thant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως οποιο και να ειναι το πρόβλημα τη δευτερα (εκτός απροόπτου) θα μαθω και θα ενημερώσω για αυτούς που αντιμετωπίζουν παρόμοιο θέμα. Στην τράπεζα μου είπαν οτι δεν ηταν αρμόδιοι και μου πρότειναν να πάρω τηλεφωνώ στο 181818. Στο 181818 μίλησα με τρεις υπαλλήλους. Ο πρώτος δεν ηταν αρμόδιος και με συνέδεσε με το τμήμα καρτών. Ο δεύτερος παλι δεν ηταν αρμόδιος και με συνέδεσε με το τμήμα ίντερνετ. Τελικά ουτε ο τρίτος ήξερε και μου ειπε να στείλω email, με ενα screenshot, με αυτο που βλεπω στην οθόνη μου. Αφού έστειλα και το email, μου απάντησαν οτι με ευχαριστούν και διάφορες άλλες σάλτσες, και στο τέλος οτι... "διερευνούμε κάθε περίπτωση και όλες οι διαφορές που έχουν προκύψει, θα τακτοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν". Ευτυχώς οι τελευταίοι ήταν αρμόδιοι!!! Σώθηκα!!! 2
MikeJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Που σου είπαν να στείλεις email και τι ακριβώς ; Το Δεν υπάρχουν εγγραφές ; Αν είναι να στειλω και εγώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Λες να ηξεραν τι ελεγαν ??? Εγω αφου απαντηση δεν πηρε δεν νομιζω...
MikeJ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ είχα στείλει email σε ένα email επικοινωνίας που έχουν για προβλήματα με το go4more και η απάντησή τους ήταν καλέστε στο 181818 για να σας εξυπηρετήσουμε. Χαίρω πολύ χαιρόπουλος, αυτό τ έκανα και μόνος μου απλά θεωρούσα ότι έχουν και mail support μιας και δεν θέλω να χρεώνομαι και να περιμένω 50 λεπτά αναμονή για ένα δευτερεύων ζήτημα. 1
thant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Που σου είπαν να στείλεις email και τι ακριβώς ; Το Δεν υπάρχουν εγγραφές ; Μου είπαν να στείλω email στο contact.center@nbg.gr. Το email φαίνεται μέσα στο ebanking, πάνω δεξιά. Να περιγράφω το πρόβλημα και να υπάρχει και ενα screenshot όλης της οθόνης απο το "αφορολόγητο", σαν κι αυτό που ανέβασε ο Γιάννης. Καλό είναι να γράψεις και τον ΑΔΤ ή το ΑΦΜ, γιατί εμένα μου τα ζήτησαν. Αν είναι να στειλω και εγώ Στείλε αλλα δεν νομίζω να καταφέρεις κατι. Πρέπει να μαζευτούμε πιο πολλοί και να διαμαρτυρηθούμε... ΥΓ: Ισως κάποια στιγμή να δουλέψει η εφαρμογή τους. Αν οχι, ειμαι υποχρεωμένος να μπαίνω στην "κίνηση" με κομπιουτεράκι και να κάνω υπολογισμούς.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως μου κανει εντυπωση που "επιλεκτικα" δεν δουλευει σε καποιους... 1
thant Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Παντως μου κανει εντυπωση που "επιλεκτικα" δεν δουλευει σε καποιους... Πραγματικά ειναι απορίας άξιο. Διαχειρίζομαι δυο ebanking, το δικό μου και της μάνας μου. Το "πρόβλημα" προκύπτει μόνο στο ένα απο τα δυο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά ειναι απορίας άξιο. Διαχειρίζομαι δυο ebanking, το δικό μου και της μάνας μου. Το "πρόβλημα" προκύπτει μόνο στο ένα απο τα δυο. Ιδιας Τραπεζας ειναι ? Εθνικης ?
MikeJ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ απλά ελπίζω (και πιστεύω) να είναι απλά πρόβλημα του ebanking και στη πραγματικότητα οι συναλλαγες να φαινονται στην εφορια στο αφμ μας. Μην μας έρθει κανα ουρανοκατεβατο προστιμο του χρονου οτι δε καναμε τις απαιτουμενες συναλλαγες πχ.
thant Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ απλά ελπίζω (και πιστεύω) να είναι απλά πρόβλημα του ebanking και στη πραγματικότητα οι συναλλαγες να φαινονται στην εφορια στο αφμ μας. Μην μας έρθει κανα ουρανοκατεβατο προστιμο του χρονου οτι δε καναμε τις απαιτουμενες συναλλαγες πχ. Το "αφορολόγητο" που σου δείχνει η τράπεζα εχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το "αφορολόγητο" που σου δείχνει η τράπεζα εχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Ναι αλλα η εφορια εχει αλλο τροπο να το μαθει ? Η εφαρμογη που ηταν απο τον Μαρτιο να δουελψει στο taxis πηγε στις Καλενδες.
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 μιας και δεν θέλω να χρεώνομαι και να περιμένω 50 λεπτά αναμονή για ένα δευτερεύων ζήτημα. Mην παίρνετε στο 181818, να παίρνετε στο 21048484848 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Mην παίρνετε στο 181818, να παίρνετε στο 21048484848 Σωστος !!! Κατι παρομοιο εχει και η Πειραιως αλλα δεν το θυμαμαι .Η Eurobank εχει σταθερο.
johnnyman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα! Οι πληρωμές μέσω E-banking για οφειλές στην εφορία μετράνε στο αφορολόγητο? Επίσης εάν περάσεις το απαιτούμενο όριο δηλαδή έπρεπε να κάνεις συναλλαγές 1000 ευρώ και έκανες 1100 τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα