Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εφαρμογή δε βλεπω κατι

Ποια εφαρμογή? εχεις web banking στην Εθνικη? Στη πρωτη σελιδα στο πλαι εμφανιζεται.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ποσό που γράφει είναι ότι έχουμε αγοράσει; όχι το υπόλοιπο που πρεπει να γίνει με ηλεκτρονικες αγορές;

• Like 1
Δημοσ.

Το ποσό που γράφει είναι ότι έχουμε αγοράσει; όχι το υπόλοιπο που πρεπει να γίνει με ηλεκτρονικες αγορές;

Εχει φορμα οπου βαζεις το εισοδημα και σου λεει το απαιτουμενο ποσο.

Δημοσ.

και αν το συμπληρώσουμε αυτό το ποσοστό τότε έχουμε έκπτωση ή απλά γλιτώνουμε το πρόστιμο ?

Δημοσ.

και αν το συμπληρώσουμε αυτό το ποσοστό τότε έχουμε έκπτωση ή απλά γλιτώνουμε το πρόστιμο ?

Δεν ακουσες πως αν δε συμπληρωνεται ο απαιτουμενος αριθμος αποδείξεων θα πληρωνουμε φορο?

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ακουσες πως αν δε συμπληρωνεται ο απαιτουμενος αριθμος αποδείξεων θα πληρωνουμε φορο?

http://www.newsbeast.gr/financial/greek-financial/arthro/2573751/pos-tha-chtisoume-to-aforologito-tou-2017-me-plastiko-chrima

Τι θα συμβεί αν δεν συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό

Αν δεν καλυφθεί το απαιτούμενο ποσό τότε επιβάλλεται παραπάνω φόρος ύψους 22% επί του ποσού που δεν έχει συλλεχθεί. Για παράδειγμα φορολογούμενος με εισόδημα 12.000 ευρώ εισόδημα πρέπει να συλλέξει όπως είπαμε και πριν 1.300 ευρώ αποδείξεις, αλλά συνέλεξε στο τέλος του έτους 800 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή θα πληρώσει παραπάνω φόρο ύψους 110 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Κανα αρθρο που να λεει πόσο εχουμε το περιθώριο να το υπερβουμε (χωρις να σκασει πρόστιμο δλδ);

Γιατι βλεπω το εχω ηδη ξεπερασει κατα 100€ περιπου.

Δημοσ.

Χαχαχ τι να κανω, τα φοβαμαι τα φορολογικα!

Για να ξέρω πότε να σταματήσω τις αγορες με καρτα κ ν'αρχισω το χαρτινο χρημα παλι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανα αρθρο που να λεει πόσο εχουμε το περιθώριο να το υπερβουμε (χωρις να σκασει πρόστιμο δλδ);

Όταν πλησιάσει το εισοδημά σου i guess? :P

• Like 1
Δημοσ.

Το εισοδημα σου να μην ξεπερασεις με αγορες με καρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλο ειναι οι ετησιες αγορες σου με καρτες να μην ξεπερασουν το ετησιο εισοδημα σου
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...