Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Η αγορά μέσω κατάθεσης από e-banking δεν μετράνε γιατί δεν μου τίς έχει στο αφορολογητο
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Η αγορά μέσω κατάθεσης από e-banking δεν μετράνε γιατί δεν μου τίς έχει στο αφορολογητο Mια χαρα μετρανε . Kρατα και την αποδειξη της αγορας για παν ενδεχομενο (μαζι με τις αντιστοιχες αποδειξεις καταθεσης).
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Mια χαρα μετρανε , φτανει να εχεις και αποδειξη της αγορας για παν ενδεχομενο. αγορασα υπολογιστη και δεν υπαρχει στο αφορολογητο. αποδειξη εχω και την κανονικη απο το καταστημα και το pdf απο το ebanking.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Mια χαρα μετρανε . Kρατα και την αποδειξη της αγορας για παν ενδεχομενο (μαζι με τις αντιστοιχες αποδειξεις καταθεσης). Αν και μετράνε, στο tool της Alphabank πάντως δεν τις δείχνει.
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 αγορασα υπολογιστη και δεν υπαρχει στο αφορολογητο. αποδειξη εχω και την κανονικη απο το καταστημα και το pdf απο το ebanking. Δεν υπαρχει σε ποιο αφορολογητο ακριβως; Στο κανονικο το αφορολογητο (και οχι τα διαφορα tools) η νομοθεσια ειναι ξεκαθαρη. Μετρανε οι πληρωμες για αγορες με καταθεση μεσω ebanking. Περα απο αυτο και οι ιδιες οι τραπεζες διευκρινιζουν τι ακριβως υπολογιζει το tool, πχ της alpha το λεει καθαρα οτι υπολογιζει μονο οτι ειναι πληρωμενο με καρτα. H eurobank, μονο καρτες και ebanking για πληρωμες σε οργανισμους. Προφανως για τα εμβασματα οι αλγοριθμοι δεν ειναι σε θεση να ξερουν ποια ειναι αγορες και ποια οχι γιαυτο και δεν τα βαζουν μεσα στο ποσο που βγαζει το tool...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Mια χαρα μετρανε . Kρατα και την αποδειξη της αγορας για παν ενδεχομενο (μαζι με τις αντιστοιχες αποδειξεις καταθεσης). Η αγορά μέσω κατάθεσης από e-banking δεν μετράνε γιατί δεν μου τίς έχει στο αφορολογητο Αγορες με μεταφορες σε τραπεζικο λογαρισμο δεν μετρανε. Για αυτο καλυτερα με την χρεωστικη του λογαριασμου .
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αγορες με μεταφορες σε τραπεζικο λογαρισμο δεν μετρανε. Για αυτο καλυτερα με την χρεωστικη του λογαριασμου .Δηλαδή όταν μπαίνω στην εφαρμογή για κινητο και κάνω μεταφορά και γράφω στην αιτιολογία αγορά δεν μετράει ? Ηλεκτρονικα πώς πληρώνεις μέσω τής χρεωστικής ? Ρωτάω γιατί συνήθως μόνο σέ άλλες εφαρμογές βάζω την κάρτα
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Αγορες με μεταφορες σε τραπεζικο λογαρισμο δεν μετρανε. Για αυτο καλυτερα με την χρεωστικη του λογαριασμου . Ειχα την εντυπωση οτι αν κανεις μεταφορα μεσω ebanking για αγορα, προσμετραται στο αφορολογητο, αλλα με μια ματια που εριξα λεει απο την μια οτι προσμετρουνται οι αγορες με ebanking και απο την αλλη εξαιρουνται οι μεταφορες σε λογαριασμους. Μπερδευτηκα tbh αλλα μαλλον ισχυει αυτο που λες.
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Ειχα την εντυπωση οτι αν κανεις μεταφορα μεσω ebanking για αγορα, προσμετραται στο αφορολογητο, αλλα με μια ματια που εριξα λεει απο την μια οτι προσμετρουνται οι αγορες με ebanking και απο την αλλη εξαιρουνται οι μεταφορες σε λογαριασμους. Μπερδευτηκα tbh αλλα μαλλον ισχυει αυτο που λες. εγω ηξερα οτι γινεται ηλεκτρονικα μετραει
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μεσω ebanking μετρανε μονο πληρωμες ΔΕΚΟ κλπ Δηλαδή όταν μπαίνω στην εφαρμογή για κινητο και κάνω μεταφορά και γράφω στην αιτιολογία αγορά δεν μετράει ?Ηλεκτρονικα πώς πληρώνεις μέσω τής χρεωστικής ? Ρωτάω γιατί συνήθως μόνο σέ άλλες εφαρμογές βάζω την κάρτα Ακριβως ετσι .
Anorymous Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μεσω ebanking μετρανε μονο πληρωμες ΔΕΚΟ κλπ Ακριβως ετσι . ναι αλλα αν θελω να αγορασω κατι απο ενα μαγαζι με μεταφορα σε iban θα γινει πως αλλιως
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 ναι αλλα αν θελω να αγορασω κατι απο ενα μαγαζι με μεταφορα σε iban θα γινει πως αλλιως Να πληρωσεις με χρεωστικη ή πιστωτικη για να μετραει .Ολα τα μαγαζια σχεδον δεχοντε .
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Να πληρωσεις με χρεωστικη ή πιστωτικη για να μετραει .Ολα τα μαγαζια σχεδον δεχοντε . Αυτό απαιτεί φυσική παρουσία αν θέλω να αγοράσω κάτι από skroutz και είναι επαρχία ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Αυτό απαιτεί φυσική παρουσία αν θέλω να αγοράσω κάτι από skroutz και είναι επαρχία ? Οχι βεβαια .....Απλα δηλωεις στοιχεια καρτας και αν εχει διαθεσιμο ολοκληρωνεται η αγορα .
Anorymous Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Οχι βεβαια .....Απλα δηλωεις στοιχεια καρτας και αν εχει διαθεσιμο ολοκληρωνεται η αγορα . θα δωσω δηλαδη τα στοιχεια της καρτα αλλοθ ? επικίνδυνο δεν ειναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα