Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Το θέμα είναι πως αυτά που ανακοινώνουν επίσημα δεν συμπίπτουν πάντα με αυτά που ισχύουν. Και εξηγούμαι, είχαν ανακοινώσει επίσημα ότι θα μετράνε οι δαπάνες που πραγματοποιούνται μέσω καρτών και μέσω e-banking, αλλά τελικά μετράνε μόνο αυτές που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω καρτών... Κανεις λαθος .Και οι πληρωμες ΔΕΗ κλπ μεσω ebanking μετρανε. Τις βλεπω στην εφαρμογη για αφορολογητο . 1
logistoulis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Όχι δυστυχως όπως και κάθε πληρωμη υπερ δημοσιου ή δανειων ο φόροι ποτέ δε μετράνε πουθενά τα δάνεια είναι τεκμήριο σου προκαλούν ενδεχομένως φόρο, δεν γίνεται να σου τον μειώνουν παράλληλα ελπίζω να μη γίνει καμιά πουστιά με τις πιστωτικές και θεωρηθούν δάνεια κάποια στιγμή Κανεις λαθος .Και οι πληρωμες ΔΕΗ κλπ μεσω ebanking μετρανε. Τις βλεπω στην εφαρμογη για αφορολογητο . ναι σύμφωνα με τη τράπεζα κι εγώ τις βλέπω να μετράνε και λογικά αυτό που βλέπουμε αυτό θα στείλουν και οι τράπεζες
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Κανεις λαθος .Και οι πληρωμες ΔΕΗ κλπ μεσω ebanking μετρανε. Τις βλεπω στην εφαρμογη για αφορολογητο . Όντως. Πριν λίγο καιρό που είχα κοιτάξει στην εφαρμογή της Πειραιώς είχε υπολογίσει μόνο τις δαπάνες που είχα κάνει με κάρτα, μόλις τώρα που το ξανακοίταξα είδα πως έχει προσθέσει και τις πληρωμές που έκανα μέσω winbank.
MikeJ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Λίγο χαζές ερωτήσεις, απλά για επιβεβαίωση. Αγορές που γίνονται με χρεωστική κάρτα του Β από λογαριασμό στον οποίο είναι συνδικιαούχος με το Α φαντάζομαι μετράνε ως προς το αφορολόγητο του Β. Επίσης αν έχουμε πολλαπλούς λογαριασμούς, αθροίζονται οι αγορές για τη διαμόρφωση του αφορολόγητου; Απλά ρωτάω γιατί μπαίνω μέσω ebanking σε λογαριασμό εθνικής και στο αφορολόγητο λέει 0 ενώ εγώ έχω κάνει πολλές αγορές με τη κάρτα αυτού του λογαριασμού απλά το ebanking έιναι στο όνομα του συνδικαιούχου που δεν έχει κανε αγορές για αυτό φαντάζομαι βγάζει μηδέν, διότι υπολογίζει μόνο τις δικές του δαπάνες
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Όντως. Πριν λίγο καιρό που είχα κοιτάξει στην εφαρμογή της Πειραιώς είχε υπολογίσει μόνο τις δαπάνες που είχα κάνει με κάρτα, μόλις τώρα που το ξανακοίταξα είδα πως έχει προσθέσει και τις πληρωμές που έκανα μέσω winbank. Η Eurobank που νομιζω πρωτη εβγαλε την εφαρμογη τα μετραγε ολα απο την αρχη . Λίγο χαζές ερωτήσεις, απλά για επιβεβαίωση. Αγορές που γίνονται με χρεωστική κάρτα του Β από λογαριασμό στον οποίο είναι συνδικιαούχος με το Α φαντάζομαι μετράνε ως προς το αφορολόγητο του Β. Επίσης αν έχουμε πολλαπλούς λογαριασμούς, αθροίζονται οι αγορές για τη διαμόρφωση του αφορολόγητου; Απλά ρωτάω γιατί μπαίνω μέσω ebanking σε λογαριασμό εθνικής και στο αφορολόγητο λέει 0 ενώ εγώ έχω κάνει πολλές αγορές με τη κάρτα αυτού του λογαριασμού απλά το ebanking έιναι στο όνομα του συνδικαιούχου που δεν έχει κανε αγορές για αυτό φαντάζομαι βγάζει μηδέν, διότι υπολογίζει μόνο τις δικές του δαπάνες Tο αφορολογητο προστιθεται σε αυτον που κανει την συναλλαγη με την καρτα .
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Απλά ρωτάω γιατί μπαίνω μέσω ebanking σε λογαριασμό εθνικής και στο αφορολόγητο λέει 0 ενώ εγώ έχω κάνει πολλές αγορές με τη κάρτα αυτού του λογαριασμού απλά το ebanking έιναι στο όνομα του συνδικαιούχου που δεν έχει κανε αγορές για αυτό φαντάζομαι βγάζει μηδέν, διότι υπολογίζει μόνο τις δικές του δαπάνες Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, η κάρτα ανήκει στον κάτοχο, όχι σε κάποιο λογαριασμό. Στην κάρτα μπορείς να προσθέσεις/αφαιρέσεις λογαριασμούς, ο κάτοχος όμως μένει πάντα ο ίδιος, αυτός που γράφει το όνομα του η κάρτα πάνω της. Όταν χρησιμοποιείς για αγορές μια κάρτα χτίζεις το αφορολόγητο του κατόχου της κάρτας και μόνο. Επίσης όταν μπαίνεις στο δικό σου λογαριασμό e-banking βλέπεις το αφορολόγητο που έχεις χτίσει εσύ, για να δεις το αφορολόγητο κάποιου άλλου πρέπει να μπεις στο λογαριασμό e-banking του άλλου. Tο αφορολογητο προστιθεται σε αυτον που κανει την συναλλαγη με την καρτα . Το αφορολόγητο προστίθεται στο όνομα που γράφει πάνω η κάρτα.
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 σημερα εβαλε μηχανημα και το ψιλικατσιδικο στην γειτονία μου, καλα αυτοι δεν ειχαν πει οτι θα απαλλαχτούν ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Η Eurobank που νομιζω πρωτη εβγαλε την εφαρμογη τα μετραγε ολα απο την αρχη . Tο αφορολογητο προστιθεται σε αυτον που κανει την συναλλαγη με την καρτα . Το αφορολόγητο προστίθεται στο όνομα που γράφει πάνω η κάρτα. Εγω ειπα κατι αλλο ?
alfeios Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 σημερα εβαλε μηχανημα και το ψιλικατσιδικο στην γειτονία μου, καλα αυτοι δεν ειχαν πει οτι θα απαλλαχτούν ?Γιατι να απαλαχθουν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 σημερα εβαλε μηχανημα και το ψιλικατσιδικο στην γειτονία μου, καλα αυτοι δεν ειχαν πει οτι θα απαλλαχτούν ? Εδω βαλαμε σε κυλικειο ΔΕΔΔΗΕ που δουλευει με μηδενικο κερδος και ημερησια εισπραξη 50-60 ευρω 40 λεπτα εχει ο διπλος ελληνικος .
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 σημερα εβαλε μηχανημα και το ψιλικατσιδικο στην γειτονία μου, καλα αυτοι δεν ειχαν πει οτι θα απαλλαχτούν ? Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά και να ισχύει απαλλαγή δεν σημαίνει απαγόρευση, ήθελε να βάλει και έβαλε. Εγω ειπα κατι αλλο ? Αυτός που κάνει την συναλλαγή(αυτός που χρησιμοποιεί την κάρτα) δεν είναι απαραίτητα και ο κάτοχος(αυτός που γράφει το όνομα του πάνω η κάρτα). Αυτό προσπάθησα να διευκρινίσω. 1
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά και να ισχύει απαλλαγή δεν σημαίνει απαγόρευση, ήθελε να βάλει και έβαλε. Αυτός που κάνει την συναλλαγή(αυτός που χρησιμοποιεί την κάρτα) δεν είναι απαραίτητα και ο κάτοχος(αυτός που γράφει το όνομα του πάνω η κάρτα). Αυτό προσπάθησα να διευκρινίσω. δεν ηθελε να βαλει τον υποχρεωσαν γιατι εχει ενα χαρτι στην πορτα που λεει συμφωνα με τον νομο ταδε κλπ κλπ ειχαν πει οτι στα μικρα μαγαζια της γειτονιάς δεν θα μπει pos
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μόνο στα περίπτερα νομίζω δεν θα μπει...
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μόνο στα περίπτερα νομίζω δεν θα μπει... και στα μικρα ψιλικατσιδικα ειχαν πει και νομιζω και σε καπνοπωλεία Γιατι να απαλαχθουν; γιατι θα μπουν μεσα απλα το περιθώριο κερδους ειναι πολυ μικρο Εδω βαλαμε σε κυλικειο ΔΕΔΔΗΕ που δουλευει με μηδενικο κερδος και ημερησια εισπραξη 50-60 ευρω 40 λεπτα εχει ο διπλος ελληνικος . αλλο εκει ειναι ναι κυλικείο με μικρο τζίρο αλλα ανηκει στην δεδδηε , ο καφες τοσο γενικα η μονο για εσας ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά και να ισχύει απαλλαγή δεν σημαίνει απαγόρευση, ήθελε να βάλει και έβαλε. Αυτός που κάνει την συναλλαγή(αυτός που χρησιμοποιεί την κάρτα) δεν είναι απαραίτητα και ο κάτοχος(αυτός που γράφει το όνομα του πάνω η κάρτα). Αυτό προσπάθησα να διευκρινίσω. Σωστα αν και ποτε δεν το ελεγχουν .Μονο μια φορα με χρεωστικη μου ζητησαν ταυτοτητα για αγορα κινητου κοντα στα 600 ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα