Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να δίνουν επιλογή της προσκόμησης απόδειξης για αγορά μέσω μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό...

Δημοσ.

θα δωσω δηλαδη τα στοιχεια της καρτα αλλοθ ? επικίνδυνο δεν ειναι ?

Καθολου...Το εχω κανει πολλες φορες.Η συναλλαγη γινεται μεσα απο ασφαλεια συστηματος.

Δημοσ.

Καλο ειναι οι ετησιες αγορες σου με καρτες να μην ξεπερασουν το ετησιο εισοδημα σου

Τι να πω κι εγω που οι δοσεις του στεγαστικου  εχουν ξεπερασει κατά 2 φορες και βαλε το εισοδημα μου...

Δημοσ.

Τι να πω κι εγω που οι δοσεις του στεγαστικου  εχουν ξεπερασει κατά 2 φορες και βαλε το εισοδημα μου...

Μιλαμε για την χρηση 2017.Σωστα ? Φοβάμαι ότι θα εχεις πρόβλημα με τεκμήρια.Θα σου πουν που τα βρηκες τσα λεφτα αφου δεν τα δηλωνεις σαν εισοδημα.

Δημοσ.

Η αγορά μέσω κατάθεσης από e-banking δεν μετράνε γιατί δεν μου τίς έχει στο αφορολογητο

Αν δε χρησιμοποιηθει η καρτα σου σε καποιο POS προφανως και δε θα μετραει.

Είναι πλαστικο χρημα η μεταφορα χρηματων?

και αν με χρεωση πιο πολυ ?

Mα όλα τα μαγαζια που αγοραζεις online  ετσι λειτουργουν, τους δινεις τα στοιχεια της καρτας σου.

Μιλαμε για την χρηση 2017.Σωστα ? Φοβάμαι ότι θα εχεις πρόβλημα με τεκμήρια.Θα σου πουν που τα βρηκες τσα λεφτα αφου δεν τα δηλωνεις σαν εισοδημα.

Το εχουμε ξανασυζητησει. Και για χρηση του 16 και του 17. Αφορα ολους εμας που εχουμε στεγαστικο αλλα ειμαστε ανεργοι. Μας φορολογουν με τα αντικειμενικα κριτήρια. Ανθρωποι με 0 εισοδημα καλουνται να πληρωσουν χιλιαδες ευρω φορο...

Μπορεις ομως να ξελασπωσεις με την αναλωση κεφαλαιου προηγουμενων ετων.

Δημοσ.

Αναλωση κεφαλαιου ειναι η λυση στο προβλημα σου αν εχεις την δυνατοτητα να το κανεις

• Like 1
Δημοσ.

Mα όλα τα μαγαζια που αγοραζεις online  ετσι λειτουργουν, τους δινεις τα στοιχεια της καρτας σου.

οσες αγορες εχω κανει ειναι μονο με καταθεση εκτος αν ειναι εφαρμογη πχ deliveras, taxibeat κλπ

Δημοσ.

Αναλωση κεφαλαιου ειναι η λυση στο προβλημα σου αν εχεις την δυνατοτητα να το κανεις

Προσωπικα βολεύομαι και μονο με ενός ετους αναλωση.

οσες αγορες εχω κανει ειναι μονο με καταθεση εκτος αν ειναι εφαρμογη πχ deliveras, taxibeat κλπ

Και αλλοι κανουν αγορες μονο με καρτα. Όπως βολευεται κανεις.

Δημοσ.

Προσωπικα βολεύομαι και μονο με ενός ετους αναλωση.

Και αλλοι κανουν αγορες μονο με καρτα. Όπως βολευεται κανεις.

σιγουρα απλα με καταθεση νομιζω ειναι καλυτερα πχ χρειαστηκε να μου επιστρεψουν χρηματα και εκαναν 3 μερες ενω αν ηταν με καρτα θα ηθελε 7+

Δημοσ.

Αν δε χρησιμοποιηθει η καρτα σου σε καποιο POS προφανως και δε θα μετραει.

Είναι πλαστικο χρημα η μεταφορα χρηματων?

ειχαν πει τουλαχιστον στις αρχες οτι ολες οι ηλεκτρονικες πληρωμες θα μετρανε οχι μονο καρτα, οι πληρωμες που κανω για δεη τηλεφωνο κλπ τις μετραει κανονικα

Δημοσ.

ειχαν πει τουλαχιστον στις αρχες οτι ολες οι ηλεκτρονικες πληρωμες θα μετρανε οχι μονο καρτα, οι πληρωμες που κανω για δεη τηλεφωνο κλπ τις μετραει κανονικα

Αν απλα καταθέτεις λεφτα σε καποιον δε μπορει να φανει οτι προκειται για πληρωμη.

Δημοσ.

Αν απλα καταθέτεις λεφτα σε καποιον δε μπορει να φανει οτι προκειται για πληρωμη.

υποτιθεται οτι βαζεις στην αιτιολογια αγορα , αν εγω μεταφερω λεφτα πχ σε λογοριασμο που ανηκει στον κωτσοβολο η στην media markt κλπ πολυ θελει να καταλαβεις οτι ειναι αγορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...