rus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Στην εφαρμογή δε βλεπω κατι Ποια εφαρμογή? εχεις web banking στην Εθνικη? Στη πρωτη σελιδα στο πλαι εμφανιζεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Γιατι μονο εκει και οχι και σε εφαρμογη απο κινητα οπως ολλες οι αλλες τραπεζες ? Που το εχει στην κεντρικη σελιδα ?
speedman_26 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το ποσό που γράφει είναι ότι έχουμε αγοράσει; όχι το υπόλοιπο που πρεπει να γίνει με ηλεκτρονικες αγορές; 1
rus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Το ποσό που γράφει είναι ότι έχουμε αγοράσει; όχι το υπόλοιπο που πρεπει να γίνει με ηλεκτρονικες αγορές; Εχει φορμα οπου βαζεις το εισοδημα και σου λεει το απαιτουμενο ποσο.
Silenzio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 και αν το συμπληρώσουμε αυτό το ποσοστό τότε έχουμε έκπτωση ή απλά γλιτώνουμε το πρόστιμο ?
rus Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 και αν το συμπληρώσουμε αυτό το ποσοστό τότε έχουμε έκπτωση ή απλά γλιτώνουμε το πρόστιμο ? Δεν ακουσες πως αν δε συμπληρωνεται ο απαιτουμενος αριθμος αποδείξεων θα πληρωνουμε φορο? 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 και αν το συμπληρώσουμε αυτό το ποσοστό τότε έχουμε έκπτωση ή απλά γλιτώνουμε το πρόστιμο ? Δεν ακουσες πως αν δε συμπληρωνεται ο απαιτουμενος αριθμος αποδείξεων θα πληρωνουμε φορο? http://www.newsbeast.gr/financial/greek-financial/arthro/2573751/pos-tha-chtisoume-to-aforologito-tou-2017-me-plastiko-chrima Τι θα συμβεί αν δεν συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό Αν δεν καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό τότε επιβάλλεται παραπάνω φόρος ύψους 22% επί του ποσού που δεν έχει συλλεχθεί. Για παράδειγμα φορολογούμενος με εισόδημα 12.000 ευρώ εισόδημα πρέπει να συλλέξει όπως είπαμε και πριν 1.300 ευρώ αποδείξεις, αλλά συνέλεξε στο τέλος του έτους 800 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή θα πληρώσει παραπάνω φόρο ύψους 110 ευρώ. 1
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Κανα αρθρο που να λεει πόσο εχουμε το περιθώριο να το υπερβουμε (χωρις να σκασει πρόστιμο δλδ); Γιατι βλεπω το εχω ηδη ξεπερασει κατα 100€ περιπου.
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Χαχαχ τι να κανω, τα φοβαμαι τα φορολογικα! Για να ξέρω πότε να σταματήσω τις αγορες με καρτα κ ν'αρχισω το χαρτινο χρημα παλι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Κανα αρθρο που να λεει πόσο εχουμε το περιθώριο να το υπερβουμε (χωρις να σκασει πρόστιμο δλδ); Γιατι βλεπω το εχω ηδη ξεπερασει κατα 100€ περιπου. Όταν πλησιάσει το εισοδημά σου i guess? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Κανα αρθρο που να λεει πόσο εχουμε το περιθώριο να το υπερβουμε (χωρις να σκασει πρόστιμο δλδ); Γιατι βλεπω το εχω ηδη ξεπερασει κατα 100€ περιπου. Το εισοδημα σου να μην ξεπερασεις με αγορες με καρτες. 1
alfeios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Κανα αρθρο που να λεει πόσο εχουμε το περιθώριο να το υπερβουμε (χωρις να σκασει πρόστιμο δλδ); Γιατι βλεπω το εχω ηδη ξεπερασει κατα 100€ περιπου. Καλο ειναι οι ετησιες αγορες σου με καρτες να μην ξεπερασουν το ετησιο εισοδημα σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα