alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Οχι εκανα μεταφορα αφου μονο αυτην ειχα δυνατοτητα σε αυτην την περιπτωση, ηθελα να κανω δωρο Στην αγορα χρονου ομιλιας αναφερεται ο Γιάννης 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Στην αγορα χρονου ομιλιας αναφερεται ο Γιάννης Ακριβως....Οτι ειναι με καρτα ή πληρωμη μεσω ebanking (ΔΕΗ , ΟΤΕ κλπ) μετραει οτι με μεταφορα σε λογαριασμο δεν μετραει . 1
JOHN ONLY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Λοιπον συγγνωμη αν μπερδεψα την κατασταση. Λοιπον δωρο ηθελα να κανω μια τηλεοραση απο media markt σε αλλη πολη απο την οποια μενω αλλα τοτε δεν ειχα paypal και ο μονος τροπος ηταν η μεταφορα χρηματων αλλιως τι δωρο θα ταν αφου θελουν επιδειξη της χρεωστικης καρτας αν διαλεγα αυτον τον τροπο. Για την ανανεωση πριν κανα μηνα απο το σαιτ της κοσμοτε με χρεωστικη καρτα πιανεται στο αφορολογητο. Την κυριακη ανανεωσα με paypal αλλα δε φαινεται στο αφορολογητο αλλα εχει εγκριθει. Αυτα ελπιζω να εγινα κατανοητος 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Λοιπον συγγνωμη αν μπερδεψα την κατασταση. Λοιπον δωρο ηθελα να κανω μια τηλεοραση απο media markt σε αλλη πολη απο την οποια μενω αλλα τοτε δεν ειχα paypal και ο μονος τροπος ηταν η μεταφορα χρηματων αλλιως τι δωρο θα ταν αφου θελουν επιδειξη της χρεωστικης καρτας αν διαλεγα αυτον τον τροπο. Για την ανανεωση πριν κανα μηνα απο το σαιτ της κοσμοτε με χρεωστικη καρτα πιανεται στο αφορολογητο. Την κυριακη ανανεωσα με paypal αλλα δε φαινεται στο αφορολογητο αλλα εχει εγκριθει. Αυτα ελπιζω να εγινα κατανοητος Αν εχει δεσμευτει το ποσο θα φανει . Αρκετες αγορες κανουν καποιες μερες να φανουν αν ο εμπορος δεν παρει ταα λεφτα και απλα τα δεσμευει 1
alfeios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Λοιπον συγγνωμη αν μπερδεψα την κατασταση. Λοιπον δωρο ηθελα να κανω μια τηλεοραση απο media markt σε αλλη πολη απο την οποια μενω αλλα τοτε δεν ειχα paypal και ο μονος τροπος ηταν η μεταφορα χρηματων αλλιως τι δωρο θα ταν αφου θελουν επιδειξη της χρεωστικης καρτας αν διαλεγα αυτον τον τροπο. Για την ανανεωση πριν κανα μηνα απο το σαιτ της κοσμοτε με χρεωστικη καρτα πιανεται στο αφορολογητο. Την κυριακη ανανεωσα με paypal αλλα δε φαινεται στο αφορολογητο αλλα εχει εγκριθει. Αυτα ελπιζω να εγινα κατανοητος 1. Σωστα δεν μετρησε η τηλεοραση. 2. Σωστα μετρησε η αγορα χρονου με χρεωστική 3. Μετραει η αγορα χρονου με paypal 4. Αφου η αγορα εγινε την Κυριακη θα την δεις στο αφορολογητο τις επομενες μερες 2
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Eισαι μια χαρα κατανοητος και ευχαριστω, Αλλα δεν ειναι λογικο απο μερος τους νομιζω να θεωρουν οτι στελνω λεφτα σε συγγενη μου αφου φαινεται που καταληγουν δλδ σε μια εταιρεια εκτος αν θεωρουν οτι την ενισχυω; Το έχεις καταλάβει λάθος, δεν κάθεται κάποιος υπάλληλος της τράπεζας να τσεκάρει μία μία τις κινήσεις του λογαριασμού σου για να κρίνει αν πρέπει να μπει στο αφορολόγητο. Απλά κάθε πληρωμή που κάνεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, αυτόματα προστίθεται στο αφορολόγητο. Την κυριακη ανανεωσα με paypal αλλα δε φαινεται στο αφορολογητο αλλα εχει εγκριθει. Το σύστημα αδιαφορεί για το αν πλήρωσες με paypal, εφόσον το paypal τράβηξε χρήματα από την χρεωστική/πιστωτική σου τότε μετράει στο αφορολόγητο. Αν πχ το paypal τράβηξε χρήματα από το paypal balance σου, τότε δεν θα μετρήσει στο αφορολόγητο. 3
JOHN ONLY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ν Το έχεις καταλάβει λάθος, δεν κάθεται κάποιος υπάλληλος της τράπεζας να τσεκάρει μία μία τις κινήσεις του λογαριασμού σου για να κρίνει αν πρέπει να μπει στο αφορολόγητο. Απλά κάθε πληρωμή που κάνεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, αυτόματα προστίθεται στο αφορολόγητο. Το σύστημα αδιαφορεί για το αν πλήρωσες με paypal, εφόσον το paypal τράβηξε χρήματα από την χρεωστική/πιστωτική σου τότε μετράει στο αφορολόγητο. Αν πχ το paypal τράβηξε χρήματα από το paypal balance σου, τότε δεν θα μετρήσει στο αφορολόγητο. Να υπαρξει τοτε δυνατοτητα αποστολης της αποδειξης σε συνδιασμο με την ηλεκτρονικη μεταφορα, δεν μου φαινεται τοσο παραλογο
Joshua21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ν Να υπαρξει τοτε δυνατοτητα αποστολης της αποδειξης σε συνδιασμο με την ηλεκτρονικη μεταφορα, δεν μου φαινεται τοσο παραλογο Εμένα πάλι μου φαίνεται εντελώς παράλογο να ψάχνεις λογική στο ελληνικό κράτος, ειδικά με αυτή τη κυβέρνηση.
JOHN ONLY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εμένα πάλι μου φαίνεται εντελώς παράλογο να ψάχνεις λογική στο ελληνικό κράτος, ειδικά με αυτή τη κυβέρνηση. Δε μου φαινεται οτι εχει σχεση, ειναι ενα κενο σε ενα νεο εγχειρημα που λογικα θα αναδειχθει και θα επιλυθει η θα μεινει οπως ειναι.
thant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά. Το αφορολόγητο χτίζεται μόνο με πληρωμές μέσω κάρτας ή μετράνε και πληρωμές με e-banking;
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά. Το αφορολόγητο χτίζεται μόνο με πληρωμές μέσω κάρτας ή μετράνε και πληρωμές με e-banking; Φυσικα και μετρανε μεσω ebanking γαι ΔΕΗ ,ΟΤΕ, κινητη κλπ αλλα οχι για δανεια και φοους.
thant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικα και μετρανε μεσω ebanking γαι ΔΕΗ ,ΟΤΕ, κινητη κλπ αλλα οχι για δανεια και φοους. Περίεργο γιατι δεν μου εμφανίζει κατι στο αφορολόγητο. Εχω πληρώσει μέσω ebanking εθνικής 2 λογαριασμούς ΔΕΗ τον αυγουστο και ενα vodafone σταθερο τον ιουλιο. Να λαμβάνω υπόψιν μου το αφορολόγητο της εθνικης η το εχουν ετσι για να βρισκεται;
MikeJ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ βλέπω μετράει και αγορές από κινεζομάγαζα (gearbest κλπ) πάντως το αφορολόγητο από το ebanking της eurobank. Δεν είναι λάθος αυτό ; Ναι μεν η πληρωμή γίνεται από paypal μέσω ελληνικής χρεωστικής αλλά τα λεφτά πάνε απευθείας έξω χωρίς ΦΠΑ κλπ
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Περίεργο γιατι δεν μου εμφανίζει κατι στο αφορολόγητο. Εχω πληρώσει μέσω ebanking εθνικής 2 λογαριασμούς ΔΕΗ τον αυγουστο και ενα vodafone σταθερο τον ιουλιο. Να λαμβάνω υπόψιν μου το αφορολόγητο της εθνικης η το εχουν ετσι για να βρισκεται; Πολυ περιεργο..Να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις ....Με την δικη σου καρτα και τους δικους σου κωδικους συνδεεσαι ?
thant Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ περιεργο..Να παρεις τηλεφωνο να ρωτησεις ....Με την δικη σου καρτα και τους δικους σου κωδικους συνδεεσαι ? Ναι, με καρτα κ κωδικούς δικους μου. Ισως υπάρχει μπέρδεμα με τους 3 συνδεμενους λογαριασμους που ειχα στην καρτα. Αν δεν βγαλω ακρη θα περασω απο την τραπεζα. Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα