Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αν δεν θέλει να πληρώσει τον φόρο που αναλογεί στα τεκμήρια του πρέπει να κάνει τις ανάλογες δαπάνες με κάρτα.

Αν δεν εχει περιουσικα στοιχεια τι τεκμηρια να τον πιασουν ?

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ελάχιστο τεκμήριο διαβίωσης είναι 3000 ευρώ.

Οπότε χρειάζεται να έχει το 10% (300 ευρώ) συναλλαγές μέσω κάρτας;;

Δημοσ.

Αν δεν εχει περιουσικα στοιχεια τι τεκμηρια να τον πιασουν ?

Το τεκμήριο της αναπνοής, μόνο και μόνο επειδή αναπνέεις έχεις τεκμήριο 3.000€, ή αλλιώς το ατομικό τεκμήριο διαβίωσης.

Ακριβώς. Επίσης αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μια εξαίρεση με προϋποθέσεις, για τους άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και ταυτόχρονα δικαιούχοι του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

• Like 1
Δημοσ.

Μέσω του ebanking της εθνικής τράπεζας δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο με της eurobank ε ;

Δημοσ.

Μέσω του ebanking της εθνικής τράπεζας δεν έχει βγει κάτι αντίστοιχο με της eurobank ε ;

Εχει βγει και μαλιστα βαζεις υποτιθεμενο εοσοδημα για το 2017 και σου λεει ποσο για συναλλαγες με καρτα και ebanking. Κατι που δεν εχει η Eurobank που το πρωτοεβγαλε

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, στην Πειραιώς, πιο εισόδημα βάζω για να με βγάλει το προβλεπόμενο ποσό για την χρεωστική;

Δημοσ.

Ρε παιδιά, στην Πειραιώς, πιο εισόδημα βάζω για να με βγάλει το προβλεπόμενο ποσό για την χρεωστική;

Κατ   εκτιμηση αυτο που προβλεπεις για το 2017.Το προβλεπομενο ποσο θα ειναι και αυτο κατ εκτιμηση . δεν μπορει η Τραπεζα να ξερει το συνολικο σου εισοδημα το 2017 .Αν εισαι μισθωτος μικρη αποκλιση αν εχει θα εχει απο του 2016.

Δημοσ.

Σωστά το υπολογίζεις αλλά κάτι άκουσα ότι φέτος το τεκμήριο θα είναι 5.000 (3.000 διαβίωσης και 2.000 οικίας), οπότε πάει 500 ευρώ. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση, έκανα κάποιες αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ (αμελητέο ποσό φυσικά) από το εξωτερικό και στο e-banking μου τα δείχνει ότι μετράνε στο αφορολόγητο. Τελικά τι ισχύει για τις αγορές από το εξωτερικό; Μια αγορά ήταν εφαρμογή από το play store του Android (ναι οκ, η Google σαν εταιρία μπορεί να έχει έδρα και στην Ελλάδα με Ελληνικό ΑΦΜ), και μια αγορά ήταν από το ebay της Αγγλίας, πλήρωσα απευθείας από το ebay, αλλά στην κίνηση στο e-banking φαίνεται paypal.

Δημοσ.

Σωστά το υπολογίζεις αλλά κάτι άκουσα ότι φέτος το τεκμήριο θα είναι 5.000 (3.000 διαβίωσης και 2.000 οικίας), οπότε πάει 500 ευρώ. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

τεκμήριο κατοικίας υπάρχει ήδη. και είναι πάνω από 2000€, εκτός αν μένεις σε κοτέτσι 2τμ.

α ρε κλάμα που έχει να πέσει με τη μείωση του αφορολόγητου που τα τεκμήρια θα σκίσουν κόσμο....

προφανώς πολλοί δε το έχουν αντιληφθεί ακόμα

Δημοσ.

Εγώ έχω μια άλλη ερώτηση, έκανα κάποιες αγορές συνολικής αξίας 20 ευρώ (αμελητέο ποσό φυσικά) από το εξωτερικό και στο e-banking μου τα δείχνει ότι μετράνε στο αφορολόγητο. Τελικά τι ισχύει για τις αγορές από το εξωτερικό; Μια αγορά ήταν εφαρμογή από το play store του Android (ναι οκ, η Google σαν εταιρία μπορεί να έχει έδρα και στην Ελλάδα με Ελληνικό ΑΦΜ), και μια αγορά ήταν από το ebay της Αγγλίας, πλήρωσα απευθείας από το ebay, αλλά στην κίνηση στο e-banking φαίνεται paypal.

Το σιγουρο ειναι οτι οι τράπεζες μετρανε και τις αγορές απο το εξωτερικό στο αφορολόγητο. Το αν μετρανε συμφωνα με τον νομο ή το αν θα έπρεπε να μετρανε, είναι αλλο θεμα
Δημοσ.

Το σιγουρο ειναι οτι οι τράπεζες μετρανε και τις αγορές απο το εξωτερικό στο αφορολόγητο. Το αν μετρανε συμφωνα με τον νομο ή το αν θα έπρεπε να μετρανε, είναι αλλο θεμα

Το taxis θα παρει στοιχεια απο τις τραπεζες αφου δεν εχει αλλο τροπο οποτε μαλλον ολα θα μετρανε.

Δημοσ.

Το taxis θα παρει στοιχεια απο τις τραπεζες αφου δεν εχει αλλο τροπο οποτε μαλλον ολα θα μετρανε.

Συμφωνώ
  • Like 1
Δημοσ.

Κατ εκτιμηση αυτο που προβλεπεις για το 2017.Το προβλεπομενο ποσο θα ειναι και αυτο κατ εκτιμηση . δεν μπορει η Τραπεζα να ξερει το συνολικο σου εισοδημα το 2017 .Αν εισαι μισθωτος μικρη αποκλιση αν εχει θα εχει απο του 2016.

Αμ έλα που δεν είμαι μισθωτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...