GREGORYMO Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 Δημοσ. 28 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, ariath1 είπε Άρα θα τις δηλώσω όλες τις δαπάνες?και δεν θα έχω πρόβλημα; ΝΑΙ. Είναι προσυμπληρωμενες
ariath1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Το ξέρω ότι είναι προσυμπληρωμενες.Μηπως κάπου πρέπει να δηλώσω τα κερδη-εσοδα του διαδικτυακού στοιχηματισμου.Ομως η στοιχηματικη δεν δίνει βεβαίωση. Δηλαδή κάποιος που έχει περισσότερες δαπάνες από εισόδημα δεν έχει θέμα?
GREGORYMO Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 Δημοσ. 29 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, ariath1 είπε Το ξέρω ότι είναι προσυμπληρωμενες.Μηπως κάπου πρέπει να δηλώσω τα κερδη-εσοδα του διαδικτυακού στοιχηματισμου.Ομως η στοιχηματικη δεν δίνει βεβαίωση. Δηλαδή κάποιος που έχει περισσότερες δαπάνες από εισόδημα δεν έχει θέμα? Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Άλλη ΕΣΥ και άλλη κάποιος που δήλωνει 5.000€ και 'παίζει' 30.000€. ΥΓ. Σου εξηγήσα ότι στην εφορία δεν πληρώνουμε με βάση κέρδη ζημιές αλλά με βάση τα ΕΣΟΔΑ μας .
dim95zerv Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Eχω ετησιο εισοδημα 35000, οι δαπανες που εκανα μεσω καρτας ειναι 80000 (65000 στο στοιχημα λογω ανακυκλωσης των ιδιων χρηματων με πολλες καταθεσεις αναληψεις στις στοιχηματικες). Eχω χασουρα στα στοιχηματα μου οποτε δεν μπορω να λαβω βεβαιωση κερδων. Τι ειναι προσυμπληρωμενο στην φορολογικη και τι μπορω να συμπληρωσω εγω για να μην εχω καποια αρνητικη επιπτωση;
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 16 λεπτά πριν, dim95zerv είπε Eχω ετησιο εισοδημα 35000, οι δαπανες που εκανα μεσω καρτας ειναι 80000 (65000 στο στοιχημα λογω ανακυκλωσης των ιδιων χρηματων με πολλες καταθεσεις αναληψεις στις στοιχηματικες). Eχω χασουρα στα στοιχηματα μου οποτε δεν μπορω να λαβω βεβαιωση κερδων. Τι ειναι προσυμπληρωμενο στην φορολογικη και τι μπορω να συμπληρωσω εγω για να μην εχω καποια αρνητικη επιπτωση; Μετράνε τα τυχερά παίγνια;
greekboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 να ρωτησω κατι ισως χαζο. σε ατομικη επιχειρηση, αν στειλω χρηματα απο εμπορικο δικο μου (Α) σε εμπορικο λογαριασμο (Β) αλλης τραπεζας παλι δικο μου. μετραει καπου αυτο και σαν τι? ή αναγνωριζει οτι ειμαι το ιδιο προσωπο? π.χ. μετραει σαν αγορα για τον Α? μετραει σαν εισπραξη στον Β?
1comment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 22 λεπτά πριν, greekboy είπε να ρωτησω κατι ισως χαζο. σε ατομικη επιχειρηση, αν στειλω χρηματα απο εμπορικο δικο μου (Α) σε εμπορικο λογαριασμο (Β) αλλης τραπεζας παλι δικο μου. μετραει καπου αυτο και σαν τι? ή αναγνωριζει οτι ειμαι το ιδιο προσωπο? π.χ. μετραει σαν αγορα για τον Α? μετραει σαν εισπραξη στον Β? Δεν μετράει ως τίποτα εφόσον είναι δικοί σου λογ/σμοι.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Σχετικά με το 30% αγορών με κάρτα που πρέπει να καλύψουμε για το αφορολόγητο, αφορά το τελικό καθαρό ετήσιο εισόδημα; Συμπεριλαμβάνονται στο καθαρό εισόδημα τα δώρα και το επίδομα αδείας;
GREGORYMO Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Σχετικά με το 30% αγορών με κάρτα που πρέπει να καλύψουμε για το αφορολόγητο, αφορά το τελικό καθαρό ετήσιο εισόδημα; Συμπεριλαμβάνονται στο καθαρό εισόδημα τα δώρα και το επίδομα αδείας; Εισόδημα ΔΕΝ είναι και ΑΥΤΑ?
dim95zerv Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2024 Στις 28/4/2024 στις 6:04 ΜΜ, ariath1 είπε Δηλώνω εισόδημα 30000 Και δαπάνες συνολικές φαίνονται 45000 1) Μήπως έχεις κανένα νεότερο με τη φορολογική σου δήλωση; 2) Με τέτοιες δαπάνες μήπως είχες καμία τύχη στην μηνιαία φορολοταρια;
greekboy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 ερωτηση, θελω να πληρωσω καποιους μαζεμενους μηνες στον ΕΦΚΑ για ατομικη επιχειρηση (δικη μου). η πληρωμη θα γινει απο μη επαγγελματικο λογαριασμο. 1) πειραζει που δεν θα πληρωθει απο τον επαγγελματικο λογαρισμο μου; 2) θα μετρησει αυτη η κινηση στο αφορολογητο?
Mr_Terror Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Πληρωμη προς εφκα δεν περνάει στο αφορολόγητο 1
GREGORYMO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Πληρωμη προς εφκα δεν περνάει στο αφορολόγητο Περνάει στα έξοδα! Τι δουλειά έχει με το αφορολογητο?
Mr_Terror Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Ρώτησε το παιδί αν περνάει στο αφορολόγητο η πληρωμή εφκα όπως περνάνε άλλες αγορές.Δεν περνάει.Νομιζω ούτε στα έξοδα της επιχειρήσεις περνάει ο εφκα
Gulik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, greekboy είπε ερωτηση, θελω να πληρωσω καποιους μαζεμενους μηνες στον ΕΦΚΑ για ατομικη επιχειρηση (δικη μου). η πληρωμη θα γινει απο μη επαγγελματικο λογαριασμο. 2) θα μετρησει αυτη η κινηση στο αφορολογητο? Δεν προσμετράται στο αφορολόγητο, όχι. Μην ανησυχείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα