Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20000 για εργασιες σε σπιτι? Καμμια βιλλα στην Εκαλη? Γιατι με τοσα λεφτα αγοραζεις σημερα ολοκληρο σπιτι.

Τα ορια της καρτας απ οτι ξερω μεταβαλλονται.

Εσυ τωρα μιλας για ποσο-μαμουθ, δε ξερω τι γινεται σε αυτές τις περιπτωσεις :)

Εικοσι χιλιαρικα παει σε νημα φοροδιαφυγης, όχι σε χτισιμο αφορολογητου.

Ε φυσικα, θα απαιτησεις απ τον ιδιοκτητη να εχει pos?

Αν θες να κανεις ανακαίνιση σε σπιτι πχ μονοκατοικία τα 20 χιλιαρικα δεν το λες τρελο ποσο .

Φυσικα και δεν  μπορει να εχει μηχανημα ιδιοκτητης, υπαρχουν ομως επαγγελματα οπως ο μηχανικος που μεχρι 12 ιουλιου δεν ειχε pos και αργοτερα μερικα αλλα οπως ο μπακαλης που δεν θα βαλει ποτε.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προφανώς δεν μιλάω για οδοντίατρο...

Από την άλλη όμως αυτά που σχολίασα ήταν αυτά ακριβώς που απάντησες στον rus που έγραψε για οδοντίατρο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Από την άλλη όμως αυτά που σχολίασα ήταν αυτά ακριβώς που απάντησες στον rus που έγραψε για οδοντίατρο...

O rus έπαθε Alzheimer's όμως και ξέχασε ότι μιλούσαμε για τραπεζικό προς τραπεζικό λογαριασμό και πχ για εργασίες στο σπίτι.

Δημοσ.

O rus έπαθε Alzheimer's όμως και ξέχασε ότι μιλούσαμε για τραπεζικό προς τραπεζικό λογαριασμό και πχ για εργασίες στο σπίτι.

Οκ τότε, να σου πω για τις εργασίες στο σπίτι. Και για αυτές δεν σε υποχρεώνει κανένας να τις εξοφλήσεις σε μια δόση, μπορείς άνετα να τις εξοφλήσεις τμηματικά. Το πρόβλημα συνεχίζει να είναι ακριβώς το ίδιο, ενώ δεν έχει υποχρεώσει τον κάθε τεχνίτη να διαθέτει POS, ταυτόχρονα σε τιμωρεί αν δεν ξοδεύεις το εισόδημα σου μέσω κάρτας.

Καλύτερα έτσι? :)

• Super Moderators
Δημοσ.

Ποιος πχ αλουμινάς θα δεχτεί να εξοφλήσεις τμηματικά τέτοια ποσά τη σήμερον ημέρα?

Γι' αυτό λέω. Δεν μου δίνεις τη δυνατότητα (σαν κράτος) να βάλω στο αφορολόγητο τέτοιο ποσό επειδή είναι μέσω τραπεζικού λογαριασμού? Ξέχνα το ΦΠΑ...

Δημοσ.

20χιλ για ανακαινιση δεν ειναι κανενα τρελο ποσο

Αν βαλεις καινουργια κουζινα,αλλαξεις κουφωματα και μια ανακαινιση στο μπανιο τα εφτασες ανετα.

• Super Moderators
Δημοσ.

20χιλ για ανακαινιση δεν ειναι κανενα τρελο ποσο

Αν βαλεις καινουργια κουζινα,αλλαξεις κουφωματα και μια ανακαινιση στο μπανιο τα εφτασες ανετα.

Κι αυτά για μικρό σπίτι. Αν θες να αλλάξεις σε μεγάλο, ανεβαίνει πολύ πιο πάνω...

• Like 1
Δημοσ.

Κι αυτά για μικρό σπίτι. Αν θες να αλλάξεις σε μεγάλο, ανεβαίνει πολύ πιο πάνω...

Ακριβως

Εχω περιπτωσεις πελατων μου που εχουν κανει ανακαινισεις αξιας

60 και 70χιλ € (δεν μιλαμε για σπιτακια ουτε για απλους μεροκαματιαριδες ;) )

Δημοσ.

20000 για εργασιες σε σπιτι? Καμμια βιλλα στην Εκαλη? Γιατι με τοσα λεφτα αγοραζεις σημερα ολοκληρο σπιτι.

20.000 για ανακαινιση σπιτιου ειναι κατι περισσοτερο απο αναμενομενο νουμερο. Συνηθως μια φουλ ανακαινιση 2αριου παει πιο πανω σε κοστος (πατωματα, κουζινες, παγκοι, μπανιο, λευκες συσκευες, κουφωματα , πορτες , φωτιστικα, ηλεκτρολογικα κλπ).

Γιαυτο το λογο βλεπεις το 80% των διαμερισματων που πωλουνται να ειναι χρεπια να πωλουνται σε χαμηλες τιμες. Αν ηταν φθηνη η ανακαινιση θα την κανανε οι ιδιοκτητες για να πουληθει πιο ευκολα να ξεμπερδευανε.

Δημοσ.

Ποιος πχ αλουμινάς θα δεχτεί να εξοφλήσεις τμηματικά τέτοια ποσά τη σήμερον ημέρα?

Γι' αυτό λέω. Δεν μου δίνεις τη δυνατότητα (σαν κράτος) να βάλω στο αφορολόγητο τέτοιο ποσό επειδή είναι μέσω τραπεζικού λογαριασμού? Ξέχνα το ΦΠΑ...

Κατά κανόνα τμηματικά πληρώνεται ο αλουμινάς, και προκαταβολή παίρνει πριν ξεκινήσει, και τμηματικά στο ενδιάμεσο, και εξόφληση στο τέλος. Ειδικά όταν είναι μεγάλα τα ποσά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατά κανόνα τμηματικά πληρώνεται ο αλουμινάς, και προκαταβολή παίρνει πριν ξεκινήσει, και τμηματικά στο ενδιάμεσο, και εξόφληση στο τέλος. Ειδικά όταν είναι μεγάλα τα ποσά.

Και πάλι ανάλογα το μέγεθος του έργου, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα ορίου με την πληρωμή μέσω κάρτας.

Δημοσ.

Και πάλι ανάλογα το μέγεθος του έργου, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα ορίου με την πληρωμή μέσω κάρτας.

Μιλάμε για μια ανακαίνιση σπιτιού συνολικής αξίας 20.000€, ε πόσα από αυτά να είναι του αλουμινά? Οι 5000€? Ε οι χρεωστικές κάρτες της Εθνικής πχ έχουν ημερήσιο όριο για αγορές σε POS 1.500€(που νομίζω πως αν θες το ανεβάζεις, το όριο ανάληψης μετρητών είναι κλειδωμένο μόνο), 4 συναλλαγές και τέλος.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτουν όλοι οι αλουμινάδες POS.

Δημοσ.

Αλουμινια αλαξε κορη  μου 4 (ενα διπλο ) με αυτοματα ρολα και εδωσε 1200 προκαταβολη και τα αλλα 500 τον μηνα και ειπε και ευχαριστω  ο αλουμινας.

Δημοσ.

20.000 για ανακαινιση σπιτιου ειναι κατι περισσοτερο απο αναμενομενο νουμερο. Συνηθως μια φουλ ανακαινιση 2αριου παει πιο πανω σε κοστος (πατωματα, κουζινες, παγκοι, μπανιο, λευκες συσκευες, κουφωματα , πορτες , φωτιστικα, ηλεκτρολογικα κλπ).

Γιαυτο το λογο βλεπεις το 80% των διαμερισματων που πωλουνται να ειναι χρεπια να πωλουνται σε χαμηλες τιμες. Αν ηταν φθηνη η ανακαινιση θα την κανανε οι ιδιοκτητες για να πουληθει πιο ευκολα να ξεμπερδευανε.

Kαι γιατι να μη παρεις καινουργιο σπιτι με αυτά ή και κατι παραπανω λεφτα, εχουν πεσει πολυ οι τιμες τους(οχι επειδη είναι χρεπια).

Εγω πηρα σπιτι 150 χιλ. και σημερα, 10 χρονια μετα, αξιζει 50 αλλα αγοραστη αν βρω θα είναι για ακομα πιο κατω.

Φυσικα και δεν  μπορει να εχει μηχανημα ιδιοκτητης, υπαρχουν ομως επαγγελματα οπως ο μηχανικος που μεχρι 12 ιουλιου δεν ειχε pos και αργοτερα μερικα αλλα οπως ο μπακαλης που δεν θα βαλει ποτε.

Θα βαλει και θα πει κι ένα τραγουδι. Εδω εβαλε ο κουρεας μου, που παιρνει 9ε το κεφαλι.

Δημοσ.

Kαι γιατι να μη παρεις καινουργιο σπιτι με αυτά ή και κατι παραπανω λεφτα, εχουν πεσει πολυ οι τιμες τους(οχι επειδη είναι χρεπια).

Εγω πηρα σπιτι 150 χιλ. και σημερα, 10 χρονια μετα, αξιζει 50 αλλα αγοραστη αν βρω θα είναι για ακομα πιο κατω.

Aυτο που λες ειναι ανεξαρτητο απο αυτο που λεω.

Για τις τιμες των ανακαινισεων, σου εξηγουμε οτι τα 20.000 ειναι νορμαλ νουμερο. Δεν χρειαζεται να ειναι βιλα στην Εκαλη οπως ανεφερες.

Το τι θα αγορασω εγω, η ο οποιοσδηποτε ειναι προσωπικο ζητημα του καθενος κι εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Οποιος μπει σε διαδικασια φουλ ανακαινισης παντως, να παρακαλαει να του βγει γυρω στα 20.000...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...