Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το σίγουρο ειναι οτι η Eurobank μετραει και τις αγορες απο Κινα μεσω Paypal στο αφορολόγητο. Το ερωτημα ειναι αν πρεπει ή όχινα τις μετραει

Κατάλαβα, πάλι μπάχαλο θα γίνει και θα πρέπει να τα βάζουμε χειρόγραφα όλα.

• Like 1
Δημοσ.

κοίτα αν η τράπεζα βεβαιώσει ότι χάλασες τόσα, είναι δικό της πρόβλημα μετράει δε μετράει 

η εφορία θα πάρει μια βεβαίωση από τη τράπεζα, εσύ σαν φορολογούμενος ψιλοχέστηκες

από τη μία εύχομαι να βγαίνει προεκτυπωμένο και να μη μπορείς να παρέμβεις για πρακτικούς λόγους (στη δουλειά), από την άλλη φοβάμαι ότι πολλοί θα τη πάθουν και θα πληρώσουν πρόστιμα

είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν έχουν πάρει χαμπάρι και συνεχίζουν με μετρητό 

έχουν ακόμα περιθώριο να πιάσουν το το 10-15% αλλά σχεδόν καθημερινά διαπιστώνω όλο και περισσότερα άτομα που δεν κάνουν συναλλαγές με πλαστικό χρήμα ή ηλεκτρονικά

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν πει οτι θα μπει εφαρμογη στο taxisγια το αφορολογητο  που δεν θα ειναι ευκολα αμβισβητισιμη αλλα απο τον Μαρτιο που ειχαν πει ακομα...

Δημοσ.

εγώ βασικά διαπιστώνω το αντίθετο. βλέπω μια παράκρουση όλων με τις κάρτες

έχω δει και άτομα να ρωτάνε αν μπορούνε να πληρώσουν με κάρτα ποσά της τάξης 1-2€. πέτυχα σε φούρνο πάλι.

γνωστός μου από την αρχή του χρόνου σημείωνε σε χαρτί τις αγορές που έκανε με κάρτα για να συμπληρώσει το αφορολόγητο.

γενικά το έχουμε κάνει μεγάλο θέμα για το τίποτα.

το ποσοστό που πρέπει να συμπληρώσουμε είναι πολύ μικρό και ανάξιο λόγου. εγώ το έχω συμπληρώσει κιόλας και το έχω ξεπεράσει κατα πολύ...

τώρα όσοι είναι στον κόσμο τους και δε πήραν μυρωδιά τι γίνεται με τις κάρτες... ε τι να πώ, ας πληρώσουν πρόστιμο

Δημοσ.

εγώ βασικά διαπιστώνω το αντίθετο. βλέπω μια παράκρουση όλων με τις κάρτες

έχω δει και άτομα να ρωτάνε αν μπορούνε να πληρώσουν με κάρτα ποσά της τάξης 1-2€. πέτυχα σε φούρνο πάλι.

γνωστός μου από την αρχή του χρόνου σημείωνε σε χαρτί τις αγορές που έκανε με κάρτα για να συμπληρώσει το αφορολόγητο.

γενικά το έχουμε κάνει μεγάλο θέμα για το τίποτα.

το ποσοστό που πρέπει να συμπληρώσουμε είναι πολύ μικρό και ανάξιο λόγου. εγώ το έχω συμπληρώσει κιόλας και το έχω ξεπεράσει κατα πολύ...

τώρα όσοι είναι στον κόσμο τους και δε πήραν μυρωδιά τι γίνεται με τις κάρτες... ε τι να πώ, ας πληρώσουν πρόστιμο

Μην το λες...Εγω θελω 7-8 χιλιαδες . Ο γιος μου με 6000 εισοδημα ηδη το καλυψε με 800 ευρω αγορες αλλα μενει μαζι μας και δεν πληρωνει τιποτα εκτος απο υγραεριο

Οι δυο κορες θα το παλαιψουν  με ιδιες συνθηκες διαβιωσης γιατι θα εχουν 10-12 χιλιαδες εισοδημα .

Δημοσ.

Μην το λες...Εγω θελω 7-8 χιλιαδες 

μακάρι να είχαμε όλοι το πρόβλημα σου Γιάννη  :-D ... κι ας τρώγαμε και πρόστιμο αν δε συμπληρώναμε το όριο.

ακόμα και για τις κόρες σου που λες, ε δε μπορεί κάποιες αγορές θα κάνουν. βενζίνη δε βάζουν στο αυτοκίνητο, service δε του κάνουν; κανένα ρουχαλάκι δεν αγοράζουν; διακοπές δε θα πάνε;

δε μπορεί κάποιος να βγάζει 10-12K και να μη ξοδεύει τίποτα, αέρα τρώνε; όλα εσύ τα πληρώνεις;

δε στέκει με την καμία αυτό.

Υ.Γ οι κόρες σου πόσο είναι; είμαι καλό παιδί, με αρχές.  :P

• Like 2
Δημοσ.

μακάρι να είχαμε όλοι το πρόβλημα σου Γιάννη  :-D ... κι ας τρώγαμε και πρόστιμο αν δε συμπληρώναμε το όριο.

ακόμα και για τις κόρες σου που λες, ε δε μπορεί κάποιες αγορές θα κάνουν. βενζίνη δε βάζουν στο αυτοκίνητο, service δε του κάνουν; κανένα ρουχαλάκι δεν αγοράζουν; διακοπές δε θα πάνε;

δε μπορεί κάποιος να βγάζει 10-12K και να μη ξοδεύει τίποτα, αέρα τρώνε; όλα εσύ τα πληρώνεις;

δε στέκει με την καμία αυτό.

Υ.Γ οι κόρες σου πόσο είναι; είμαι καλό παιδί, με αρχές.  :P

Χα χα ...29 και 20 οικορες και 25 ο γιος !!!Ξοδευουντα κριτσια αλλα πληρωμενο σπιτι , ΔΕΚΟ , φαγητο , νερο και ολα τα συνηθισμενα μονο καυσιμα η μια που οδηγει θελει καπου στα 80 ευρω τον μηνα για υγραεριο και βενζινη.

Εγω μπορει να εχω μεγαλο εισοδημα , αλλα μειωμενο 40% , αλλα αν αφαιρεσεις δανεια και εφορια με το ζορι βγαινει για 5 ατομα .

Δημοσ.

Μην το λες...Εγω θελω 7-8 χιλιαδες . Ο γιος μου με 6000 εισοδημα ηδη το καλυψε με 800 ευρω αγορες αλλα μενει μαζι μας και δεν πληρωνει τιποτα εκτος απο υγραεριο

Tι είναι αυτά που λετε περι αποδείξεων βρε παιδια, μου εξηγειται και μενα? Ο κωδικος των αποδείξεων είναι παλι απενεργοποημενος. Εγω θα δηλωσω 3300, χρειαζομαι αποδειξεις για χτίσιμο αφορολογητου? (εχω και 500€ επιστροφη)

Τα τεκμήρια αντικειμενικης διαβιωσης παιζουν ρολο?

Ο γιος σου με τα 6000 δεν είναι κατω από το οριο του αφορολογητου?

Δημοσ.

Tι είναι αυτά που λετε περι αποδείξεων βρε παιδια, μου εξηγειται και μενα? Ο κωδικος των αποδείξεων είναι παλι απενεργοποημενος.

Δεν λέμε για την τωρινή δήλωση αλλά για την επόμενη του χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.

Σχετικα λοιπον με το μαζεμα αποδείξεων από τωρα για του χρονου?

Οσοι είναι κατω απο το αφορολογητο πρεπει να ανησυχουν για κατι?

Με τη χρηση καρτας βγαινει σχετικη αποδειξη, αρα δεν αρκει να τις κραταμε? τι άλλο?

Δημοσ.

Tι είναι αυτά που λετε περι αποδείξεων βρε παιδια, μου εξηγειται και μενα? Ο κωδικος των αποδείξεων είναι παλι απενεργοποημενος. Εγω θα δηλωσω 3300, χρειαζομαι αποδειξεις για χτίσιμο αφορολογητου? (εχω και 500€ επιστροφη)

Τα τεκμήρια αντικειμενικης διαβιωσης παιζουν ρολο?

Ο γιος σου με τα 6000 δεν είναι κατω από το οριο του αφορολογητου?

Ετσι ακριβως...Για το 2016 δεν θελουμε αποδειξεις οπως δεν θελαμε και για το 2015 αλλα για το 2017 θελουμε κλιμακωτα ανολογα με το εισοδημα που θα εχουμε μεχρι 31/12/2017 απο 1/1/2017

Δημοσ.

Με τη χρηση καρτας βγαινει σχετικη αποδειξη, αρα δεν αρκει να τις κραταμε? τι άλλο?

Πραγματικά δεν ξέρω αν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος με σιγουριά 100% από τώρα για του χρόνου καθώς κάθε λίγο και λιγάκι η κυβέρνηση μας ανακοινώνει και κάτι καινούργιο που αφορά τα φορολογικά...

Προσωπικά όταν αγοράζω με την κάρτα σπάνια κρατάω απόδειξη [γιατί αλλιώς ποιός ο λόγος να κάνουμε αγορές με κάρτα; Υποτίθεται είναι και για να γλιτώνουμε τις ίδιες τις αποδείξεις, όχι άλλο μάζεμα δλδ, ότι θα φαίνονται πια όλα ηλεκτρονικά.]

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ακριβως .Για την χρηση 2017 που θα κανουμε δηλωση το 2018 τετοιο καιρο .Δεν υπαρχει αφορολογητο χωρις αποδειξεις για κανενα .

Ειχαν πει οτι θα βγει εφαρμογη στο taxsis που θα λεει τι εχουμε μαζεψει αλλα ακομα....Η eurobank το εχει κανει απο μονη της με πληρωμες μεσω καρτας ή ebanking για οπου μετρανε οι αποδειξεις .

Θεωρητικα δεν χρειαζοντε αποδειξεις αλλα πως θα ξερουμε τελος του χρονου αν ειμαστε οκ ή οχι ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...