Marinaki1722 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Bitbit είπε μαζεύει γνώμες οι κοπέλα. όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο. Έκανα σήμερα εγγραφή κ δεν ήξερα πως λειτουργεί... Τ καταλαβαίνω ενοχλω αλλά δεν τ έκανα επιτυδες
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Παιδιά πιο είναι το ποσον για ετήσιο μισθό 42000; Έχω 2 τράπεζες θα φαίνονται σωστά ;
GREGORYMO Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Παιδιά πιο είναι το ποσον για ετήσιο μισθό 42000; Έχω 2 τράπεζες θα φαίνονται σωστά ; 12.600€
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Παιδιά πιο είναι το ποσον για ετήσιο μισθό 42000; Έχω 2 τράπεζες θα φαίνονται σωστά ; Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες "ετήσιο μισθό", αλλά είναι το 30% του πραγματικού (στο πραγματικό δεν υπολογίζεται η εισφορά αλληλεγγύης) εισοδήματος. Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα φαίνονται σωστά στις τράπεζες, και είναι δική σου ευθύνη να συμπληρώσεις το σωστό ποσό.
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες "ετήσιο μισθό", αλλά είναι το 30% του πραγματικού (στο πραγματικό δεν υπολογίζεται η εισφορά αλληλεγγύης) εισοδήματος. Επίσης δεν είναι σίγουρο ότι θα φαίνονται σωστά στις τράπεζες, και είναι δική σου ευθύνη να συμπληρώσεις το σωστό ποσό. Οκ σε ευχαριστώ. Ετήσιος μισθός μικτά 42.000 δεν είπα κάτι περίεργο. 14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε 12.600€ Την πατήσαμε ακόμα 5600 είμαι
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Οκ σε ευχαριστώ. Ετήσιος μισθός μικτά 42.000 δεν είπα κάτι περίεργο. Και εγώ απλά - σε περίπτωση που δεν το ήξερες - διευκρίνισα ότι η εισφορά αλληλεγγύης αφαιρείται. 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Την πατήσαμε ακόμα 5600 είμαι Υπερβάλλεις νομίζω, έχεις ακόμα 9 μήνες μπροστά σου. Άσε που οι τράπεζες τα υπολογίζουν με μια μικρή καθυστέρηση.
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και εγώ απλά - σε περίπτωση που δεν το ήξερες - διευκρίνισα ότι η εισφορά αλληλεγγύης αφαιρείται. Υπερβάλλεις νομίζω, έχεις ακόμα 9 μήνες μπροστά σου. Άσε που οι τράπεζες τα υπολογίζουν με μια μικρή καθυστέρηση Με το ζόρι να ξοδέψω χρήματα που ζούμε ρε παιδια . Η εξωφληση πιστωτικης υπολογίζεται;
GREGORYMO Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Με το ζόρι να ξοδέψω χρήματα που ζούμε ρε παιδια . Η εξωφληση πιστωτικης υπολογίζεται; Γιατι 21 μιλάς η το 22 ?
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Με το ζόρι να ξοδέψω χρήματα που ζούμε ρε παιδια . Η εξωφληση πιστωτικης υπολογίζεται; Στην Ελλάδα του 2022. Όσο για την πιστωτική νομίζω πως υπολογίζονται οι δαπάνες που έκανες με αυτή, και όχι η εξόφληση της. Με μια μικρή επιφύλαξη αυτό. 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Γιατι 21 μιλάς η το 22 ? Προφανώς για το 22, το 21 ότι ήταν το ξόδεψε ήδη.
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Στην Ελλάδα του 2022. Όσο για την πιστωτική νομίζω πως υπολογίζονται οι δαπάνες που έκανες με αυτή, και όχι η εξόφληση της. Με μια μικρή επιφύλαξη αυτό. Προφανώς για το 22, το 21 ότι ήταν το ξόδεψε ήδη. 21 έδωσα πρόστιμο 198 ευρώ με ετήσιο μισθό 32000
GREGORYMO Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Οκ σε ευχαριστώ. Ετήσιος μισθός μικτά 42.000 δεν είπα κάτι περίεργο. Την πατήσαμε ακόμα 5600 είμαι 5.600€ και έχουν τρέξει 3 μήνες μόνο. Γιατί την πάτησες ?
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε 5.600€ και έχουν τρέξει 3 μήνες μόνο. Γιατί την πάτησες ? Γιατί δεν έχω κάτι άλλο να αγοράσω μεγάλης αξίας. Σέρβις αμάξι , φαγητό μόνο . Κινητό δεν νομίζω να πάρω φέτος , υπολογιστή έχω , κάρτα χρωστώ μόνο.4009-4500
NeraBlack Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Γιατί δεν έχω κάτι άλλο να αγοράσω μεγάλης αξίας. Σέρβις αμάξι , φαγητό μόνο . Κινητό δεν νομίζω να πάρω φέτος , υπολογιστή έχω , κάρτα χρωστώ μόνο.4009-4500 τι αγχώνεσαι,πλήρωσε με κάρτα ΔΕΗ μανούλας,φίλου,φίλης . Δεν είναι δύσκολο να δεις ποιες δαπάνες υπολογίζονται,μέχρι και η εφαρμογή της τράπεζας το αναφέρει.
APPLEGEEK Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, NeraBlack είπε τι αγχώνεσαι,πλήρωσε με κάρτα ΔΕΗ μανούλας,φίλου,φίλης . Δεν είναι δύσκολο να δεις ποιες δαπάνες υπολογίζονται,μέχρι και η εφαρμογή της τράπεζας το αναφέρει. Ωωω σωστός ,δεν το σκεπτηκα καν σε ευχαριστώ
miucce Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, NeraBlack είπε τι αγχώνεσαι,πλήρωσε με κάρτα ΔΕΗ μανούλας,φίλου,φίλης . Δεν είναι δύσκολο να δεις ποιες δαπάνες υπολογίζονται,μέχρι και η εφαρμογή της τράπεζας το αναφέρει. Με το γράμμα του νόμου αυτές οι αγορές δεν μετράνε. Αναφέρεται κάπου στις οδηγίες ότι πληρωμές δεκο σε άλλο όνομα δεν προσμετρουνται. Αλλα επειδη ο κωδικός 049 είναι πολύ αυθαίρετος γενικά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα. Δεν έχουν ασχοληθεί πολύ με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα