Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 24 minutes ago, gokuthelegend said: Αν κάποιος δεν έχει καθόλου εισόδημα τότε δεν χρειάζεται να μαζέψει καθόλου; Μάλλον, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ από τα ΑΤΜ των τραπεζών μετράνε για το αφορολόγητο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ από τα ΑΤΜ των τραπεζών μετράνε για το αφορολόγητο; Φυσικα...Οτι ειναι με καρτα σε ΑΤΜ ή Internet μετραει . Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano
bad_freddy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Φυσικα...Οτι ειναι με καρτα σε ΑΤΜ ή Internet μετραει . Για να μην ανοίγω νεο θέμα, είναι κάποιος με ebanking Εθνικής μου μπορεί να τσεκάρει αν βλέπει μέσω web το αφορολόγητό? Εμένα τουλάχιστον απο τις αρχές του έτους που το τσεκάρω σε διάφορες φάσεις, πάντα μου πετάει μήνυμα "Συνέβη κάποιο λάθος" όποια έτος και να επιλέξω με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι μου γίνεται.
gokuthelegend Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Για να μην ανοίγω νεο θέμα, είναι κάποιος με ebanking Εθνικής μου μπορεί να τσεκάρει αν βλέπει μέσω web το αφορολόγητό? Εμένα τουλάχιστον απο τις αρχές του έτους που το τσεκάρω σε διάφορες φάσεις, πάντα μου πετάει μήνυμα "Συνέβη κάποιο λάθος" όποια έτος και να επιλέξω με αποτέλεσμα να μην ξέρω τι μου γίνεται. Έχω e-banking Εθνικής και μπορώ να μπω κανονικά στο μενού που βλέπω τις αποδείξεις για το αφορολόγητο, αυτή τη στιγμή που γράφω το μήνυμα. Αν έχεις smartphone δοκίμασε να κατεβάσεις την εφαρμογή και να δεις από εκεί να σε βάλει μέσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Σe Eurobank οι σχεση εχει με αφολογητο μονο απο το κινητο . Επισης πρεπει να ορισεις προβλεπομενο ποσο εσοδων του ετους για να σου δειχνει τι ποσοστο εχεις καλυψει απο το απαιτουμενο . Εχω ηδη το 15% Περυσι τον Σεπτεμβριο ειχα καλυψει το 100%
KOSTASGP Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε https://www.kathimerini.gr/1058247/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/3ekinaei-to-kynhgi-twn-hlektronikwn-apodei3ewn Τι πρέπει να ξέρουν οι υπόχρεοι: 1. Στο εισόδημα που θα λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό του 30% δεν θα περιλαμβάνονται η ειδική εισφορά αλληλεγγύης και τυχόν δαπάνες του φορολογουμένου για διατροφή. Θα λαμβάνονται υπόψη τα πραγματικά εισοδήματα του φορολογουμένου και όχι τα εισοδήματα που προσδιορίζονται με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων. καλησπερα. επειδη δεν εχω καταλαβει τι εννοει με το "πραγματικα εισοδηματα". πχ στο ετησιο εκκαθαριστικο που μας στελνουν απο την εργασια μας αναφερει τα εξης : α. Ακαθαριστες αποδοχες : ταδε ποσό β. Καθαρό Φορολογητέο Ποσό : ταδε ποσο γ. Ποσά Φόρου Που Παρακρατήθηκαν : ταδε κτλ δ. Ποσά Ειδ. Εισφοράς Αλληλεγγύης : ταδε τα πραγματικα εισοδηματα ειναι λοιπον το ποσο που προκυπτει απο την πραξη β - (γ+δ) = πραγματικο εισοδημα ; Κ αφαιρεση τυχον διατροφης αν υπαρχει κτλ; ευχαριστω!
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, KOSTASGP είπε καλησπερα. επειδη δεν εχω καταλαβει τι εννοει με το "πραγματικα εισοδηματα". πχ στο ετησιο εκκαθαριστικο που μας στελνουν απο την εργασια μας αναφερει τα εξης : α. Ακαθαριστες αποδοχες : ταδε ποσό β. Καθαρό Φορολογητέο Ποσό : ταδε ποσο γ. Ποσά Φόρου Που Παρακρατήθηκαν : ταδε κτλ δ. Ποσά Ειδ. Εισφοράς Αλληλεγγύης : ταδε τα πραγματικα εισοδηματα ειναι λοιπον το ποσο που προκυπτει απο την πραξη β - (γ+δ) = πραγματικο εισοδημα ; Κ αφαιρεση τυχον διατροφης αν υπαρχει κτλ; ευχαριστω! Μπορεί να μας απαντήσει καλύτερα ένας λογιστής. Αυτό που σου λέω σίγουρα είναι ότι ο φόρος εισοδήματος δεν αφαιρείται από το εισόδημα. Μόνο η εισφορά αλληλεγγύης. Για τις ασφαλιστικές εισφορές και το μικτο η καθαρό ας απαντήσει λογιστής.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Τεκμαρτα ειναι αυτα για αυτοκινητο , ιδιοκατοικιση κλπ .
dim_mnia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 οκ σορρυ που το ανασταίνω για 2η φορά το thread! αν έχω λογαριασμό μισθοδοσίας στη τράπεζα Χ... αλλά έχω κάνει πολλές αγορές με κάρτες από άλλη τράπεζα (τα λεφτά είχαν μπει πέρυσι από ένα επίδομα), αυτά δε πιάνουν για το αφορολόγητο σωστά; θα πρέπει να πληρώσω με κάρτες από λογαριασμό μισθοδοσίας μόνο;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, dim_mnia είπε οκ σορρυ που το ανασταίνω για 2η φορά το thread! αν έχω λογαριασμό μισθοδοσίας στη τράπεζα Χ... αλλά έχω κάνει πολλές αγορές με κάρτες από άλλη τράπεζα (τα λεφτά είχαν μπει πέρυσι από ένα επίδομα), αυτά δε πιάνουν για το αφορολόγητο σωστά; θα πρέπει να πληρώσω με κάρτες από λογαριασμό μισθοδοσίας μόνο; Ποιος σου το είπε αυτό;Με οποιαδήποτε κάρτα που είναι δικιά σου μετράει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 10 λεπτά πριν, dim_mnia είπε οκ σορρυ που το ανασταίνω για 2η φορά το thread! αν έχω λογαριασμό μισθοδοσίας στη τράπεζα Χ... αλλά έχω κάνει πολλές αγορές με κάρτες από άλλη τράπεζα (τα λεφτά είχαν μπει πέρυσι από ένα επίδομα), αυτά δε πιάνουν για το αφορολόγητο σωστά; θα πρέπει να πληρώσω με κάρτες από λογαριασμό μισθοδοσίας μόνο; Οχι φυσικα...Με οποιαδηποτε καρτα απο οποιοδηποτε λογαριασμο ! 1
alfeios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 30 λεπτά πριν, dim_mnia είπε οκ σορρυ που το ανασταίνω για 2η φορά το thread! αν έχω λογαριασμό μισθοδοσίας στη τράπεζα Χ... αλλά έχω κάνει πολλές αγορές με κάρτες από άλλη τράπεζα (τα λεφτά είχαν μπει πέρυσι από ένα επίδομα), αυτά δε πιάνουν για το αφορολόγητο σωστά; θα πρέπει να πληρώσω με κάρτες από λογαριασμό μισθοδοσίας μόνο; Ποιος σου το είπε αυτό; 1
dim_mnia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 ευχαριστω γκαιζ! Είχα διαβάσει πως οι λογαριασμοί θα πρέπει να είναι από εισοδήματα και συντάξεις, οπότε είπα θα θέλει μόνο από αυτόν που μου βάζουν τον μισθό! 1
alfeios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Τον περασμένο Δεκέμβριο έκανα αίτηση για επίδομα πετρελαίου. Εγκριθηκε η αίτηση μου και στις 28/12 μπήκαν στον λογαριασμό μου 97€. Όμως δεν έβαλα πετρέλαιο όπως όφειλα μέχρι 31/12 Τα χρήματα παραμένουν στον λογαριασμό μου. Θα τα πάρουν μόνοι τους πίσω ή υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω εγώ την επιστροφή τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα