Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Kαι γιατι θα επρεπε να ειναι εξαρτημενο από αυτο που λες? :lol:

H βιλα στην Εκαλη είναι κωμικο παράδειγμα, δε χρειαζεται να το παιρνεις τοις μετρητοις.

Εγω παντως ειπα, αν διεθετα 20χιλ. για ξοδεμα θα επαιρνα σπιτι, δε θα ανακαινιζα ένα υπαρχον.

Εξαρτάται το σπιτι. Σε σπιτι αξιας 15.000 πχ. δε παρακαλας να βγει φτηνη ανακαινιση, δε τη κανεις καθολου.

Τι 20k για σπίτι, που τα πουλάνε αυτά τα σπίτια (και που να μην θέλουν κι ανακαίνιση κιόλας)...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή θέλω να καταλάβω με εισοδημα 5.000 αν πληρώσεις παραπάνω από 5,000 τότε έχεις πρόστιμο όχι με 1,000€

Αν κανεις αγορες πανω από το εισοδημα σου μπορει να τεθει θεμα τεκμηριου και να σε φορολογησουν για αυτό το ποσο εκτος και μπορεις να το δισκιολογησεις από περισευμα από προηγούμενες χρησεις .Τα δυο τελευταια χρονια δεν βαζαμε αποδειξεις οποτε ότι εισοδημα εχες μπορεις να το επικαλεστείς .

Στις 5.000 οι απαιτούμενες αποδειξεις είναι 500 ευρω μονο . Φυσικα μπορεις να εχεις και άλλες χωρις να ξεπεράσεις τις 5.000

Δημοσ.

Αυτό ήθελα να καταλάβω. Γιατί εμένα με βολεύει να πληρώνω λοηαδισμους τηλεφώνου και ΔΕΗ μέσω Internet banking

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ήθελα να καταλάβω. Γιατί εμένα με βολεύει να πληρώνω λοηαδισμους τηλεφώνου και ΔΕΗ μέσω Internet banking

Κι εγω αυτό κανω και όχι μονο δικους μου γιατι θελω γυρω στς 7000-8000 ευρω συναλαγες .

Μεχρι τωρα εχω 4.741,97 ευρω

Δημοσ.

Για ποιο λογο να πληρωσει καποιος με καρτα παραπανω απο το ειδοδημα του ??Λογικο δεν ειναι να του πουν που τα βρηκε αν δεν μπρει να τα δικαιολογησει και απο προηγουμενες χρησεις ?

Αν κανεις αγορες πανω από το εισοδημα σου μπορει να τεθει θεμα τεκμηριου και να σε φορολογησουν για αυτό το ποσο εκτος και μπορεις να το δισκιολογησεις από περισευμα από προηγούμενες χρησεις .Τα δυο τελευταια χρονια δεν βαζαμε αποδειξεις οποτε ότι εισοδημα εχες μπορεις να το επικαλεστείς .

Eγω (ανεργος) πληρωνω πλεον στα s/m με καρτα γιατι ετσι με βολευει. Το τεκμήρια ειναι συγκεκριμενα.

Οι ανεργοι με μηδεν εισοδημα ειμαστε πλεον παρα πολλοι, τι προτείνεις, να σταματησουμε να πληρωνουμε με καρτα? Λεει πουθενα ότι υπαρχει προστιμο γιαυτο?

Τι 20k για σπίτι, που τα πουλάνε αυτά τα σπίτια

Ανοιξε τη Χρυση Ευκαιρια, θα βρεις παρα πολλα σπιτια <20χιλ. σε ολη την Ελλαδα.

Με την πενια που υπαρχει, τους φορους  ενφια κλπ. και τη καταρρευση των αξιων των ακινητων δε θα επρεπε να σου κανει εντυπωση. 

• Moderators
Δημοσ.

Ανοιξε τη Χρυση Ευκαιρια, θα βρεις παρα πολλα σπιτια <20χιλ. σε ολη την Ελλαδα.

Με την πενια που υπαρχει, τους φορους  ενφια κλπ. και τη καταρρευση των αξιων των ακινητων δε θα επρεπε να σου κανει εντυπωση. 

Ναι, επειδή το είδα λίγο, ας πούμε ότι το λήμμα «σπίτια» είναι από λίγο έως εξωφρενικά επιεικές για την πλειοψηφία των αποτελεσμάτων της χρυσής ευκαιρίας όταν δίνω αναζήτηση έως 20k ευρώ.

Αν αγοράσεις μία τρώγλη που κάνει 20k και θες άλλα τόσα για ανακαίνιση νομίζω ότι αλλάζει λίγο το νόημα του point που θέλησες να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Eγω (ανεργος) πληρωνω πλεον στα s/m με καρτα γιατι ετσι με βολευει. Το τεκμήρια ειναι συγκεκριμενα.

Οι ανεργοι με μηδεν εισοδημα ειμαστε πλεον παρα πολλοι, τι προτείνεις, να σταματησουμε να πληρωνουμε με καρτα? Λεει πουθενα ότι υπαρχει προστιμο γιαυτο?

Αν το 2017 προβλεπεις μηδενικο εισοδημα γιατι να πληρωνεις με καρτα ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν έχει τεκμήρια (πχ από αμάξι/σπίτι) δεν χρειάζεται να πιάσει ένα ποσοστό τους με κάρτα?

Δημοσ.

Ναι, επειδή το είδα λίγο, ας πούμε ότι το λήμμα «σπίτια» είναι από λίγο έως εξωφρενικά επιεικές για την πλειοψηφία των αποτελεσμάτων της χρυσής ευκαιρίας όταν δίνω αναζήτηση έως 20k ευρώ.

Αν αγοράσεις μία τρώγλη που κάνει 20k και θες άλλα τόσα για ανακαίνιση νομίζω ότι αλλάζει λίγο το νόημα του point που θέλησες να κάνεις.

Δε καταλαβα τι ειπες, αλλα καλυτερα παρε τη κανονικη εφημεριδα.

Με 20χιλ. στις κακοφημες πυκνοκατοικημενες περιοχες της Αθηνας, πχ. Πατησια ή Κυψελη δε παιρνεις τρωγλη, κάθε αλλο.

Η ανακαινιση είναι διαφορετικο θεμα.

Και γιατι όχι, εγω να χασω κατι?

Όπως ειπα, πλεον με βολευει να πληρωνω στα s/m με καρτα. Πριν τα cc δε το ειχα σκεφτει καν.

Δημοσ.

Και γιατι όχι, εγω να χασω κατι?

Όπως ειπα, πλεον με βολευει να πληρωνω στα s/m με καρτα. Πριν τα cc δε το ειχα σκεφτει καν.

Εχεις να χασεις με το που θα σου πουν που βρηκες τα λεφτα αφου δεν εχεις εισοδημα .Επαναλαμβάνω ότι αν μπορεις να διακαιολογησεις φετινες δαπανες από προηγουμενα χρονια δεν θα εχεις προβλημε και με μηδενικο εισοδημα το 2017

s/m τι εννοεις ?

Αν έχει τεκμήρια (πχ από αμάξι/σπίτι) δεν χρειάζεται να πιάσει ένα ποσοστό τους με κάρτα?

Δεν είμαι σιγουρος για αυτό αλλα μαλλον.

Δημοσ.

Εχεις να χασεις με το που θα σου πουν που βρηκες τα λεφτα αφου δεν εχεις εισοδημα .Επαναλαμβάνω ότι αν μπορεις να διακαιολογησεις φετινες δαπανες από προηγουμενα χρονια δεν θα εχεις προβλημε και με μηδενικο εισοδημα το 2017

s/m τι εννοεις ?

Φιλε μου δε μιλαμε για μαυρο χρημα... φυσικα και τα λεφτα ειναι νομιμα και φορολογημενα, οποτε δεν εχω κατι να κρυψω.

.

s/m=σουπερ μαρκετς.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με 20χιλ. στις κακοφημες πυκνοκατοικημενες περιοχες της Αθηνας, πχ. Πατησια ή Κυψελη δε παιρνεις τρωγλη, κάθε αλλο.

Η ανακαινιση είναι διαφορετικο θεμα.

Ας προσπεράσω το ότι θα πρέπει να κουβαλάς μαχαίρι και να μιλάς τουλάχιστον μία βορειοαφρικανική γλώσσα για να έχεις μερικές πιθανότητες να επιβιώσεις όταν θα περνάς το κατώφλι της πόρτας σου.

Εσύ προσωπικά ένα δωμάτιο 40 τετραγωνικών και 50 ετών, το λες αξιοπρεπές ας πούμε;

Και έστω, αντί να ανακαινίσεις το 80-100-120 τετραγωνικών σπίτι σου στην ελαφρώς-πιο-αναβαθμισμένη-περιοχή με 20k ευρώ, θα προτιμήσεις να τα δώσεις για να αγοράσεις ένα δωμάτιο στα Πατήσια.

Να το κάνεις τι;

Δημοσ.

Ας προσπεράσω το ότι θα πρέπει να κουβαλάς μαχαίρι και να μιλάς τουλάχιστον μία βορειοαφρικανική γλώσσα για να έχεις μερικές πιθανότητες να επιβιώσεις όταν θα περνάς το κατώφλι της πόρτας σου.

Χα χα εχει και χειροτερα, Ζεφυρι πχ.

Εσύ προσωπικά ένα δωματιο 40 τετραγωνικών και 50 ετών, το λες αξιοπρεπές ας πούμε;

Εγω προσωπικα δε θα επαιρνα κανενα σπιτι σε καμμια τιμη, μονο αν μου το χαριζαν(για να το πουλησω).

Καποιος που θελει να επενδυσει και προβλεπει οτι σε 10-30 χρονια θα εχει πολλαπλασιαστει η αξια, θα αγορασει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...