Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, με καρτα κ κωδικούς δικους μου. Ισως υπάρχει μπέρδεμα με τους 3 συνδεμενους λογαριασμους που ειχα στην καρτα. Αν δεν βγαλω ακρη θα περασω απο την τραπεζα. Ευχαριστω Πολυ πιθανον να ειναι κατι τετοιο ... 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Στο alpha web banking δεν έχει σημασία με ποιους κωδικούς μπαίνεις, το αφορολόγητο προστίθεται στον πρώτο συνδικαιούχο του λογαριασμού από τον οποίο τραβήχτηκαν τα χρήματα. Στο winbank(τράπεζα πειραιώς) συμβαίνει το αντίθετο, το αφορολόγητο προστίθεται στο όνομα του ιδιοκτήτη των κωδικών.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Στο alpha web banking δεν έχει σημασία με ποιους κωδικούς μπαίνεις, το αφορολόγητο προστίθεται στον πρώτο συνδικαιούχο του λογαριασμού από τον οποίο τραβήχτηκαν τα χρήματα. Στο winbank(τράπεζα πειραιώς) συμβαίνει το αντίθετο, το αφορολόγητο προστίθεται στο όνομα του ιδιοκτήτη των κωδικών. Το ιδιο και σε Eurobank ...Εχω κοινο λογαριασμο με την γυναικα μου και δυο χρεωστικες για αυτον και φαινοντε σε μενα γιατι ψωνιζουμε με την δικια μου. Πλησιαζω τις 7.000 και η γυναικα μου.... 100 ευρω.
Joshua21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Το ιδιο και σε Eurobank ...Εχω κοινο λογαριασμο με την γυναικα μου και δυο χρεωστικες για αυτον και φαινοντε σε μενα γιατι ψωνιζουμε με την δικια μου. Πλησιαζω τις 7.000 και η γυναικα μου.... 100 ευρω. Δεν μίλησα για χρεωστικές, μίλησα για απευθείας πληρωμή από λογαριασμό. Εξάλλου για να πληρώσεις κάτι με χρεωστική δεν είναι ανάγκη να μπεις στο e-banking.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μίλησα για χρεωστικές, μίλησα για απευθείας πληρωμή από λογαριασμό. Εξάλλου για να πληρώσεις κάτι με χρεωστική δεν είναι ανάγκη να μπεις στο e-banking. Σωστα αλλα το ιδιο ισχυει και για πληρωμες ΔΕΗ κλπ μεσω ebanking σε Eurobank τουλαχιστον.
MikeJ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Στο ebanking της εθνικής τράπεζας πόσο καιρό κάνει κάτι να εμφανιστεί στο αφορολόγητο ; Έχω κάνει κάτι αγορές με χρεωστική (με ίδιο όνομα με τον πρώτο δικαιούχο και χρήστη του ebanking) και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα τίποτα. Κάποιες συναλλαγές είναι τουλάχιστον μιας εβδομάδας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Στο ebanking της εθνικής τράπεζας πόσο καιρό κάνει κάτι να εμφανιστεί στο αφορολόγητο ; Έχω κάνει κάτι αγορές με χρεωστική (με ίδιο όνομα με τον πρώτο δικαιούχο και χρήστη του ebanking) και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα τίποτα. Κάποιες συναλλαγές είναι τουλάχιστον μιας εβδομάδας. Φαινεται δεσμευμενο το ποσο ? Αν ναι θα φανει .Αλοιως παρε τηλεφωνο .Η δεσμευση γινεται σε ολες τις τραπεζες αμεσα .
alfeios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Φαινεται δεσμευμενο το ποσο ? Αν ναι θα φανει .Αλοιως παρε τηλεφωνο .Η δεσμευση γινεται σε ολες τις τραπεζες αμεσα .Νομιζω Γιαννη οτι αλλο ρωταει ο φιλος. Δεν ρωταει αν εμφανιζεται στις κινησεις και το υπόλοιπο της καρτας του ή του λογαριασμού του αλλα αν φαινεται στα ποσα που μετρανε στο αφορολόγητο οπως τα δειχνειη Τράπεζα
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Νομιζω Γιαννη οτι αλλο ρωταει ο φιλος. Δεν ρωταει αν εμφανιζεται στις κινησεις και το υπόλοιπο της καρτας του ή του λογαριασμού του αλλα αν φαινεται στα ποσα που μετρανε στο αφορολόγητο οπως τα δειχνειη Τράπεζα Αν εμφανιζεται η κινηση μονο στο λογαριασμο μηπως αφορα κατι που δεν εμπιπτει στο αφορολογητο ? Οπως και να εχει μια επικοινωνια με την Τραπεζα θα ξεκαθαρισει το θεμα. Δεν μας ειπε τι αγορασε.
alfeios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εμφανιζεται η κινηση μονο στο λογαριασμο μηπως αφορα κατι που δεν εμπιπτει στο αφορολογητο ? Οπως και να εχει μια επικοινωνια με την Τραπεζα θα ξεκαθαρισει το θεμα. Δεν μας ειπε τι αγορασε. Σωστα ...... 1
MikeJ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Στις κινήσεις φαίνονται κανονικά , πρόκειται για αγορές σε σούπερ μάρκετ (που σίγουρα μετράνε) , πληρωμή ΔΕΗ, wind. Στο αφορολόγητο λέει Δεν υπάρχουν εγγραφές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Στις κινήσεις φαίνονται κανονικά , πρόκειται για αγορές σε σούπερ μάρκετ (που σίγουρα μετράνε) , πληρωμή ΔΕΗ, wind. Στο αφορολόγητο λέει Δεν υπάρχουν εγγραφές. Τοτε επικοινωνια με Τραπεζα. Μπορει να εχει προβλημα η εφαρμογη της και δεν φαινεται . 1
thant Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Στις κινήσεις φαίνονται κανονικά , πρόκειται για αγορές σε σούπερ μάρκετ (που σίγουρα μετράνε) , πληρωμή ΔΕΗ, wind. Στο αφορολόγητο λέει Δεν υπάρχουν εγγραφές. Τη δευτέρα θα παω στην εθνική για τον ίδιο λόγο. Εδω και 6 μήνες δεν εχει περάσει τίποτα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εισαστε σιγουροι οτι η καρτα που ψωνιζετε ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο που βλεπετε ? Εγω κυριο λογαριασμο εχω σε Eurobank αλλα η γυναικα μου που εχει ενα ενοικιο μονο που μπαινει σε ΕΤΕ και σπανια χρησιμοποιουμε την συνδεδεμενη καρτα μια χαρα τα εμφανιζει .
thant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εισαστε σιγουροι οτι η καρτα που ψωνιζετε ειναι συνδεδεμενη με τον λογαριασμο που βλεπετε ? Πως ειναι δυνατόν να μην ειναι συνδεδεμένη; Κανω καταθέσεις, αγοράζω προϊόντα, βλεπω το ιστορικο των συναλλαγων... και ολα αυτα με εναν μονο λογαριασμό. Πάντως οποιο και να ειναι το πρόβλημα τη δευτερα (εκτός απροόπτου) θα μαθω και θα ενημερώσω για αυτούς που αντιμετωπίζουν παρόμοιο θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα