώσει και τον καλύπτεις εσύ (λογικό και ανθρώπινο) το παιδί σου μην έχοντας εισόδημα να δικαιολογήσει το ποσό (ούτε καν από τη προηγούμενη δουλειά του, τίποτα σου λέω εγώ τώρα) θα έχει -ενδεχομένως- τεκμαρτό εισόδημα πάνω από το αφορολόγητο και θα του προκύψει φόρος θα μπορούσες βέβαια να πας στην εφορία να του κάνεις δωρεά (με 10% φόρο) και έτσι να μπορεί να δικαιολογήσει το ποσό, αλλά είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη το κράτος βάζει χέρι στα χρήματά σου που θα δώσεις για να ξελασπώσεις το παιδί σου τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι και λίγες, υπάρχουν βέβαια και οι φουλ φοροφυγάδες που δεν είναι μόνο ότι δεν δικαιλογούν τα δάνεια, αλλά έχουν αφήσει εισόδημα αδήλωτο το οποίο θα σήμαινε φόρος, φπα, εισφορές κοκ.. οι οποίοι ξεπληρώνουν με μαύρα λεφτά το δάνειό τους για να σώσουν τη περιουσία τους πολλά σενάρια παίζουν 1
rus Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τα δάνεια είναι τεκμαρτό εισόδημα τι να λέμε τώρα.. ξέρεις πόσος κόσμος τρώει τεκμήρια από αυτά και πληρώνει κι άλλα; Ισχυει ότι αν το τεκμαρτο σου εισοδημα ειναι μεγαλυτερο από το πραγματικο τοτε φορολογείσαι με το τεκμαρτο? Αν ναι, σε ποιες περιπτωσεις? Γιατι εγω τα τελευταια χρονια εχω παντα μεγαλυτερο τεκμαρτο από πραγματικο, αλλα παιρνω και επιστροφη. Φετος εχω πραγματικο 3000, τεκμαρτο 12000(εργενης+σπιτι+στεγαστικο), και παιρνω επιστροφη 500.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα