Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Οι πληρωμές μέσω E-banking για οφειλές στην εφορία μετράνε στο αφορολόγητο?

Επίσης εάν περάσεις το απαιτούμενο όριο δηλαδή έπρεπε να κάνεις συναλλαγές 1000 ευρώ και έκανες 1100 τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση?

Ευχαριστώ.

Οι πληρωμές στην εφορία δεν περνάνε στις δαπάνες για το αφορολόγητο (ασχέτως αν γίνουν με e-banking ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο)

Για το δεύτερο που ρωτάς, προφανώς δε γίνεται τίποτα

Καλό βέβαια θα είναι αν θες τη γνώμη μου να μην κάνεις (σε κάρτα) π.χ. ετήσιες δαπάνες μεγαλύτερες από το δηλωθέν εισόδημά σου...

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι πληρωμές στην εφορία δεν περνάνε στις δαπάνες για το αφορολόγητο (ασχέτως αν γίνουν με e-banking ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο)

Καλό βέβαια θα είναι αν θες τη γνώμη μου να μην κάνεις (σε κάρτα) π.χ. ετήσιες δαπάνες μεγαλύτερες από το δηλωθέν εισόδημά σου...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το δεύτερο με νοιάζει πολύ γιατί βολεύει η πληρωμή μέσω E-banking για ΔΕΗ αέριο κτλ και σχεδόν έχω φτάσει το 100% για το αφορολόγητο...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το δεύτερο με νοιάζει πολύ γιατί βολεύει η πληρωμή μέσω E-banking για ΔΕΗ αέριο κτλ και σχεδόν έχω φτάσει το 100% για το αφορολόγητο...

Και στο 300% απο το αφορολόγητο να φτασεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλο ειναι μην ξεπερασεις το ετησιο εισοδημα σου.
  • Like 1
Δημοσ.

Και στο 300% απο το αφορολόγητο να φτασεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλο ειναι μην ξεπερασεις το ετησιο εισοδημα σου.

Εννοείς άμα έχω ετήσιο εισόδημα 10000 ευρώ να μην κανω 10000 ευρώ πληρωμές κτλ μέσω E-banking?

Δημοσ.

Ετσι ακριβως !!!Μονο να μην ξεπερασει όπως ξαναγραφτηκε το εισοδημα που δηλωνει καποιος .

Δημοσ.

Εννοείς άμα έχω ετήσιο εισόδημα 10000 ευρώ να μην κανω 10000 ευρώ πληρωμές κτλ μέσω E-banking?

Να μην κανεις πανω από 10.000

Καλο θα ηταν καπου 7-8 χιλιαδες max. Βεβαια αν σου εχει περισεψει εμφανες εισοδημα από προηγουμενα χρονια μπορεις να το επικαλεστείς  αν ξεπεράσεις τις 10.000

• Like 2
Δημοσ.

Mην παίρνετε στο 181818, να παίρνετε στο 21048484848 ;)

Ναι και εγώ αυτό κάνω, αν και υποτίθεται αυτός ο αριθμός είναι αν καλείς από εξωτερικό αλλά δεν είχα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και εγώ αυτό κάνω, αν και υποτίθεται αυτός ο αριθμός είναι αν καλείς από εξωτερικό αλλά δεν είχα θέμα.

Απο το εξωτερικο ή απο κινητο τηλεφωνο
Δημοσ.

Στο application της Eurobank προστεθγκε πεδιο οπως εχει η εθνικη να βαζεις προβλεπομενο εισοδημα και να σου υπολογιζει αυτοματα το απαιτουμενο αφορολογητο ....Μου λειουν καπου 400 ευρω που στις 11 του μηνα θα παρει η ΔΕΗ και τελος ...

Φυσικα θα συνεχιζω να πληρωνω μεσω ebanking οπως πολλα χρονια τωρα τα παντα που ειναι δυνατα .

Εκείνη η κληρωση που ελεγαν για αγορες με καρτα, τι απέγινε ;

Βλεπεις πολλη tv φιλε μου ,,,Κανει κακο.

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπεις πολλη tv φιλε μου ,,,Κανει κακο.

Το αντίθετο. Δεν βλεπω καθολου τηλεόραση, Ουτε καν ταινίες. Σε sites το ειχα διαβασει.

• Like 1
Δημοσ.

1000 άτομα θα κερδίζουν από 1000 ευρώ κάθε μήνα...

Ανάλογα με τις συναλλαγές (σε αριθμό και σε ύψος ) θα υπάρχει ένας αλγόριθμος που θα υπολογίζει τον αριθμό των συμμετοχών.

Αν τα βάλεις κάτω μάλλον έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πιάσεις το τζόκερ (1 στα 23 εκατομμύρια) και τουλάχιστον με το τζόκερ ξεμπερδεύεις μια και καλή με το θέμα χρήματα ενώ το χιλιάρικο είναι χαρτζιλίκι.

• Like 1
Δημοσ.

1000 άτομα θα κερδίζουν από 1000 ευρώ κάθε μήνα...

Ανάλογα με τις συναλλαγές (σε αριθμό και σε ύψος ) θα υπάρχει ένας αλγόριθμος που θα υπολογίζει τον αριθμό των συμμετοχών.

Αν τα βάλεις κάτω μάλλον έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να πιάσεις το τζόκερ (1 στα 23 εκατομμύρια) και τουλάχιστον με το τζόκερ ξεμπερδεύεις μια και καλή με το θέμα χρήματα ενώ το χιλιάρικο είναι χαρτζιλίκι.

Δεν διαφωνω σε κατι .....

Δημοσ.

Τα έχουν κάνει άλλα αντι άλλων με το αφορολόγητο οι τράπεζες ή είναι ιδέα μου;

Μου έχουν βάλει μέσα αγορές από Κίνα, μου έχουν βάλει και μέχρι ασφαλιστικό-αποταμιευτικό προιόν της interamerican.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...