gokuthelegend Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Στο application της Eurobank προστεθγκε πεδιο οπως εχει η εθνικη να βαζεις προβλεπομενο εισοδημα και να σου υπολογιζει αυτοματα το απαιτουμενο αφορολογητο ....Μου λειουν καπου 400 ευρω που στις 11 του μηνα θα παρει η ΔΕΗ και τελος ... Φυσικα θα συνεχιζω να πληρωνω μεσω ebanking οπως πολλα χρονια τωρα τα παντα που ειναι δυνατα . Βλεπεις πολλη tv φιλε μου ,,,Κανει κακο. Υπάρχει και στην Πειραιώς πεδίο υπολογισμού του αφορολόγητου. 1
rus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Στο application της Eurobank προστεθγκε πεδιο οπως εχει η εθνικη να βαζεις προβλεπομενο εισοδημα και να σου υπολογιζει αυτοματα το απαιτουμενο αφορολογητο ....Μου λειουν καπου 400 ευρω που στις 11 του μηνα θα παρει η ΔΕΗ και τελος ... Φυσικα θα συνεχιζω να πληρωνω μεσω ebanking οπως πολλα χρονια τωρα τα παντα που ειναι δυνατα . Eμεις που εχουμε 0 εισοδημα εχουμε καλυψει το αφορολογητο από τον Γεναρη Και συνεχιζει να γραφει ποσά που δε θα χρησιμευσουν πουθενα. 1
eidikos33 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 ισχυει οτι αν καποιος ειναι ανεργος δεν χρειαζεται να μαζευει αποδειξεις που να ειναι μεσω pos η e banking? και μπορει να συμπληρωσει και χαρτινες? http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/782865/aforologito-2017-pos-tha-xtizetai-ti-isxyei-me-tis-kartes-poies-einai-oi-exaireseis
eidikos33 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Kαι εγω εχω το ιδιο θεμα με τα παιδια στην προηγουμενη σελιδα με το αφορολογητο στην εθνικη,δεν μου εμφανιζει καθολου το αφορολογητο μου και μου ειπαν ακριβως τα ιδια πραγματα με εσας τελικα γνωριζει κανεις τι γινεται με αυτο το θεμα? ξεφτιλα παντως θα παω αυριο να τους ξεχεσω
alfeios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Kαι εγω εχω το ιδιο θεμα με τα παιδια στην προηγουμενη σελιδα με το αφορολογητο στην εθνικη,δεν μου εμφανιζει καθολου το αφορολογητο μου και μου ειπαν ακριβως τα ιδια πραγματα με εσας τελικα γνωριζει κανεις τι γινεται με αυτο το θεμα? ξεφτιλα παντως θα παω αυριο να τους ξεχεσω Διορθωθηκε ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σε εμενα αν και δεν ειναι η κυρια καρτα της Εθνικης και εχω πολυ λιγες δαπανες τις εμφανιζει . Η κυρια κινηση ειναι με Eurobank και εχω ηδη καλυψει με το παραπανω το αφορολογητο .
alfeios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Σε εμενα αν και δεν ειναι η κυρια καρτα της Εθνικης και εχω πολυ λιγες δαπανες τις εμφανιζει . Η κυρια κινηση ειναι με Eurobank και εχω ηδη καλυψει με το παραπανω το αφορολογητο . Καλά, κι εμενα τις εμφανιζει (0,15€ απο μια δοκιμη που ειχα κανει !!!, δεν χρησιμοποιω Εθνικη), αλλα ελεγα γι αυτους που ειχαν προβλημα 1
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Διορθωθηκε ; Οχι δεν εχει διορθωθει ενω τους εχω παρει μεσα σε 4 μερες 10 τηλεφωνα και 5-6 e-mail...Τι αλλο να κανω? Ξεφτιλα 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Καλά, κι εμενα τις εμφανιζει (0,15€ απο μια δοκιμη που ειχα κανει !!!, δεν χρησιμοποιω Εθνικη), αλλα ελεγα γι αυτους που ειχαν προβλημα Σε εμενα κατι λιγα 100ευρα αλα αυτα ειναι και στην πραγματικοτητα. 1
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Λετε να υπαρχει θεμα που δεν μου εμφανιζει καθολου το αφορολογητο που εχω συγκεντρωσει στο i banking οταν θα στειλουν τα στοιχεια στην εφορια και να βρεθω εκτεθημενος? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Λετε να υπαρχει θεμα που δεν μου εμφανιζει καθολου το αφορολογητο που εχω συγκεντρωσει στο i banking οταν θα στειλουν τα στοιχεια στην εφορια και να βρεθω εκτεθημενος? Χμ....Οχι και αδυνατον και αντε να αποδειξης οτι δε εισαι ελεφαντας .Μονο με εκτυπωση της κινησης λογαριασμου αλλα δυσκολο να εντοπισθουν εκει οι δαπανες που αφορουν αφορολογητο . 1
eidikos33 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Χμ....Οχι και αδυνατον και αντε να αποδειξης οτι δε εισαι ελεφαντας .Μονο με εκτυπωση της κινησης λογαριασμου αλλα δυσκολο να εντοπισθουν εκει οι δαπανες που αφορουν αφορολογητο . Οριστε ενα μερος απο την απαντηση τους Η ενημέρωση για το «κτίσιμο» του αφορολογήτου σας, η οποία σας παρέχεται μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, έχει πληροφοριακό χαρακτήρα και αφορά μόνο στις συναλλαγές που έχουν διενεργηθεί μέσω προϊόντων ή/και υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας. Επισημαίνεται, πως η ενημέρωση που σας παρέχεται, δεν αποτελεί συμβουλή φορολογικού περιεχομένου και ενδέχεται να τροποποιηθεί κατόπιν έκδοσης νέων ή διευκρινιστικών υπουργικών αποφάσεων ή εγκυκλίων. 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 εγω που εχω κανει συναλλαγες και δεν εμφανιζει τιποτα το σκατοσυστημα της εθνικης? 15 τηλεφωνα και ποσα e-mail κ ακομα τιποτα θα φανε τιποτα μπινελικια
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 ισχυει οτι αν καποιος ειναι ανεργος δεν χρειαζεται να μαζευει αποδειξεις που να ειναι μεσω pos η e banking? και μπορει να συμπληρωσει και χαρτινες? http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/782865/aforologito-2017-pos-tha-xtizetai-ti-isxyei-me-tis-kartes-poies-einai-oi-exaireseis για ανεργους γενικα δεν ξερω για ανεργους και δικαιουχους κεα ισχυει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα