Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτο που λες ειναι ανεξαρτητο απο αυτο που λεω.

Για τις τιμες των ανακαινισεων, σου εξηγουμε οτι τα 20.000 ειναι νορμαλ νουμερο. Δεν χρειαζεται να ειναι βιλα στην Εκαλη οπως ανεφερες.

Το τι θα αγορασω εγω, η ο οποιοσδηποτε ειναι προσωπικο ζητημα του καθενος κι εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Οποιος μπει σε διαδικασια φουλ ανακαινισης παντως, να παρακαλαει να του βγει γυρω στα 20.000...

Kαι γιατι θα επρεπε να ειναι εξαρτημενο από αυτο που λες? :lol:

H βιλα στην Εκαλη είναι κωμικο παράδειγμα, δε χρειαζεται να το παιρνεις τοις μετρητοις.

Εγω παντως ειπα, αν διεθετα 20χιλ. για ξοδεμα θα επαιρνα σπιτι, δε θα ανακαινιζα ένα υπαρχον.

Εξαρτάται το σπιτι. Σε σπιτι αξιας 15.000 πχ. δε παρακαλας να βγει φτηνη ανακαινιση, δε τη κανεις καθολου.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαι γιατι θα επρεπε να ειναι εξαρτημενο από αυτο που λες? :lol:

Αμφισβητησες το 20ρικο ως τιμη ανακαινισης νορμαλ σπιτιου, σου απαντηθηκε οτι εχεις αδικο αρκετες φορες και μετα για καποιο λογο θεωρησες χρησιμο για τη συζητηση να μας μιλησεις για την αξια του σπιτιου σου. Οκ ευχαριστουμε για την πληροφορια, αλλα καμια σχεση με τη συζητηση. Προφανως μπορεις να αρχισεις να μας λες και ποσο κανει το smartphone σου, τι καρτα γραφικων φοραει το pc του κολλητου σου, τι αμαξι εχει ο μπαρμπας σου κλπ. Και μολις σου υπενθυμισουν οτι αυτα που λες ειναι ασχετα με τη συζητηση των υπολοιπων μελων (και του τοπικ), μπορεις να ξαναριξεις το παραπανω επιχειρημα :lol:

Επειδη αυτο το τοπικ ειναι αρκετα χρησιμο , δεν θα επανελθω σε οτι αφορα εσενα. Πηρες την οντοπικ απαντηση σου απο πολλους, καντην οτι επιθυμεις τωρα. Παραπανω feedαρισμα δεν εχει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μιλάμε για μια ανακαίνιση σπιτιού συνολικής αξίας 20.000€, ε πόσα από αυτά να είναι του αλουμινά? Οι 5000€? Ε οι χρεωστικές κάρτες της Εθνικής πχ έχουν ημερήσιο όριο για αγορές σε POS 1.500€(που νομίζω πως αν θες το ανεβάζεις, το όριο ανάληψης μετρητών είναι κλειδωμένο μόνο), 4 συναλλαγές και τέλος.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτουν όλοι οι αλουμινάδες POS.

Για μεγάλο σπίτι (200+ τμ) πάνε εύκολα 20000 μόνο τα αλουμίνια, καλή σειρά με θερμοδιακοπή, τριπλά τζάμια, χρωματάκι "απομίμηση ξύλου" κτλπ...

Σκέψου ότι για εξωτερική θερμομόνωση πάει 30 euro το μέτρο πάνω κάτω, 500-600m εξωτερική επιφάνεια να έχεις, τσουπ να τα 15000-18000 euro...

To θέμα είναι ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να σου δίνει την δυνατότητα να αποδείξεις "αγορά" μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Μην μου πεις πόσοι έχουν λεφτά να το κάνουν αυτά, δεν έχει σημασία, έπρεπε να το έχουν προβλέψει, αλλιώς bye bye το ΦΠΑ ξαναλέω. Ξερά μαύρα...

• Like 1
Δημοσ.

Για μεγάλο σπίτι (200+ τμ) πάνε εύκολα 20000 μόνο τα αλουμίνια, καλή σειρά με θερμοδιακοπή, τριπλά τζάμια, χρωματάκι "απομίμηση ξύλου" κτλπ...

Σκέψου ότι για εξωτερική θερμομόνωση πάει 30 euro το μέτρο πάνω κάτω, 500-600m εξωτερική επιφάνεια να έχεις, τσουπ να τα 15000-18000 euro...

To θέμα είναι ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να σου δίνει την δυνατότητα να αποδείξεις "αγορά" μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό. 

Μην μου πεις πόσοι έχουν λεφτά να το κάνουν αυτά, δεν έχει σημασία, έπρεπε να το έχουν προβλέψει, αλλιώς bye bye το ΦΠΑ ξαναλέω. Ξερά μαύρα...

Αν μη τι άλλο το παράδειγμα σου είναι ακραίο, τα διαμπερή σπίτια άνω των 200τμ δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Το θέμα δεν είναι πόσοι έχουν λεφτά να το κάνουν αυτό, είναι ότι κανείς δεν ξοδεύει το σύνολο του εισοδήματος του για κάτι τέτοιο, με αυτό το τρόπο κιόλας, ώστε να μην μπορέσει να χτίσει αφορολόγητο. Bye bye το ΦΠΑ ούτως ή άλλως δλδ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα ξοδέψει το σύνολο, θα ξοδέψει μέρος αποταμιεύσεων περασμένων ετών...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα ξοδέψει το σύνολο, θα ξοδέψει μέρος αποταμιεύσεων περασμένων ετών...

Από όπου και να προέρχονται τα λεφτά, δεν αλλάζει τίποτα. Το αφορολόγητο θα το χτίσει με τις φετινές αγορές από s/m πχ, οπότε bye bye το ΦΠΑ του αλουμινά ούτως ή άλλως.

• Like 1
Δημοσ.

Αμφισβητησες το 20ρικο ως τιμη ανακαινισης νορμαλ σπιτιου, σου απαντηθηκε οτι εχεις αδικο αρκετες φορες και μετα για καποιο λογο θεωρησες χρησιμο για τη συζητηση να μας μιλησεις για την αξια του σπιτιου σου. Οκ ευχαριστουμε για την πληροφορια, αλλα καμια σχεση με τη συζητηση. Προφανως μπορεις να αρχισεις να μας λες και ποσο κανει το smartphone σου, τι καρτα γραφικων φοραει το pc του κολλητου σου, τι αμαξι εχει ο μπαρμπας σου κλπ. Και μολις σου υπενθυμισουν οτι αυτα που λες ειναι ασχετα με τη συζητηση των υπολοιπων μελων (και του τοπικ), μπορεις να ξαναριξεις το παραπανω επιχειρημα :lol:

Επειδη αυτο το τοπικ ειναι αρκετα χρησιμο , δεν θα επανελθω σε οτι αφορα εσενα. Πηρες την οντοπικ απαντηση σου απο πολλους, καντην οτι επιθυμεις τωρα. Παραπανω feedαρισμα δεν εχει.

Δεν "αμφισβητησα το 20ρικο ως τιμη ανακαινισης νορμαλ σπιτιου", ετσι καταλαβες. Κι εσυ για ότι θεωρεις χρησιμο δε μας μιλας? Κι εμεις ευχαριστουμε για τις πληροφοριες σου. Τα υπολοιπα είναι ασχετα και ασυνάρτητα.

Δημοσ.

Ποτε έχουμε κίνδυνο να πληρώσουμε παραπάνω; ας πούμε εγώ έχω εισόδημα 5,000 και πρέπει να μαζέψω 500€. Στα πόσα παραπάνω θα πληρώσω περισσότερα;

Δημοσ.

Ποτε έχουμε κίνδυνο να πληρώσουμε παραπάνω; ας πούμε εγώ έχω εισόδημα 5,000 και πρέπει να μαζέψω 500€. Στα πόσα παραπάνω θα πληρώσω περισσότερα;

Στα παρακατω πληρωνεις. Πληρωνεις και στα παραπανω?...

Εγω με <1000ε εισοδημα εχω ηδη 1000ε αποδειξεις, λες να με γδυσουν?

Δημοσ.

Για ποιο λογο να πληρωσει καποιος με καρτα παραπανω απο το ειδοδημα του ??Λογικο δεν ειναι να του πουν που τα βρηκε αν δεν μπρει να τα δικαιολογησει και απο προηγουμενες χρησεις ?

Δημοσ.

Για ποιο λογο να πληρωσει καποιος με καρτα παραπανω απο το ειδοδημα του ??Λογικο δεν ειναι να του πουν που τα βρηκε αν δεν μπρει να τα δικαιολογησει και απο προηγουμενες χρησεις ?

γιατί είπαν του τρελού να χέσει και έκατσε και ξεκωλώθηκε

ή

βρήκαμε παπά ας θάψουμε 5-6

η για να δείξουμε πόσο τρεντομοδάτοι ευρωπέη  είμαστε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...