rus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω τις πεταξα.... Kαι αυτές των καρτων?
alfeios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, rus είπε Kαι αυτές των καρτων? Οσες ειναι με καρτες δεν τις κραταμε 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, alfeios είπε Οσες ειναι με καρτες δεν τις κραταμε Φαινοντε και εκει που κοιταμε για τους ...λαχνους οι αγορες με καρτα. 1
rus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 14 ώρες πριν, alfeios είπε Οσες ειναι με καρτες δεν τις κραταμε Δηλαδη τις άλλες που δεν είναι με καρτες, τις κραταμε?
alfeios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, alfeios είπε Τυπικα τις κραταμε Ουσιαστικα τις πεταμε
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Υπάρχει κάποιο χρονικό διάστημα που πρέπει να τις κρατάμε έστω για τα τυπικά; π.χ για μια 5ετία;
Lanike71 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Στο τζάκι όλες παιδιά. Η σακούλα ΣΜ χρεώνεται πλέον. 1
rus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Ετσι λεω να κανω κι εγω. Βαρεθηκα να τις μαζευω και να τις αποθηκευω
rus Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Kαποιος μου ειπε ότι προ ολιγου ακουσε στις ειδήσεις ότι θα μετρησουν οι αποδειξεις του 2017, δηλαδη πρεπει να τις εχουμε κρατησει... Ισχυει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Εγω διαβασα οτι θα στειλουν οι Τραπεζες στην εφορια το συνολο των δαπανων του 2017 .Προφανως θα ειναι προσυμπληρωμενο το πεδιο στο Ε1 Δεν χρειάζονται οι αποδειξεις .
jakegate7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αν θυμάμαι καλά σε πρόσφατο άρθρο, οι κωδικοί θα ειναι προσυμπληρωμένοι αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης γιατί δεν έχουν δηλώσει όλοι οι ε.π. επαγγελματικό λογαριασμό.
rus Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εγω διαβασα οτι θα στειλουν οι Τραπεζες στην εφορια το συνολο των δαπανων του 2017 .Προφανως θα ειναι προσυμπληρωμενο το πεδιο στο Ε1 Δεν χρειάζονται οι αποδειξεις . Mιλας για τις αποδειξεις μεσω καρτας? Με αυτές χωρις καρτα τι γινεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Αυτές χωρίς κάρτα δεν μετράνε Μόνο για ηλικιωμένους και κάποιες άλλες κατηγορίες
rus Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτές χωρίς κάρτα δεν μετράνε Μόνο για ηλικιωμένους και κάποιες άλλες κατηγορίες Oπως ξερεις φιλε μου, η Ελλας είναι χωρα γεροντων. Σε λιγο θα είναι και πλειοψηφια ετσι οπως παμε. Αρα οι ηλικιωμενοι εξακολουθουν να τις μαζευουν? Οτι αποδειξεις εχω εκτος καρτας να τις δωσω σε ηλικιωμενους συγγενείς? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από rus
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, rus είπε Oπως ξερεις φιλε μου, η Ελλας είναι χωρα γεροντων. Σε λιγο θα είναι και πλειοψηφια ετσι οπως παμε. Αρα οι ηλικιωμενοι εξακολουθουν να τις μαζευουν? Οτι αποδειξεις εχω εκτος καρτας να τις δωσω σε ηλικιωμενους συγγενείς? Ετσι ακριβως αν και ξερω ηλικιωμενους που χρησιμοποιουν καρτα . Αυτοι δεν χρειαζετε να τις κρατανε. Ναι μπορεις να τις δωσεις τις δικες σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα