APPLEGEEK Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, miucce είπε Δεν εχουν ξεκαθαρισει αν μετρανε η οχι. Εσυ αφου χρειαζεσαι να μετρανε θα τις βαλεις πατωντας στην ασαφεια αυτη. πως θα το αποδειξω
runner69 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα ενοίκια up to now δεν μετράνε στο αφορλόγητο. Αν το αλλάξουν τώρα, έχει καλώς. Δεν έχει βγει δημοσίευμα ότι έχει ψηφιστεί κάτι τετοιο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από runner69
miucce Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε πως θα το αποδειξω Εχω ενημερωσει την απαντηση μου με καποια πραγματα.Για παραδειγμα το 127 Αλλες υπηρεσιες δεν διευκρινιζει τι θα μπορουσε να ειναι.
Vasileios-gr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε πως θα το αποδειξω Δεν θα σου ζητηθει απόδειξη. Σιγά μην ελέγξουν μισθωτο.
bill983 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Τι να σου πω, εγώ είχα την εντύπωση πως τον Νοέμβριο του 2019 είχε ήδη ψηφιστεί το νομοσχέδιο, και πως οι δηλώσεις Σταϊκούρα ήταν απλά αποσαφηνίσεις. Αν τα ξέρεις καλύτερα από εμένα, πάσο. Και εγώ είχα δει τις δηλώσεις και νόμιζα πως τα ενοίκια μετράνε, αλλά το καλοκαίρι έψαξα και είδα ότι δεν ισχύει.Όσοι δεν έχετε 30% έξοδα καλύτερα να συμβουλευτείτε κάποιον λογιστή για να είστε σίγουροι.Όταν πρόκειται για χρήματα μιλήστε με κάποιον ειδικό γιατί ακόμα και εγώ μπορεί να σας λέω βλακείες.
POS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν ξερω αν εχει γραφτει, αλλα να ξερετε πως το αφορολογητο "χτιζεται" και οταν ξοδευουμε χρηματα με καρτες ελληνικων τραπεζων, e-banking κλπ όχι μονο σε ελληνικες επιχειρησεις, αλλα και σε επιχειρησεις εντος ΕΕ/ΕΟΧ. αρθρο 1: https://www.aade.gr/sites/default/files/2019-04/a1109_2019.pdf Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από POS
tilted54 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Άνοιξα πρόσφατα λογαριασμό μισθοδοσίας στην εθνική, και έβγαλα 2 κάρτες, μία προπληρωμένη και μια κανονική. Έκανα κάτι πληρωμές απο την προπληρωμένη, τις οποίες δεν μου τις βγάζει στον υπολογισμό αφορολόγητου της εφαρμογής web banking, ενώ απ ότι μου είπανε μετράνε κανονικά. Παίζει αυτο να είναι bug της εφαρμογής, ή να τις προσθέτει στο τέλος του μήνα? Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω στην τράπεζα αλλά μετά το τέταρτο αναμονής βαρέθηκα 😁
Bitbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 περιμένεις λίγο, δε τα περνάνε αμέσως, Μπορει να πάρει κάποιες μέρες. Αρκεί να είναι και αγορές που μετράνε ε; άσχετο αλλά δε βρίσκω ούτε 1 λόγο να βγάλει κάποιος προπληρωμένη από ελληνική τράπεζα και να πληρώνει προμήθεια (εκτός αν είναι δωρεαν) με το επιχείρημα ότι έτσι δε θα του αδειασουν το λογαριασμό. Και ειδικά τώρα με τόσες υπηρεσίες τύπου revolut/N26/curve....... βγάζεις μια τέτοια και τελείωσε Τώρα αν είναι τίποτα χαϊβάνια και βάζουν την κάρτα τους σε site που τους πουλάνε Nike με 5€.... 1
tilted54 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Συμφωνώ, απλά αφού ήταν υποχρεωτικό να μου την βγάλουν και δεν έχει προμήθεια είπα να την χρησιμοποιώ
Bitbit Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 υποχρεωτικό να σου βγάλουν; ποιος το λέει αυτό; μυρίζομαι τις γνωστές εξυπνάδες... έλεγξε τις προμήθειες παντως να είσαι σίγουρος
runner69 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, tilted54 είπε Συμφωνώ, απλά αφού ήταν υποχρεωτικό να μου την βγάλουν και δεν έχει προμήθεια είπα να την χρησιμοποιώ Υποχρέωση να βγάζεις προπληρωμένη δεν υπάρχει και επίσης από όσο ξέρω προπληρωμένη χωρίς προμήθειες δεν υπάρχει. Πχ να την φορτίζεις δωρεάν.
runner69 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Επισημα πλέον το google pay στο ελληνικο play store και έκανε την αρχη η Alpha απο τις συστημικες τραπέζες και προστίθεται πλέον στο gpay. Με το καλο και οι υπόλοιπες.
A-Ge0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 θέλω να αγοράσω ένα καρεκλάκι αυτοκινήτου για 4 παιδιά (πολύτεκνος) που υπάρχει μόνο στην Αγγλία και κοστίζει περίπου 3000 ευρω. Τα στοιχεία της εταιρίας είναι Automotive Macliver Ltd, Unit 11, Octagon Business Park, Miller Street, Birmingham B6 4NF Website: www.multimac.com Email: [email protected] Μου ζητάνε να πληρώσω μέσω κατάθεσης αλλά μπορώ να ρωτήσω αν δέχονται και μέσω πιστωτικής. Η ερώτηση μου είναι αν αυτή η συναλλαγή θα μετρήσει για το αφορολόγητό μου ή όχι (καθώς η Αγγλία είναι σε περίεργο καθεστώς με την ΕΕ)
eidikos33 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 αν εχω εισοδημα 8000 ευρω για παραδειγμα πρεπει να συγκεντρωσω το 30% αποδειξεις? η μονο αν ειναι καποιος πανω απο το αφορολογητο πρεπει να συγκεντρωσει αποδειξεις?
GREGORYMO Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε αν εχω εισοδημα 8000 ευρω για παραδειγμα πρεπει να συγκεντρωσω το 30% αποδειξεις? η μονο αν ειναι καποιος πανω απο το αφορολογητο πρεπει να συγκεντρωσει αποδειξεις? Ναι, πρέπει να συμπληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα